Újabb kérdés! Bár sejtem a válaszokat, és már akasztom is fel magamat...
Szóval! Lenyomtam a Barcával egy Master ligát, mindent megnyertem, bajnokságot, kupát, Eto'o lett a gólkirály, és az arany cipős is, szóval minden happy volt a szezon végén, lett egy csomó pénzem, amit gondoltam el is költök gyorsan, vettem két nem olcsó játékost, majd elmentettem a játékot, és szépen lépegettem előre a játékban, mire a szezon utolsó napjánál, ami után gondolom következett volna a következő szezon VÉGRE BL-el, és a többi finomsággal... csinált a játék egy éves elszámolás félét, és mivel jó üzleti érzékkel

vásároltam jó sok pénzért két játékost lement a pénzem jól mínuszba! ERRE MI TÖRTÉNIK??? NEM ENGED TOVÁBB A JÁTÉK!!!
Egész egyszerűen megnézhetem még a statisztikákat, majd ki írja, hogy Game Over és csak kilépni tudok!
Kérdés: a Master liga ennyi, 1 szezon? Ugye nem...? A pénz miatt küld el az anyámba, ha mínuszba vagyok év végén, akkor kezdhetem elölről???
Vazzzee, ha ez így van, akkor rettentő ideges vagyok, mert kérdem én: miért nem figyelmeztet előre a játék, milyen hülyeség ez...? Én állat elmentettem, most már nem tudok mit csinálni, kezdhetem elölről az egész szezont?!... Ááááááá.....!!!!!