Victor Valdés
- lionel_messi
- Jugador del Barça
sztem Valdes abszulult nem tehetet a gollról azt a helyzetet nagyon jól megoldotta Ribery.
Magyar szív de Katalán lélek Barca drukker leszek amig élek!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

Hát az elég érdekes, h egyesek szerint VV bemme volt a golba
1 az 1be nem sok esélye volt Ribery-vel szemben.volt 1-2 helyzet ahol magabiztosan védett.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Entrenador del Barça
Természetesen elég hülyén nézett ki, ahogy seggre ült, de szerintem sokkal nagyobb vicc, hogy Riberynek van arra ideje, hogy gyakorlatilag megálljon Valdessel szemben, és elkezdjen cselezni (védelem?). Sima 1v1 szitu volt, Ribery jól megoldotta, ennyi. Őt kell dicsérni, nem Valdesre fogni. 

CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
-
- Director del Fútbol
nem vagyok VV fan, sőt...chi omega írta:hát ribery eléggé hülyét csinált szegényből, de ebben nyilván nem volt benne. remélhetőleg edzésen majd együtt gyakorolhatják ezeket a szituációkat nemsokára
De amit Cech és Reina vágott le a másik elődöntőn, az ma elég magasra emeli VV teljesítményét

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
hát ribery eléggé hülyét csinált szegényből, de ebben nyilván nem volt benne. remélhetőleg edzésen majd együtt gyakorolhatják ezeket a szituációkat nemsokára
nem kötekedésből, de frank papa eléggé seggre ültette valdest. de hát ugye ezért a golért legkevésbé sem hibáztatható.
♥ REAL MADRID ♥
most nem az a fontos, h mi lett volna ha, felejtsük el a ha-val kezdödőd mondatokat
Babos meg télleg jó kapus, a maga szintjén(én nem akarom leszolni), de azért szerintem ne viszonyítgassuk egy VV-hez
---szerintem---
Babos meg télleg jó kapus, a maga szintjén(én nem akarom leszolni), de azért szerintem ne viszonyítgassuk egy VV-hez
---szerintem---
- Forcabarca8
- Capitá del Barça
asszem javítok 1-2 dolgot
siettem, így útólag visszanézve, tényleg fura 1 kicsit, de legalább nem hagytam ki mondatrészeket
azt tudom, h doni romás, nem vok hülye, csak elírtam! sry. az hogy almunia nyert nekünk bl-t nem úgy értettem, h nélküle nem nyertünk vna, de ha megnézed a 2 gólt: az egyiknél otthagyta a rövidet, az már más kérdés, h eto'o fanatasztikusan lőtte el azon a résen. belletti lövése lehet nem is ment vna be, ha nem ér bele almunia.
az hogy azzal magyarázod, h victor valdés jobb, mint babos, h gabi most a nec-ben véd, az kicsit gáz! sztem pont nekünk, magyaroknak kellene tudnunk, h sokkal nehezebb bárhova is eljutnunk, mint a spanyol v angol gyereknek! vv nagy tehetség, amit a barca tehetségkutatói észre is vettek, de szted ha babost is ilyen környzet veszi körül, akkor belőle mi lett vna? igen, vna, ilyen a világ, de akkor is, hnyszor választották meg hollandia legjobb kapusának? most legutóbb megint elsöprő többséggel!
ui.: tényleg boccs, főleg ez doni arsenal dolog idegesít

azt tudom, h doni romás, nem vok hülye, csak elírtam! sry. az hogy almunia nyert nekünk bl-t nem úgy értettem, h nélküle nem nyertünk vna, de ha megnézed a 2 gólt: az egyiknél otthagyta a rövidet, az már más kérdés, h eto'o fanatasztikusan lőtte el azon a résen. belletti lövése lehet nem is ment vna be, ha nem ér bele almunia.
az hogy azzal magyarázod, h victor valdés jobb, mint babos, h gabi most a nec-ben véd, az kicsit gáz! sztem pont nekünk, magyaroknak kellene tudnunk, h sokkal nehezebb bárhova is eljutnunk, mint a spanyol v angol gyereknek! vv nagy tehetség, amit a barca tehetségkutatói észre is vettek, de szted ha babost is ilyen környzet veszi körül, akkor belőle mi lett vna? igen, vna, ilyen a világ, de akkor is, hnyszor választották meg hollandia legjobb kapusának? most legutóbb megint elsöprő többséggel!
ui.: tényleg boccs, főleg ez doni arsenal dolog idegesít

