Na, már régóta érlelődik ez benem, de a tegnapi kihozta belőlem.
1: Ez csak tényleg kérdésként vetem fel, mivel annyira nem vagyok szakértő, valaki megerősítését, vagy cáfolását várom. Én így látom, de nem vagyok nagyon mélyen jártas azért a fociban... Szóval:
Hogyha Villa jött volna - tegyük fel, hogy Eto'o elmegy, Villa meg jön - akkor a játékunk szerintetek olyan lenne, mint tavaly, vagy a sérülések fogták meg ennyire a csapatot? Csak mert a Spanyol válogatottban Ini meg Xavi a motor szinte, és ott Villa mindig jó ütemben ugrik ki szinte, mint Samu tette azt régebben. Magyarul úgy játszanak szinte, mint mi tavaly. Szóval ez érdekel, hogy vajon a sérülések, vagy a lassabb csatár teszi ezt?(Amúgy szeritem habár Ibra tényleg lassabb, de viszont amúgy mndenben jobb a fent említet két személynél, szóval jól jártunk vele úgyvélem

)
2: Iniesta nem szélső, Messi meg nem középpályás!! Ezt nem tudom Pep miért nem látja, de szerintem eléggé szemetszúr. Habár Ini általában jó ott is - tegnap katasztrófa volt - de a középpályán tud tündökölni!! Messi meg akkor tud, ha befelé cselezve lőhet/passzolhat. Nem akkor, amikor 50 méterre a kaputól kap labdát a jobboldali középpályás helyén. És valóban, a Real ellen egyszer bejött, de az azért volt, mivel [auto_cenzúra] volt a taktikájuk... Xavi meg Ini is szabadon fukoshatott, de még egy Almeria is rájött azután, hogy fogni kell őket. Így meg már nem működik ez az újítás, legalábbsi szerntem ez van most. Keita sem egy Barcaszintű játékos, lelkes meg minden, de Jonathan jobban irányít már most, mint ő. Szóval az ő erőltetését sem értem, akkormár inkább játtszon Jonathan, nem lenne rosszabb az biztos - de igazából Init kéne végre visszatenni!!! Meg Pedrot valóban nem kéne erőltetni... Belátom, hogy összjátékban elég halovány - enyhén fejeztem ki magam. Bojan legalább passzolni jól tud, nem értem miért nem játszhatott ő tegnap többet. Meg azt sem, hogy Pedro miért játszotta végig, meg azt sem, hogy miért nem Keita helyére jött Bojan/Henry és Ini lépett visszább. Sokmindent nem értek mostanában, valaki írja már le, hogy én vagyok tök hülye, vagy Pep nézi el eléggé mostanában ezt az új taktikát(hogy minden klasszisunk tavalyról más poszton játszik.) Remélem hamarosan érezhető változás lesz a játékunkban, mert ez így nagyon siralmas egyenlőre

Az első 4 meccs után - kb - hihetetlenül visszaesett a játékunk! Valaki írja le, hogy mit látok rosszul légyszi, mert én már nem tudom...