Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A 2 hónapja feltelepített böngésző elavult lenne? Nem hinném.lionelmessi19 írta:Nekem sincsen semmi problémám.
Az oldal biztosan rendben van.
Ellenben ajánlom figyelmetekbe azt a tényt, hogy a hardver nem minden. Lehet elavult a böngészőtök, lehet hibás, sérült verziótok vagy akár csak példányotok, lehet hogy túl sok program fut a háttérben, és még hosszan folytathatnám. A gépetek belseje és az internet sebessége csak két dolog a sokból.
Nálam is ez van... Eddig azthittem, hogy csak nekem. De ezekszerint mégsem. Nem ultralassú a netem, és minden más oldal zavartalanul bejön, úgyhogy valószínű, hogy nem ez a probléma.Varga Tamás írta:A honlap szerkesztői tehetnének valamit annak érdekében, hogy ne lassítsa le az internetet, és az egész számítógépet. Valami gubanc van itt, mert az egész rendszer belassul az oldaltól.
Már azt hittem, hogy csak nekem rossz. Egyébként tényleg nem lassul be más oldal, most hogy megnéztem.Varga Tamás írta:A honlap szerkesztői tehetnének valamit annak érdekében, hogy ne lassítsa le az internetet, és az egész számítógépet. Valami gubanc van itt, mert az egész rendszer belassul az oldaltól.
A nettel semmi gond nincs, a lehető legjobb, és legmagasabb színvonalú.G-Jay írta:Vegyen egy jobb gépet, és rendeljen jobb netet Varga úr!
nekem oké minden
Nem mi csináltuk, Perreroé a "felelőség". Csináljál te is egyet és annak jelzel vissza akinek akarsz...Livia Drusilla írta:Ha nincsen értelme, akkor minek van ott? És minek van háromszázakárhány ismerőse?lionelmessi19 írta:Nincs rá igény, és nincs is semmi értelme hogy legyen az iwiwen eurobarca, innentől kezdve nem hiszem hogy bárkinél is reklamálni kéne.
Marhaság az egész.
Ha nincsen értelme, akkor minek van ott? És minek van háromszázakárhány ismerőse?lionelmessi19 írta:Nincs rá igény, és nincs is semmi értelme hogy legyen az iwiwen eurobarca, innentől kezdve nem hiszem hogy bárkinél is reklamálni kéne.
Marhaság az egész.
Azt hiszem, Perreronál lehetne reklamálni/érdeklődni...Victor_Valdes írta:Nem is fog visszajelölni, nem törődik vele senki.palesz77 írta:ide irom, nem tudom máshova. felvettem az eurobarcát iwiwen, oszt nem jelöl vissza.segítsetek
Nem is fog visszajelölni, nem törődik vele senki.palesz77 írta:ide irom, nem tudom máshova. felvettem az eurobarcát iwiwen, oszt nem jelöl vissza.segítsetek