Barca Igazolások 2010-2011
- frost86
- Jugador del Barça
Így van, a Sport.es is megerősítette.[/quote]
Már a tv-be is bemondta,h 24 millió Euro 1 évre kölcsönbe
Már a tv-be is bemondta,h 24 millió Euro 1 évre kölcsönbe
Minél több meccset megnyersz annál közelebb kerülsz a következő vereséghez- Johan Cruyff
Térdre imára Barcelona itt a világ legjobbja - Horti Messiről a Valencia ellen
Forza Barca!!!
Forza Barca!!!
- Charlie
- Öreg Harcos
Ha igaz, ez a "huszonymittoménhány" millió akkor én tökön szúrom magam. Nem kell Barcelona elnöknek lenni, hogy ennyiért eladjak egy Ibra szintű játékost. Megtettem volna én is ennyi erővel. Gyanús ez nekem, nem hiszem el. 40millió lesz az.
Kölcsönről beszélnek és utána kötelező vételről 1év után.
C.
Kölcsönről beszélnek és utána kötelező vételről 1év után.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
1 évre kölcsönbe megy 24 milláért és utána megvásárolhatja a Milán! Ergo nem 24-ért adtuk oda. (Bocsánat, ha tévedek...)
- lui1698
- Llegenda del Barça
Azaz gyp-s vagyok és mindig keverem.S.Agüero írta:Azaz a balra.![]()

Egyébként jogos.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Így van, a Sport.es is megerősítette.frost86 írta:20:20 - E' nato!!! Zlatan Ibrahimovic è un giocatore del Milan!!! L'annuncio ufficiale non c'è ancora perchè si sta decidendo chi deve darlo, se Galliani da Barcellona o Berlusconi da Milanello ma Ibra è ufficialmente un giocatore del Milan.
Ibrahimovic hivatalosan is a Milané.
milannews.it
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
- frost86
- Jugador del Barça
20:20 - E' nato!!! Zlatan Ibrahimovic è un giocatore del Milan!!! L'annuncio ufficiale non c'è ancora perchè si sta decidendo chi deve darlo, se Galliani da Barcellona o Berlusconi da Milanello ma Ibra è ufficialmente un giocatore del Milan.
milannews.it
A Milan fórumán már a bl-ről meg a scudettorol beszélnek,h megnyerik
milannews.it
A Milan fórumán már a bl-ről meg a scudettorol beszélnek,h megnyerik
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára frost86 2010.08.28. 21:36:24-kor.
Minél több meccset megnyersz annál közelebb kerülsz a következő vereséghez- Johan Cruyff
Forza Barca!!!
Forza Barca!!!
- MatyiG
- Adminisztrátor
3-4 napja még 40 millió volt Ibra.
Tegnap már csak 30.
Ma meg már csak 25 milliót fizetnének érte?
Mi lesz holnap?
Végül majd 20 millió euroért vásárolják meg Ibrát?
Azzal kitörölhetjük a tudjuk minket is.
Az már tényleg nevetséges lenne ha 30 alatt adnánk el. Még a 30 millió is kevés érte. Én 40 alatt sehova se engedném!

Tegnap már csak 30.
Ma meg már csak 25 milliót fizetnének érte?
Mi lesz holnap?
Végül majd 20 millió euroért vásárolják meg Ibrát?
Azzal kitörölhetjük a tudjuk minket is.

Az már tényleg nevetséges lenne ha 30 alatt adnánk el. Még a 30 millió is kevés érte. Én 40 alatt sehova se engedném!

