Félretéve az egész szezonos szenvedésünket. Elég merítenünk a 2 Manchester elleni meccsből. Bár egy-két meccs sokak szeint nem lehet mérvadó. Szerintem viszont ez a párharc az volt. A jelenlegi Európai futball legteteje. Ugye nem is vagyunk olyan rosszak? A csapatunk mindent beleadott, úgy gondolom az összeállításra sem lehetett panasz. Mi az ami nem ment? A védekezés? A labdatartás? A támadásaink felépítése? A helyzet kialakítása? A támadás befejezése?
Én csak az utolsó két kérdésre tudnék magabiztos igennel válaszolni.
Én a következő prioritás szerint ténykednék:
Jön az új edző bá! (innentől kezdve már nem is kellene írnom semmit, de a téma kedvéért megteszem)
Jön egy jó fizikumú, fiatal gólzsák. (Benzema jó ötlet, viszont akkor Ronaldinho mellett még egy távozót várhatunk, aki vagy Henry vagy Gio lenne)
Jön egy irányító. Aki kezdetben Deco cseréje lenne (vagy fordítva), végül teljesen átvenné szerepét. (Fabregast tudnám elképzelni e szerepben.)
Védelembe én nem nyúlnék bele. Azonban a hírek szerint Zambi miatt mégiscsak változás lesz.
Sajnos én is csak álmokat tudok kergetni az igazolás témakörében, mint itt a legtöbben.