-
- Entrenador del Barça
Hát igen, csak az a baj, hogy nagyon nehéz meccsek jönnek mostanság.Barcaman14 írta:VV pontosan 453 perce nem kapott gólt,minden tétmeccset figyelembe véve(bár ez nagyban a védelmet dicsériés ezzel nem victor érdemeit akarom kisebbiteni).Reméljük ma 90 perccel megtoldja ezt a szériát![]()
Egyébként a klubrekordot Miguel Reina(pepe reina édesapja) tartja 824-perccel!!Gyerekek VV. lehet rekorder lesz!!

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- Barcaman14
- Director del Fútbol
VV pontosan 453 perce nem kapott gólt,minden tétmeccset figyelembe véve(bár ez nagyban a védelmet dicsériés ezzel nem victor érdemeit akarom kisebbiteni).Reméljük ma 90 perccel megtoldja ezt a szériát
Egyébként a klubrekordot Miguel Reina(pepe reina édesapja) tartja 824-perccel!!Gyerekek VV. lehet rekorder lesz
!!

Egyébként a klubrekordot Miguel Reina(pepe reina édesapja) tartja 824-perccel!!Gyerekek VV. lehet rekorder lesz

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Entrenador del Barça
Nem hiszem, hogy itt hagyná a Barcát, és ezzel együtt Katalóniát (max, ha elküldik.Cáceres14 írta:most a Manchester United vásárolná meg Valdest 25 millio forintért

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- lionel_messi
- Jugador del Barça
A KS-ben olvastam hogy össze számolni sem érdemes... 

Akkor számold össze kérlek,tanuljunk mi is belőle! De akkor azt is hogy hány pontot hozott,illetve hány gólt hozott össze a védelem,hány helyzetet hagytak ki a támadók amivel nyerhettünk volna...lionel_messi írta:Valdes az uttóbbi pár hétben jól védett de felhívnám a figyelmet arra hogy érdemes figylembe venni azt hogy eddig mennyi pontot bukott rajta a Barcelona!
Elhiszem hogy nem mindenki kedveli,de próbáljunk már érveket is felhozni.
Bele sem merek gondolni mi lesz itt az átigazolási szezonban

VV nem kér fizetésemelést, mert:Forcabarca8 írta:...
1.goal.com hozta le a cikket...
2.Txikiék az idény végéig nem foglalkoznak hosszabbításokkal
Meg különben is, nem egy ilyen nagypofájú gyereknek ismertem meg, sajtótájékoztatón kívül pl még egyetlen egyszer sem nyilatkozott... Szóval ha volt is valami ilyesmi, akkor az csakis az ügynöke nyereségvágyának a szüleménye volt.
.
- lionel_messi
- Jugador del Barça
Kis túlzással Abbiati volt idén a Milan legjobbja!

