Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sztem is a Roma,Juve,Inter 3masból kerül ki a győztes majd.albicelesteX írta:a milan hiába verte 5-el a laziot!ebbe a bajnokságba nem szólnak bele!roma-nak meg a juve-nak drukkolok bár nem szeretem az olasz focit ez a két csapat azért szimpatikus!
Nagyon remélem.Scorpio írta:Sajnos csak 1-1! Majd következő meccsen javít a JUVE!!!
És tényleg...Boixos írta:na, az ASR megadta az alaphangot:
parma-ASR 0-3![]()
remélem, a barca innentől folytatja a jó bugit! pláne, h láthatjuk is!!!!
Azért a 26. perctől emberelőnyben játszottatok. De valszeg enélkül is meglett volna a győzelemBoixos írta:parma-ASR 0-3![]()
sajnos ezt mi is megtartottukozsimiki írta:Ha a Bl győzelmükre gondolsz,akkor 90%ban biztos vagyok,h nem jön össze nekik,csak egy stat,ami elég meggyőző: még amióta Bl,a Bl nem sikerült SENKINEK duplázniZozzy 5 írta:BL-ben viszont megint ki fogják kaparni, ebben majdnem biztos vagyokozsimiki írta: Sokra nem jutnak így a bajnokságban....de nem is baj.Ez szép hagyomány illik megtartani
![]()
![]()
Ha a Bl győzelmükre gondolsz,akkor 90%ban biztos vagyok,h nem jön össze nekik,csak egy stat,ami elég meggyőző: még amióta Bl,a Bl nem sikerült SENKINEK duplázniZozzy 5 írta:BL-ben viszont megint ki fogják kaparni, ebben majdnem biztos vagyokozsimiki írta: Sokra nem jutnak így a bajnokságban....de nem is baj.
Szerintem is marad! 100%Kluivertinho írta:Szerintem marad Ranieri. Újabb pletyka.