először is: Sok sikert az esti meccshez,egy ilyen Arsenal ellen a tippem 3-0!
olvasgattam neten és rájöttem,hogy egy-két dolog elkerülte a figyelmem a Reallal kapcsolatban,miszerint: Pellegrini kezd egy kicsit furcsa dolgokat művelni. Van egy alap elképzelése,amit próbál a csapataival játszatni. Ez egy darabig a Realnál is működött. Általában szélső nélkül,amolyan 4-2-2-2-be gondolkozik szerintem,ahol egyre inkább azt veszem észre,hogy a két csatár Cr és Higuain,mögöttük Vdv és Granero. Ez ritkán változik. A problémáim:
-a legnagyobb az,hogy Granero játszik. nem tudni miért,talán Pellének tetszik,de szent meggyőződésem,hogy egy Castillás jobban tolná. Hetek óta a meccseken ő tolja a legrosszabbul.
-Cr nem csatár,a világ egyik legjobb szélsőjét bűn nem a posztján szerepeltetni-ha valaki akkor Ti Barcások megértitek
-mivel 4-2-2-2 van napirenden,így két kakukktojás van a csapatban minimum:Granero,aki semmit nem tud és Cé,akinek csak az a szerencséje,hogy profi és több poszton is tud,de mégsem ott játszik,ahol a legjobb.
-Pellének vannak rögeszméi,de azt a vak is látja,hogy a csapat nem tud egy félidőnél többet végigtolni,mert meghal. A daffy-csomag bevezetését javasolnám.(+új orvosi kar,új erőnléti edző,új játékosmegfigyelők) 4-2-3-1 ben tökéletesen tolta a csapat,még amikor kísérletezett Pelle a felállásokkal. Lass-Xabi-Marcelo-Vdv-Cé-Higuain felállással most a hétvégén is lehetne nyomni. Az,hogy a csapat hozza a kis spanyol csapatok ellenit abban a szisztémában,amiben játszik,az nem nagy dícséret,de hiszem,hogy hosszútávon ezek az edzői elképzelések nem vezetnek jóra. Nem tudom,hogy én gondolom-e rosszul,de furcsállom,hogy erre nem jön rá az edző. Ti hogy látjátok?
ui: én jövőre 4-2-3-1-ben játszatnám a népet,de sztem Higu nem lenne megfelelő az egycsatáros játékra-max a bajnokságban- lass-xabi-ribery-kaka-cé-benzema sorral állnék ki a köv évben,két szélső védő vétele mellett