Azaz a balra.David nyár elején a jobb oldalra lett hozva.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2010.08.28. 21:33:52-kor.
- danko94
- Entrenador del Barça
Valószínüleg hivatalos, hogy Ibra a Miláné, aláírta a szerződését 4 évre évi 9 millió euróért. Holnap utazik Milánóba és 20:30 kor mutatják be hivatalosan. Sajnálom hogy távozott, nem szerettem, de komoly erőssége lehetett volna a csapatnak idén. BYE BYE ZLATAN

- lui1698
- Llegenda del Barça
25? Adjuk nekik oda ingyér'! Ha már ennyire jótékonykodni akarunk idén.Gali írta:A legújabb hírek szerint Ibra 1 évig kölcsönbe kerül a Milanhoz, majd azt követően 4 éves szerződését kap és évente 8 milliót fog keresni. A transzfer értéke kb. 25 millió euró, amit jövő nyáron fizet ki a Milan a Barcának.
Még tárgyalnak 1-2 napot és elngedjük ingyen Zlatant meg még mi fogjuk állni a fizetését is.
Megáll az ember esze!
Henry-t meg Rafa-t odaadtuk az amcsiknak a két szép szemükért most meg a tavaly horrorpénzért vett svédet akarjuk eladni retkes 25 millióért?
Hülyék ezek? Meg, hogy még a játékost is mi pénzeljük egy évig. VICC.
Fizessük ki az összes Milan játékos fizetését nyugdíjig. (bár az a nagyrészénél nem soká van

Megy a svéd. A nyilatkozata után számomra egyértelművé vált.
Ilyen kijelentés után ha marad tuti megszpatja Pep, így nagyon más választása nem maradt.
Így viszont maradt Bojan meg Villa csatárnak, de ugye David nyár elején a jobb oldalra lett hozva. Szóval, ha ő középen, ki lesz jobbon. Pedro, Bojan Jeffren nem elég ha 3 sorozatban akarunk versenyben lenni hosszú távon.
Maradt 3 nap pótolni az Ibra után maradt űrt a csapatban. Már, ha akarják pótolni egyáltalán.

szerk:
Tocy: nyugi, nem játszótér. Fórum.
Vadász: az idézetes dologban egyet kell értenem sajnos.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lui1698 2010.08.28. 21:31:21-kor.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Gali írta:A legújabb hírek szerint Ibra 1 évig kölcsönbe kerül a Milanhoz, majd azt követően 4 éves szerződését kap és évente 8 milliót fog keresni. A transzfer értéke kb. 25 millió euró, amit jövő nyáron fizet ki a Milan a Barcának.
Még tárgyalnak 1-2 napot és elngedjük ingyen Zlatant meg még mi fogjuk állni a fizetését is.
Megáll az ember esze!
Jézusom.
25 millió euró? vicc,ennyiért hiba eladni.
Egyébként ahhoz képest,hogy tegnap mekkora nyüzsgés volt az ügyben,ma nagy a csend.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tavaly is harmat volt, amikor meccseket döntött el a bajnokság végén?Zsolti írta:Attól mentsen meg minket a jó Isten,hogy bojan legyen a kezdő középcsatárunk.... Harmat a gyerek...
Egy 19 éves sráctól, aki szinte nem is játszik, ne várjunk már hirtelen beugorva világklasszis teljesítményt. Még igazi lehetősége nem volt a bizonyításra, szóval nem az a baj, hogy gyenge játékos, hanem az, hogy nem is tudjuk, hogy hosszútávon, rendszeres játéklehetőséggel mire képes.
Egyébként, ha nem jön senki, amit nagy hibának tartanék, szvsz akkor sem lenne stabil kezdő Bojan. Inkább Pedro fog kezdeni a jobb oldalon, és az álközépcsatáros játék dominálhat a szezon nagy részében.
Ha Robinho érkezik, akkor valószínűleg ismét klasszikus 4-3-3-at fogunk nyomatni, ismét lesz balszélünk, és a kcs poszt is meg lenne oldva Villa személyében. Szóval én mindenképp a brazil leigazolása mellett vagyok.
- albicelesteX
- A Vadász
Úristen!!!!Ha ez igaz akkor ez hatalmas gáz.Nevetséges.Az idézeted lassan elveszti a hatályát.Pedig nem akárki mondta!Gali írta:A legújabb hírek szerint Ibra 1 évig kölcsönbe kerül a Milanhoz, majd azt követően 4 éves szerződését kap és évente 8 milliót fog keresni. A transzfer értéke kb. 25 millió euró, amit jövő nyáron fizet ki a Milan a Barcának.
Megáll az ember esze!

