Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erre ennyit lehet írni:Madridistán rövidhír: írta:13:25 - Alves, Keita, Pique, Coloccini, Hleb, Malouda, Silva, Villa, Benzema, Berbatov. Ez a 10 néb szerepel a Barcelona kívánságlistáján, akik közül nagyjából hét játékost igazolnának le az átigazolásokra félretett 85 millió euróból.
érdekes...azért nyerték meg most is Ők a bajnokságot,mert nem tudnak összerakni egy normális csapatot.....salvatore írta:A Real nemtud összerakni egy rendes csapatot.......
A lényeg, hogy te vagy a legokosabb.Már megint okos emberek a fórumon
Drenthe óriási tehetség örülök, hogy leigazoltuk, nem tom mit vársz 20 évesen legyen satabil kezdő??? pár év még kell neki mire meghatározó playa lehetDrenthét tavaly itt a forumozók többsége már Barca mezben látta, aztán jött Margit és elvitte. Sokat nem játszott, de biztos kellett nektek
Saviola tök ingyen jött egyértelműen cserecsatárnak, annyit is játszottSaviolát mindenképp meg kellett vennetek, hisz ő is alapemberré vált, fontos igazolás volt, sokat játszott, sok gólt vágott.
Balotelli óriási thetség, maximálisan egyetértek!!! Csak a kérdés h az ő neve felmerült-e? Sztem sajnos nem...régész írta:Mit szólnátok Balottelihez?
Eto maradna, mert még mindig ez lenne a legnagyobb igazolás, ha ő marad.
És az ő helyét venné át Balotteli 1, 2 év mulva.
Persze maradna még Messi, Krikic.
Fiatal, fejlődőképes, szerintem nem egetverő az ára! és lenne (csúnyán fogom mondani) nagy állatunk, aki ha kell verekedni is tud a hátvédek között, mert azt be kell vallanunk, hogy erre Messiék nem alkalmasak!
nem is ugyanazon a poszton játszanak de tök lényegtelen!!! DEco irányító Quaresma meg szélső!! itt már volt 1x befürdött így tutira nem fog visszajönni semmi pénzért!!!salvatore írta:Szerintem még Quaresmat is vissza lehetne csalogatni a csapatba,Deco helyet bisztosan jól atvenne
Banega már ki van szemelve, méghozzá, most olvastam a Calcio.hu - n, hogy a Lazio nagy valószínűséggel megszerzi a gyereket...robag írta:És mi van ezzel a fiatal Banega gyerekkel? Elég ügyesnek tűnt ellenünk az első kupa meccsen.
Középpályás, fiatal, stb.. A Valencia meg úgyis sz@rban van..
Tegyük fel, hogy igaz a listabaas11 írta: Még mindig nem látom azt a rutinos vezér alkatatot akiről Txiki beszélt....Vagy az titkos bomba lesz!?
barcalonapeti írta:VAN DER VAART NEM BARCA SZINTÜ JÁTÉKOS