csabimo írta:Reus nekem is teccik, nem tudom mennyire sanchez poszt aztán fabregas se az a nagy hamiskilences

Aguerorol sokat cikkeznek cikkeztek, amitöl kicsit kivagyok h középcsatárokat teszünk vonal mellé Henry Villa mittommé... eléggé sokat volt sérült ebben a szezonban, ami mellette szol h gólerős van önbizalma :XD bizonyitott spanyoloban és angliában is a válogatottban is jol tolja,, és Messi jó spanja..mondhat bárki bármit igenis számit h spanba legyenek a törpével..egyszoval faja kis player egy probát megérne persze ha nem valami hoorrorárat kérnek érte!
Nyilván jobban nézne ki egy neymar-Messi-Aguero támadótrió, de Kunt 80 millió alatt nem hoznád el. Nem is vágyódik el a Cityből, jól érzi magát, csak azért mert spanok Messivel még nem fogja a vezetőségre borítani az asztalt, hogy engedjék el.
Amúgy nem tudom miért a támadószekcióval van a bajotok. Magasan a legtöbb gólt rúgtuk a ligában, úgy hogy eloszlottak a "csatárok" között és nem Messi lőtte a felét. Ráadásul az 100%, hogy minimum 2x annyi gólt kapnánk a jobb oldalról Alexis/Pedro nélkül.
Tavaly mindenkinek az volt a gondja, hogy persze-persze mezőnyben tényleg jó, de egy csatárt a góljai minősítik, most azokat is rúgja és nem csak alibi meccseken, nem egy mérkőzést ő döntött el, de most is ki kell kezdeni valamiért. Eladni és hozni Deulofeut a helyére, aki még az Evertonban is alig játszott, meccshiányban van, bizonyítani sem nagyon bizonyított? Hát gratula, az aztán megoldás lenne. A 10. meccs után már hőbörögne mindenki, hogy miért adtuk el vagy miért nem vettünk valakit.