A legújabb hírek szerint Ibra 1 évig kölcsönbe kerül a Milanhoz, majd azt követően 4 éves szerződését kap és évente 8 milliót fog keresni. A transzfer értéke kb. 25 millió euró, amit jövő nyáron fizet ki a Milan a Barcának.
Megáll az ember esze!
Megáll az ember esze!
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Miért lenne harmat?Zsolti írta:Attól mentsen meg minket a jó Isten,hogy bojan legyen a kezdő középcsatárunk....![]()
Harmat a gyerek...

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Attól mentsen meg minket a jó Isten,hogy bojan legyen a kezdő középcsatárunk....Barcaman14 írta:Szerintem Pedro tudja azt a szintet hozni mint Robinho, és szerintem Bojan is megérdemelné a bizalmat középcsatárként. Mikor ha nem most?? Elmegy Ibra, Villa zseniális a szélen, Bojan pedig igazi gólvágó aki végre teljesen beépülhetne a csapatba.
Továbbra is azt mondom hogy nem kell több igazolás

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Szerintem Pedro tudja azt a szintet hozni mint Robinho, és szerintem Bojan is megérdemelné a bizalmat középcsatárként. Mikor ha nem most?? Elmegy Ibra, Villa zseniális a szélen, Bojan pedig igazi gólvágó aki végre teljesen beépülhetne a csapatba.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Csak az a baj, hogy egy olyan játékos, amely a kemény PL-es védelmek ellen nem tud virítani, az Robinho hozzáállásával hamar megunja a Mourinho féle betonvédelmeket... Márpedig ennek a csapatnak csak azon kell felülkerekednie, mert a lazább védelmű csapatokat szétzilálják Xaviék.szkeptikus06 írta:MichaaBee írta: Nem azt mondtam, hogy nem ér annyit, hanem hogy én nem fizetnék annyit érte, vagy csak nagyon vonakodva végső esetben.
Egyébként egy sztárnak nem ártana kitűnnie egy középcsapatból, vagy rosszul mondom?
Elviekben igen,ki kellene tűnni,de pl. egy gyors,de gyengébb fizikumú csatárnak nem hiszem,hogy könnyű dolga van a világ talán legerősebb,de biztosan a legkeményebb bajnokságában,ha olyan adottságai vannak,mint Robinho-nak.
Pl. Rooney kitűnt anno az Evertonból,de ő teljesen más típusú támadó,mint Robinho. De pl. Torres sem tud huzamosan jól játszani még a Pool-ban sem,pedig ott jobb volt a játékoskeret,mint a Man cityben.
Robinho Torreshez hasonlóan sérülékenyebb játékos,voltak is gondjai a sérülésekkel.
Szerintem hasonló eset,mint nálunk Ibra - jó,jó klasszis,képes jól játszani,de mivel nem fekszik a stílusának, így sosem lesz képes a maximumra.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Jugador del Barça
MichaaBee írta: Nem azt mondtam, hogy nem ér annyit, hanem hogy én nem fizetnék annyit érte, vagy csak nagyon vonakodva végső esetben.
Egyébként egy sztárnak nem ártana kitűnnie egy középcsapatból, vagy rosszul mondom?
Elviekben igen,ki kellene tűnni,de pl. egy gyors,de gyengébb fizikumú csatárnak nem hiszem,hogy könnyű dolga van a világ talán legerősebb,de biztosan a legkeményebb bajnokságában,ha olyan adottságai vannak,mint Robinho-nak.
Pl. Rooney kitűnt anno az Evertonból,de ő teljesen más típusú támadó,mint Robinho. De pl. Torres sem tud huzamosan jól játszani még a Pool-ban sem,pedig ott jobb volt a játékoskeret,mint a Man cityben.
Robinho Torreshez hasonlóan sérülékenyebb játékos,voltak is gondjai a sérülésekkel.
Szerintem hasonló eset,mint nálunk Ibra - jó,jó klasszis,képes jól játszani,de mivel nem fekszik a stílusának, így sosem lesz képes a maximumra.
Nem azt mondtam, hogy nem ér annyit, hanem hogy én nem fizetnék annyit érte, vagy csak nagyon vonakodva végső esetben.szkeptikus06 írta:Azért azok elég erős hangok Robinhoval kapcsolatban,hogy nem ér 15 milliót sem.
H a t t r i c k
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én nem mondtam ilyet. Biztos ér 15 milliót. Nem tudom, nem én vagyok abban kompetens, hogy megállapítsam egy játékos árát. Hogy korához képest hogy viselkedik, azt csak a nyilatkozatai hozzák felszínre. Nekem úgy tűnik, hogy kicsit el van szállva az emberke, de nagy nevelői vénával rendbe lehet hozni.szkeptikus06 írta:Azért azok elég erős hangok Robinhoval kapcsolatban,hogy nem ér 15 milliót sem. Nem volt jó a brazil csapat a VB-n,de Robinho ettől függetlenül nagyon jól játszott. Ha jó csapatban van,akkor ő is klasszis teljesítményt tud nyújtani. Kíváncsi lennék,hogy pl. anno Ronaldinho mire ment volna egy angol középcsapatban- mert a city az elmúlt 2 évben az volt. Nem vagyok biztos benne,hogy olyan nagy sztár lett volna belőle,mint nálunk,a spanyol ligában. Angol bajnokság más,nem véletlenül vannak gondjai pl. Torresnek sem,pedig ő nem középcsapatban játszott,játszik,bár a Pool most lecsúszóban van.
A viselkedésével kapcsolatban szerintem elérte azt a kort,hogy ne úgy viselkedjen,mint egy ovis. Ezen felül pedig ha jól játszik,akkor kezdeni fog,ha nem játszik jól,akkor jövőre úgyis megy. 15-20 milliót simán megér. Bár Pepnél nem mindig az padozik illetve távozik,aki jól játszik.

