Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
barcatom írta:Én meg igy szeretném: TÁVOZÓK: Esqero, gudjohnsen, edmilson, zambrotta,milito, deco, eto-is nyugodtan (még pénz), ronaldinho,rejkard, ÚJJAk: benzeman, diego, dani alves, és egy nagyon jó belsö védö aki ki is tudja fejelni a labdákat!
Micah Richards - Man.Citybarcatom írta:Én meg igy szeretném: TÁVOZÓK: Esqero, gudjohnsen, edmilson, zambrotta,milito, deco, eto-is nyugodtan (még pénz), ronaldinho,rejkard, ÚJJAk: benzeman, diego, dani alves, és egy nagyon jó belsö védö aki ki is tudja fejelni a labdákat!
barca0417 írta:sztem inkább ilyen cserék kénének:
Edmilson-Appiah
Gudjohnsen-Crosas/Tiago/Senna
Oleguer-Coloccini
Thuram-Garay
Na nézzük: Xabi Alonso-a világ egyik legjobbja a maga posztján idejönne h minden 5. mecssen játszhasson.Richi írta:a csapaton belül akiket cserélni kell és akikre sztem:
Rijkaard(Benitez)
Milito(Agger)
Thuram(Garay)
Edmilson(Xabi Alonso)
Gudjohnsen(Huntellaar)
Ezquerro(Amauri)
Deco(Fabregas)
Ronaldinho meg mehet cxsere nélkül csak menjen!!!
Ember gondolkozzál már... Inkább nem is írok többet erre a hsz-re.Richi írta:a csapaton belül akiket cserélni kell és akikre sztem:
Rijkaard(Benitez)
Milito(Agger)
Thuram(Garay)
Edmilson(Xabi Alonso)
Gudjohnsen(Huntellaar)
Ezquerro(Amauri)
Deco(Fabregas)
Aha, szóval a kiegészítő emberek helyett vennél sztárokat. Gondolkozzunk már kicsit néha, tényleg. Amauri, Huntelaar, Eto'o, Henry, Bojan. Ezek a játékosok lennének csak(!) a középcsatár posztra. Ahova, ha marad ez a felállás akkor 1 ember fér be ezek közül, ha meg 4-4-2 lesz akkor 2.Richi írta:a csapaton belül akiket cserélni kell és akikre sztem:
Rijkaard(Benitez)
Milito(Agger)
Thuram(Garay)
Edmilson(Xabi Alonso)
Gudjohnsen(Huntellaar)
Ezquerro(Amauri)
Deco(Fabregas)
Viccből mondtam az egész mondatot, de ha jobban odafigyelünk nem is hülyeség.Olafinho írta:Cannavaro egy vicc, de Villa nem hülyeség.