Na mivel már régen írtam én is ide, ezért leírom a jelenleg befejezett karrieremet. Ugye azzal fejeztem be, hogy az Arsenal csapatával folytatom a megkezdett karrieremet. Folytattam is 2 meccs erejéig, aztán feladtam.
Inkább elkezdtem egy karriert az egyik kedvenc csapatommal, a
Benficával . A keret jó, pénz mondjuk, hogy van, az edzők is fogjuk rá, hogy könnyen eljöttek. A keretnél mindenképpen a középpályát akartam megerősíteni, mivel kellett még Aimar mellé egy kreatív játékos. Ő nem más lett mint a fiatal Diego Buonanotte 12,5 millióért+záradékok, illetve még eljött kölcsönbe Busquets és támadókp-nak a Bayernből Sosa és 425e €-ért Aquino a Murciából. Én is kölcsönadtam néhány játékost, meg adtam is el 1-2 embert. A támadószekció az jó volt, a védelembe hoztam még Hélder Rosario-t a Málagától 2,1 millió euróért és Belletti-t kölcsönbe. Az 9 edzőt kirúgtam meg a 7 gyúrót és hoztam helyettük jó edzőket és 3 kontinentális gyúrót. Csak 2 edzéstípus lett 6*-os a többi 7*-os lett.

A média a 3. helyre várta a csapatot, de én ennél jóval többet akartam.
A bajnokságban az elején még nem találtam a megfelelő taktikámat, állandóan változtattam, ennek meg is lett az eredménye. Az első 5 meccsemen 2 győzelem és 3 döntetlen volt a mérlegem (és még nem játszottam a 3 másik nagyobb csapat: Sporting, Porto, Sporting Braga ellen) miközben a Porto 5-ből 5 győzelemmel kezdett. Ezután mondjuk, hogy megtaláltam a taktikámat, de sok volt a döntetlenem. Közben a Porto és a Sporting pedig csak nyerték a meccseiket. Féltávnál ott tartottam, hogy a 3. helyen vagyok 5 pontos hátránnyal, egyedül csak én tudtam megverni az élen álló Porto-t és a 2. Sportingot. Porto mérlege ez volt 13-1-1 40 pont, nekem pedig 10-5-0 35 pont.
Az UEFA kupában továbbjutottam a csoportomból másodikként. Csoportom: 1. Everton 2. Benfica 3. Fenerbahce 4. Heerenveen 5. Partizan. És elérkezett a téli átigazolási időszak, nem akartam igazolni, mivel meg voltam elégedve a csapattal, inkább arra mentem, hogy megtartsam a legjobbjaimat (Luisao, David Luiz, Cardozo, Felipe Bastos, Di María). Luisao és D. Luiz meg is sértődött mert nem engedtem el őket, Cardozo viszont maradni akart. Cardozo vezette a házi góllövőlistámat 14 meccsen szerzett 9 bajnoki góljával + még 3 UEFA kupa gól 3 meccsen. Aztán jött a Betis érdeklődése, 5 millió volt az értéke, én hülye meg csak 20 milliót állítottam be megszabott árnak, de a Betis megajánlott 15 milliót, amit természetesen az elnök el is fogadott, nem tudtam mit csinálni, keresnem kellett egy új csatárt. Meg is találtam mégpedig Rodrigo Palacio személyében aki 14 millió+záradékok összegért csatlakozott is hozzám. Több mozgás nem volt nálam.
Folytatódott a sorozatom, ahol a Portugál Kupából kiestem a Sporting Braga ellen a 2. fordulóban, viszont a Liga Kupában egészen a döntőig meneteltem ahol ki mást mint a Porto csapatát kaptam, ahol Katsouranis két góljával 2-1-re sikerült legyőzni őket és
megnyertem ezt a sorozatot.
Az UEFA-kupa csoportkör után, egyből megkaptam a Tottenham csapatát, akiket előbb otthon 4-0-ra ütöttem ki, idegenben így, hogy kikaptam 2-1-re, továbbjutottam 5-2-vel. Ezután megkaptam az ősi ellenségemet, itt is a Porto-t. Első meccsem szintén otthon volt, ahol 1-0-ra tudtam győzni, idegenben pedig 0-0 lett, így tovább robogtam az elődöntőbe ahol az Udinese várt. Tőlük kikaptam 3-1-re idegenben, otthon viszont 3-0-ra vertem őket és így 4-3-as összesítéssel a döntőbe jutottam. A döntőbe nem más, mint a BL csoportkörből kieső és így az UEFA-ban folytató BARCELONA fogadott, akik az elődöntőben 3-2-es összesítéssel búcsúztatták a Valenciát. Elérkezett május 20-a, a döntő napja. Pont előtt 16-án a Pacos F. ellen megsérült a bal szélsőm Di María (aki az UEFA-kupában a legeredményesebb volt 5 góllal), így a döntő előtt 3 sérült játékossal kellett számolnom. A helyére Aquino-t tettem, mellette a jobb oldalon Reyes, előtte pedig R.Palacio kapott lehetőséget a döntőben. Nem számítottam győzelemre, sőt egy kiadós verés inkább benne volt az előzetes formában. Így is indult a meccs, hiszen Iniesta már az 1. percben bevette Quim kapuját, na mondom ez nagyobb verés lesz mint vártam. De aztán jött Aquino aki elrobogott a bal oldalon, beadta középre és a 19. percben Palacio fejesgóljával egyenlíteni tudtam. A félidő így 1-1 volt. A félidőben felráztam a fiúkat, hogy "megynerhetik ezt a meccset". Meg is lett az eredménye, az 56. percben ezúttal a jobb oldalon Reyes futott el egy kontra után, átívelte a hosszú oldalra ahol érkezett Aquino és kapásból 12 méterről kilőtte a rövidsarkot! Ekkor már kezdtem reménykedni mivel nem nagyon voltak egetrengető helyzetei a Barcának. Aztán jött a 72. perc, Puyol szabálytalankodott a 16-oson belül, 11-es, amit Aquino be is lőtt így nem sokkal a vége előtt 1-3 volt az eredményjelzőn. Aztán még a 83. percben Henry lőtt egy nagy gólt 18 méterről, de kiegyenlíteni már nem tudtak és így 3-2-re legyőzve a Barcát
megszereztem az UEFA-kupát! Aquino 2 gól és egy gólpasszal járult hozzá a győzelmemhez és csak azért került be mert előtte 4 nappal Di María lesérült.
A bajnokságban, mivel itt volt az UEFA-kupa nem tudtam a legjobbjaimat játszatni, inkább az UEFA-ra koncentráltam, mivel abban láttam nagyobb sanszot egészen a döntőig, de szerencsére sikerült is megnyernem. A bajnokságban viszont 70 ponttal zártam a 80 pontos Porto előtt, akit idegenben is sikerült megvernem, két veresége volt egész szezon alatt, az is tőlem, illetve a Liga-kupa és az UEFA-kupában elért sikerek. 5 meccs alatt 4 győzelem és 1 döntetlen. Hozzá kell még tenni a bajnoksághoz, hogy úgy lettem második, hogy nem vesztettem meccset,
így veretlenül kerültem a 2. helyre. 20 győzelem és 10 döntetlennel zártam, míg a Porto 26-2-2-es mérleggel. A legkevesebb gólt én kaptam mindössze 12-t, a házi gólkirályom Di María lett 14 góllal. (szerintem Cardozo lett volna ha nem adja el az elnök