-
- Jugador del Barça
Azért azok elég erős hangok Robinhoval kapcsolatban,hogy nem ér 15 milliót sem. Nem volt jó a brazil csapat a VB-n,de Robinho ettől függetlenül nagyon jól játszott. Ha jó csapatban van,akkor ő is klasszis teljesítményt tud nyújtani. Kíváncsi lennék,hogy pl. anno Ronaldinho mire ment volna egy angol középcsapatban- mert a city az elmúlt 2 évben az volt. Nem vagyok biztos benne,hogy olyan nagy sztár lett volna belőle,mint nálunk,a spanyol ligában. Angol bajnokság más,nem véletlenül vannak gondjai pl. Torresnek sem,pedig ő nem középcsapatban játszott,játszik,bár a Pool most lecsúszóban van.Lionel85 írta:Pont erre utaltam, amikor azt írtam, hogy nem igazán kezelhető játékos. Hogy itt mit csapna le, ha éppen nem ő kezdene, nem tudom. Neki saját igényei vannak és ha azok nem teljesülnek, akkor kő kövön nem marad.
A viselkedésével kapcsolatban szerintem elérte azt a kort,hogy ne úgy viselkedjen,mint egy ovis. Ezen felül pedig ha jól játszik,akkor kezdeni fog,ha nem játszik jól,akkor jövőre úgyis megy. 15-20 milliót simán megér. Bár Pepnél nem mindig az padozik illetve távozik,aki jól játszik.
- frost86
- Jugador del Barça
Valaki lefordítaná,h mit is jelent?!
Forza Barca!!!
Forza Barca!!!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Pont erre utaltam, amikor azt írtam, hogy nem igazán kezelhető játékos. Hogy itt mit csapna le, ha éppen nem ő kezdene, nem tudom. Neki saját igényei vannak és ha azok nem teljesülnek, akkor kő kövön nem marad.MichaaBee írta:Hagyjuk már Robinhót... Volt 1,5-2 jó szezonja, amiben kiemelkedett egy középszerű Realból, aztán kicsapta a hisztit és lelépett a Cityhez. 2 éve hallani sem lehet a "nagyszerű" teljesítményéről, ne szórakozzunk már vele... 15 millát nem adnék érte, hogy őszinte legyek. Vigye el a Milan, úgyis olcsóbb Ibránál, ők meg 5 eurót is sajnálnak egy játékosért pluszban fizetni.

David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.