Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, én is megnéztem a videót, nekem is az jött le, hogy örül hogy együtt játszhat a tesójával, valamint az angol bajnokságban szerepelhet. Egy óriási játékost, és nagyszerű embert vesztettünk el, én kívánok neki sok sikert a Cityben!Rumig írta:Megnéztem a city honlapján a vele készített interjút, annyira érződik, h ő sem örül, h így alakult. Csak annak örül, h végre a premiershipben játszhat, meg a testvérével, de nem tűnik úgy, h ez fő prioritás lett volna. Amikor a vébé szereplésről kérdezik, véletlenül kicsúszik a száján a Barcelona, aztán gyorsan javítja Elefántcsontpartra.Nekem nagyon hiányozni fog, ritka szimpatikus ember...
Olyan hülyeségeket tudtok írni néha.zola8787 írta:Remélem 2 év múlva összekerülünk a Bl-ben a Cityvel és Touré góljával nyernek a Nou Campban ! Persze a Barca jusson tovább, de nagyon örülnék ennek. Yaya Touré viszlát, a világ legjobb védekező középpályása....
Mennyiért vettük anno a Monacóból?
Én meg olyanra emlékszem, hogy Kolo szeretne az öccsével és Yaya is Koloval amikor még az Arsenalban játszott...Game90 írta:(Amúgy emlékszek egy olyan nyilatkozatra, hogy ő nem szeretne a testvérével egy klubcsapatban játszani)
Most ennek nem tudok őszintén örülni.szajko írta:12 millió euróért vettük és most 33,5 millió euróért adtuk el.
Messi.ha lebarnulMessithebest írta:Eto'o és Touré után ki jön?
9 misi volt egyébként. Sajnálomszajko írta:12 millió euróért vettük és most 33,5 millió euróért adtuk el.
zola8787 írta:Remélem 2 év múlva összekerülünk a Bl-ben a Cityvel és Touré góljával nyernek a Nou Campban ! Persze a Barca jusson tovább, de nagyon örülnék ennek. Yaya Touré viszlát, a világ legjobb védekező középpályása....
Mennyiért vettük anno a Monacóból?
Azért írtam, hogy HA. Nem a következő idényre gondoltam. Ez csakis rajtuk múlik, hogy mennyi sikert érnek el.Sanama írta:Ahhoz azért még szerintem kell 1-2év,hogy nemzeti szinten is alkossanak valamitLionel85 írta:Köszönjük Yaya! Ha nemzetközi szinten is erős csapat lesz a City, akkor riválisok lehetünk!
Ahhoz azért még szerintem kell 1-2év,hogy nemzeti szinten is alkossanak valamitLionel85 írta:Köszönjük Yaya! Ha nemzetközi szinten is erős csapat lesz a City, akkor riválisok lehetünk!