Egykori és jelenlegi magyar játékosok

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
krampusz
Jugador d'estrella

2011.06.08. 21:47:56

Azt halottam, hogy a a PSV-ben volt "kettő" jó szélső nem is olyan régen. Egyik Barcelonába igazolt,a másik meg ..... Makhachkala-ba . :lol: :lol: :lol:
messibarca
Jugador d'estrella

2011.06.08. 21:30:56

Lionel85 írta:Legalább le$z miből megc$inálnia a fogát, mert azzal átharapja Robby Carlo$ nyakát is, meg per$ze Lindának i$ élete végéig megvan oldva a problémája.

Hajrá Dz$udz$i!
Na jól van.Addig még oké h azért szidod mert a pénzt választotta , de h azért szólod le mert van egy problémája amiről ő egyáltalán nem tehet, ez azért már durva.Most ugyan mit fog azzal ártani h aláírja azt a papírt?
Kép
a siget készítette Victor (vuvu)
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.06.08. 21:08:36

Legalább le$z miből megc$inálnia a fogát, mert azzal átharapja Robby Carlo$ nyakát is, meg per$ze Lindának i$ élete végéig megvan oldva a problémája.

Hajrá Dz$udz$i!
Kép
Kép
Kép
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2011.06.08. 21:08:11

Hm... olvasgatom a véleményeket... a magyar szeretettől óvja meg az embert az Isten!

Ki a bigám nektek ez az ember? A testvéretek, barátotok? Nincs joga jól vagy rosszul dönteni???

Azok húzzák le, akik havi plusz 100-200 EURO-ért munkahelyet váltanának.

Ha x százezer EURO-val többért kéne váltanom munkahelyet, hangsúlyozom munkahelyet, én is lépnék.

Kakilnék a 500-1000 EURO/hót keresőkre.

Természetesen én sem örülök, h Russzkiba megy, de az ő dóga.

Ha "jól" döntött volna, értsd: a Ti szájízetek szerint, lenne jó magyar válogatott? IGEN MUHAHAHHAAHAHAHAHAHAHA
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.06.08. 20:46:06

Football Club
Anz$i Mac$kakaja $$$

:D ez mekkora!

(Capacity: 32)

ON: Nagyon sajnálom! Egy újabb játékosunk kezdett a vártnál hamarabb zuhanásba! Őszintén elkeserítő.

Link

Sokat változik mindenesetre!

Szerintenek mennyi esélye van annak, hogy ez kamu? (mahacskala)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanbarca 2011.06.08. 20:59:45-kor.
més que un club
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.08. 20:36:23

Köszi a linket! Óriási! :lol:
Fogadjunk holnapra fent lesz egy csomó blogon, oldalon :D

Baláz$ "I dont care about the money." Dz$udz$ák
Ez ütött :lol:

Liga: Bundás Liba :lol: :lol:

Édes istenem :lol: :lol:
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.08. 20:19:49

Leomessi14 írta:Ez az angol Wikipdia.Ez nagyon durva :lol: :lol: :o
konkrétan vki szétbarmolta a klub wiki oldalát... nekünk vicces, annak, aki dolgozott vele, annak nem...
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.08. 20:19:23

"As [auto_cenzúra] Balasz Dszudszak" ez se semmi :D egyetértek vele...
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.06.08. 20:18:02

Ez az angol Wikipdia.Ez nagyon durva :lol: :lol: :o
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.08. 20:00:55

Game90 írta:Kéééész :lol:
http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Anzhi_Makhachkala
Unicredit Totya :lol: :lol:
sose hittem volna, h ilyen illusztris társaságba kerül Balu... :lol: :lol: :lol:

középpályás: Matata Kakiba :lol: :lol: :lol:
PCsabi
aka Game90

2011.06.08. 19:54:39

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
d
Entrenador del Barça

2011.06.08. 19:35:22

barca99 írta:Június 8-a van. Az átigazolási szezon augusztus 31-ig tart.
Ebben van valami. De az is tény, hogy ilyenkor már minden klub érdeklődni szokott és hát Balázska nem az a minőségű játékos, akiért hónapokon át fognak alkudozni, vagy az utolsó pillanatokban elvinni megadva a PSV irreálisnak tűnő igényét.
Na de sebaj, ott se lesz rosszabb helyen, aki már elég ideje figyeli a magyar focit nem lepődik meg, hogy egy újabb nagy reményű játékosunk okoz csalódást.
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2011.06.08. 19:30:40

A Fűr Árpád nevezetű ember a haverom és itt is írogat Rinku néven.Nagyon nagy tag és csak gratulálni tudok h minden módosítás nélkül idéznek tőle :) Ebben a témában teljesen egyetértek vele.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
PCsabi
aka Game90