De akkor VV se kérjen akkora fizetést! sajnos elfelejtettem,h mennyit kér, de annyi megmaradt, h csak nagyon kevesek kapnak annyit ebből a csapatból! szóval vagy maradjon a földön, és kérjen kevesebbet, vagy menjen máshova! ilyet szerintem sok kapus tudna nyújtani! pl babos biztos, h jobb kapus nála! vannak bravúrjai, néha tényleg nagyok, de mondjatok olyan kapust akinek nincsenek! kapus poszton van iker casillas, aki fényévekkel jobb az összes kapusnál, utána jön (a mostani) buffon, cech stb. am sztem lloris nagyon jó vétel lehetne, igaz, még a kapus poszthoz képest fiatal is. visszatérve valdésre nem kell negatív irányba kiemelni, se nem pozitívba, ő egy jó közepes kapus, van nála jobb, van nála megbízhatóbb, de van sok olyan nagycsapat, akinek rosszabb az első számú kapusa (milan- dida, kalac, abbiati->3 szerencsétlen
, arsenal - doni->a legnagyobb vak, arsenal-> almunia-> bl-t nyert nekünk
) szal engem az zavar, h sokat kér, neki is tudnia kellene, h hol a helye, mennyit ér, mint a többi játékosnak![/quote]
Abba nem mennék bele, hogy Casillas jobb-e, mint Valdes, de hogy többet bakizott ebben a szezonban, arra mérget vehetsz.
A 2. fordulóban benyelt egy halálgyenge szabadot a Numancia ellen, a Juve ellen 2x is potyázott, a Betis ellen odapasszolta Oliveirának (pont úgy mint Valdes De la Pena-nak, csak Oliveira kihagyta), és most a Valladolid kiejt egy nagyon gyenge szabadot (bár a Real ugye ezt is megúszta, a Valladolidos gyerek a gólvonalról mellé fejelte)
Az meg kész röhej, hogy Abbiatit szidod, látszik hogy nem láttál eddig a szezonban egy Milan meccset se

Abba nem mennék bele, hogy Casillas jobb-e, mint Valdes, de hogy többet bakizott ebben a szezonban, arra mérget vehetsz.
A 2. fordulóban benyelt egy halálgyenge szabadot a Numancia ellen, a Juve ellen 2x is potyázott, a Betis ellen odapasszolta Oliveirának (pont úgy mint Valdes De la Pena-nak, csak Oliveira kihagyta), és most a Valladolid kiejt egy nagyon gyenge szabadot (bár a Real ugye ezt is megúszta, a Valladolidos gyerek a gólvonalról mellé fejelte)
Az meg kész röhej, hogy Abbiatit szidod, látszik hogy nem láttál eddig a szezonban egy Milan meccset se

Doni mióta az Arsenal kapusa? tudtommal a Roma kapusa...
-
- Entrenador del Barça
Babos jobb mint VV?Forcabarca8 írta:De akkor VV se kérjen akkora fizetést! sajnos elfelejtettem,h mennyit kér, de annyi megmaradt, h csak nagyon kevesek kapnak annyit ebből a csapatból! szóval vagy maradjon a földön, és kérjen kevesebbet, vagy menjen máshova! ilyet szerintem sok kapus tudna nyújtani! pl babos biztos, h jobb kapus nála! vannak bravúrjai, néha tényleg nagyok, de mondjatok olyan kapust akinek nincsenek! kapus poszton van iker casillas, aki fényévekkel jobb az összes kapusnál, utána jön (a mostani) buffon, cech stb. am sztem lloris nagyon jó vétel lehetne, igaz, még a kapus poszthoz képest fiatal is. visszatérve valdésre nem kell negatív irányba kiemelni, se nem pozitívba, ő egy jó közepes kapus, van nála jobb, van nála megbízhatóbb, de van sok olyan nagycsapat, akinek rosszabb az első számú kapusa (milan- dida, kalac, abbiati->3 szerencsétlen, arsenal - doni->a legnagyobb vak, arsenal-> almunia-> bl-t nyert nekünk
) szal engem az zavar, h sokat kér, neki is tudnia kellene, h hol a helye, mennyit ér, mint a többi játékosnak!

A másik pedig, hogy Almunia BL-t nyert nekünk? 1:0-ról 1:2-re hoztuk a meccset, kitartás volt a javából (bár egy BL döntőben ez nem szokatlan.

FORCA BARCA!