). Palacio összesen 16 meccsen szerzett 8 gólt, Aquino pedig 9 góllal zárt (5 bajnokság, 3 Uefa-kupa, 1 kupa).
Így két kupával tudtam zárni az első 2008-2009-es szezonomat a Benficával. Most még megvárom, hogy mennyi fog bejönni a kasszába, illetve mennyit költhetek átigazolásokra, mivel több emberemet is szerintem el fogom mostmár veszíteni, szinte a fél csapatot vinnék a nagyobb klubok.

Ha nem kapok elég lóvét erősítésre, akkor valószínűleg távozok is, és átmegyek a Valencia csapatához, ahol már szóbahoztak Emery utódaként. Féltávnál az 1. helyen voltak 3 pontos előnnyel, de a végén csak 4. lett a csapat. De ha át is teszem a székhelyem, egy valakit biztosan viszek: Daniel Aquino.
Na majd írok, hogy melyik csapat mellett tettem le a voksomat, de remélem azért elég lóvét kapok itt és maradhatok.
Ez aztán jó hosszú lett, köszi az olvasást!
Peace.
Ja és így néz ki az UEFA-kupa győztes csapatom jelenleg:
-------------------------
Quim---------------------
-----------------------(Moreira)------------------
-
Belletti*-------
Luisao----------
D.Luiz--------
Leo*
(M.Pereira)-(H.Rosario)-----(Sídnei)---(J.Ribeiro)
----------------------
Katsouranis*-----------------
----------------------(F.Bastos)-------------------
----------------
Aimar*-------
Buonanotte*---------
-------------(C.Martins)--(Amorim/Yebda)------
---
Reyes*----------------------------
Dí María*---
---(Suazo)----------------------------(Aquino)----
-----------------------
R.Palacio--------------------
----------------------(N.Gomes)-------------------
*-al jelöltek felnyilazva.
További játékosok: Busquets, Miguel Vítor, Sosa.