Off:
mindorokke_barca írta:...
Ne vedd magadra, de mi értelme van az ilyen hangvételű hozzászólásnak

Ha téved valamiben, azt normálisan meg lehet beszélni...
Egyébként is (biztos vagyok benne) többek nevében mondhatom: elég ebből a "modortalanul kioktatlak, mert tudatlan vagy" típusú véleményekből.
On:
Egyébként azt butaság lenne vitatni, hogy Cesc hasznos lenne-e a csapat számára, vagy sem. Valószínűleg könnyen be tudna illeszkedni, főleg Xavi és Iniesta mellett. Azt ne feledjük, hogy az EB-n általában Xavi cseréje volt, illetve az ellenfél kapujához közelebb kapott területet. Ki ne látná szívesen, elférne a keretben, talán a kezdőben is. A játéka figyelemre méltó.
Persze az, hogy miként vett búcsút a klubtól, az más, ezért megértem, ha unszimpatikus némelyik drukker számára. Nagyon magas összeg fejében lehetne alapja az átigazolásának, de azt hiszem egyetlen klubbal sem tárgyalnának felőle. Úgy emlékszem, a szerződése magába foglal egy olyan opciót, mely szerint a Barca beleszólhat az átigazolásába. Ezek alapján legalább annak örülhetünk, hogy ha visszatér a Primera Divisionbe, akkor a szíve (én hiszek benne), és a szerződése miatt, egyedül a Barça lehet az új tulajdonosa.
Addig is, én személy szerint sok sikert kívánok neki, töretlen fejlődést, és hogy minél gyakrabban álmodja azt, hogy gránátvörös-kékben lép pályára...
Még valami: Én tisztelem, becsülöm őt, labdarúgóként nagyra tartom, s számomra az áruló, aki Blancó lesz.