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- Forcabarca8
- Capitá del Barça
De akkor VV se kérjen akkora fizetést! sajnos elfelejtettem,h mennyit kér, de annyi megmaradt, h csak nagyon kevesek kapnak annyit ebből a csapatból! szóval vagy maradjon a földön, és kérjen kevesebbet, vagy menjen máshova! ilyet szerintem sok kapus tudna nyújtani! pl babos biztos, h jobb kapus nála! vannak bravúrjai, néha tényleg nagyok, de mondjatok olyan kapust akinek nincsenek! kapus poszton van iker casillas, aki fényévekkel jobb az összes kapusnál, utána jön (a mostani) buffon, cech stb. am sztem lloris nagyon jó vétel lehetne, igaz, még a kapus poszthoz képest fiatal is. visszatérve valdésre nem kell negatív irányba kiemelni, se nem pozitívba, ő egy jó közepes kapus, van nála jobb, van nála megbízhatóbb, de van sok olyan nagycsapat, akinek rosszabb az első számú kapusa (milan- dida, kalac, abbiati->3 szerencsétlenlionelmessi19 írta:
Most Szombaton nemtudom feltűnt-e vkinek, de egy igen óriásit védett még meccs elején.. tiszta gólhelyzetben. Nekem feltűnt, néhány méterre ücsörögtem onnan.
Hatalmasat fejlődött az elmúlt két évben, honnan tudjuk hogy nem lesz 2-3 év múlva a világ egyik legjobbja? Nem tudhatjuk, mert ilyen fejlődést se gondolhattunk nála, mégis lett.
Köpködhettek itt, egy kezemen megtudom számolni a kapusokat akikkel jobban járnánk nála talán, és a talánon van a hangsúly. Aztán az illetőknél még a kor, az ár (ha megszerezhető egyáltalán) és a fizetés is igen húzós volna.. arról nembeszélve hogy kiselejteznénk egy remek saját nevelést vele.
VV rulz !

-
- Entrenador del Barça
Bárki bármit mond, én hiszek benne és abban is, hogy fejlődik. ó sok ideje van még, hiszen kapus szemszögből igen fiatal még. Ha vkit vennénk, az egy fiatal tehetséges kapus legyen, és mindenféle képpen csak a cserepadra.
Gyerünk Victor!
Gyerünk Victor!

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

sokan nagyon szeretik ezutóbbit kihangsúlyozni, de sokszor mentett már pontokat is! nem értem, h amikor tényleg jól véd, akkor miért kell előhozakodni ezzel! tény, h vannak hibái, de fejlődőképes, még mindig fiatalnak számít a kapusok között, és ne csak a hibáit vegyétek elő!lionel_messi írta:Valdes az uttóbbi pár hétben jól védett de felhívnám a figyelmet arra hogy érdemes figylembe venni azt hogy eddig mennyi pontot bukott rajta a Barcelona!
- lionel_messi
- Jugador del Barça
Valdes az uttóbbi pár hétben jól védett de felhívnám a figyelmet arra hogy érdemes figylembe venni azt hogy eddig mennyi pontot bukott rajta a Barcelona!

Valóban hatalmas fejlődésen ment keresztül az előző években, és remélem marad még egy jó pár évig.
Cech meg a fejsérülése óta nem az igazi
Meg VV az VV, régebben télleg voltak naon gyp-s bakijai, de azota téll sokat fejlődött, és én kimerem mondani, h egy barca szintű kapus lett.(most aztán kapni fogom az oltásokat)
és ha jönne is helyette egy másik kapus, akkor nyílván nem volna olcsó, meg ki tudja h válna be, az tehát lutri is
u.i:csak megjegyzem eggyáltalán nem vok VV fan
Cech meg a fejsérülése óta nem az igazi

Meg VV az VV, régebben télleg voltak naon gyp-s bakijai, de azota téll sokat fejlődött, és én kimerem mondani, h egy barca szintű kapus lett.(most aztán kapni fogom az oltásokat)

és ha jönne is helyette egy másik kapus, akkor nyílván nem volna olcsó, meg ki tudja h válna be, az tehát lutri is
u.i:csak megjegyzem eggyáltalán nem vok VV fan