2011.06.08. 19:02:26

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
barca99
Llegenda del Barça

2011.06.08. 18:54:14

d írta:De azt jó lenne, ha mindenki megértené, hogy két esélye volt: marad a PSV-ben, reménykedve, hogy talpon marad a klub, vagy elmegy az oroszokhoz. A topligákból - a sok NSO cikk ellenére - végül is EGYETLEN CSAPAT kereste meg, a Hamburg, de ők se tudtak komoly ajánlatot tenni érte. Ha rajta múlt volna, biztos ő is szívesebben igazolt volna az Atleticohoz, a Poolhoz, vagy a Juvéhoz.
Június 8-a van. Az átigazolási szezon augusztus 31-ig tart.
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.06.08. 18:24:15

kanty írta:Dzsudzsák eltölt 2-3 évet ott, majd rájön, h az orosz liga elég nagy játékostemető és rájön arra is, h eredményeket már nem fog elérni. Csak akkor már késő lesz.
lehet, hogy késő lesz, de annyi pénzzel a zsebben már az lesz a legkevesebb gondja szerintem...
ha igazán érdekelné a foci és eredményeket szeretne elérni, akkor teljesen értelmetlen döntés ez az orosz. itt még azt se mondhatja, hogy kupákat szeretne nyerni, vagyis mondhatja, de realitása nem igazán van
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
ultrasur
Madridista

2011.06.08. 16:56:12

Tegnap néztem a meccset és rájöttem, hogy Hajnal e legjobb playa a keretben.
Most már biztos vagyok benne. Ő kitudott várni nem ment el Daggesztánba
zsoldosnak, várt, alázatos volt és jövőre a W(V?)fB irányítója lesz.

De remélem ez csak egy jó marketing fogás és ezzel akarják nyáron tovább promózni Dzsudzsinhot. És az egész csak egy színjáték ahogy az Eto"os volt.

azért a Roberto Carlos-Dzsudzsák baloldal azért elég ütős lesz.
Jók az indexes cikkek amik összefoglalják a nép véleményét.
mes_que_un_club_
Jugador del Barça

2011.06.08. 16:50:46

Piqué írta:Én sem értem Dzsudzsákot,bár szerintem nem akkora játékos,hogy egy európai topligába játsszon.
Topligába befér, topcsapatba nem. De nem is lehet mindenki a Barca-Madrid-MU trió játékosa. Az a baj, ahogy itt is írta valaki, hogy úgy megy el keletre, hogy gyakorlatilag meg sem próbált európai topligában játszani. Simán igazolhatott volna egy angol középcsapatba, azért ott is vannak remek játékosok. Ha Vadócznak nem derogál egy spanyol kiscsapatban játszani, akkor Balázsnak is menne, itt is beférne egy középcsapatba.

És ahogy megint csak írta valaki, nem elsősorban attól lehet fejlődni, hogy kik a csapattársaid, hanem inkább attól, hogy a bajnokságban a pályán kik jönnek szembe. És az meg azért csak nem mindegy, hogy C kategóriás brazilok ellen játszik az ember, vagy mondjuk Messi-Xavi-Ini jön veled szemben a pályán.

Aki meg azzal érvel, hogy egyetlen más csapatnak sem kellett, az remélem nem gondolja komolyan. Egyrészt ugye egyetlen hete kezdődött kb az átigazolási szezon, a topligás csapatok előszezonjáig alsó hangon is van még 1-1,5 hónap. Nem hiszem, hogy ezen időszak alatt nem akadt volna akár csak egy olyan csapat is, amelyik nem tett volna le szerződést a PSV elé. Ráadásul ugye a télen már a Lille egészen komolyan érdeklődött, ők ugye azóta francia bajnokok, BL indulók, befért volna oda is.
d
Entrenador del Barça

2011.06.08. 16:48:03

ozsimiki írta:Ide is beírom:

általában egyetértek veled, de most nagyon nem.

ezt a szerencsétlent mint Dzsudzsák, Uram ég...jó nagy bal....

maradt volna PSV-nél akkor, de az összes ilyet elítélem nagyon, aki (már így is jól él,és meg lesz mindene valószínű élete végéig) a pénzt ennyire előtérbe helyezi, a pályafutása kárára is. Ezek leszarják,h mit érnek el a fociban, ha egy megye 3as kínálna neki milliárdokat, akkor oda menne.

Szóval menjen csak el, remélem nem is hallok róla semmit Europa szinten, megérdemli.
Nem tudom hogy járt volna, ha a PSV-ben marad. A klub egyértelműen kijelentette, hogy szükség van a Dzsudzsák és Toivonen eladásából befolyó összegre a csőd elkerüléséhez. Ilyen körülmények közt nehéz lett volna maradnia, a csapat ráadásul mindenképpen gyengült volna körülötte, pedig Afellay távozása óta amúgy sem volt egy nagy szám.

Szerintem a legnagyobb hibát ott követte el, hogy tavaly ősszel szerződést hosszabbított. Afellay játszotta jól a kártyáit, szinte ingyen adták, oda mehetett, ahova akart. Ő sem a Barcában lenne most, ha hosszabbít. Ha Balázs nem ír alá új szerződést, akkor télen vagy kivásárolják valami csökkentett áron, vagy elmehetett volna ingyen a Bosmann szabálynak megfelelően. Ha most ingyen igazolható lenne garantáltan talált volna magának csapatot valamelyik bajnokságban a négy legnagyobb közül. És nem kis csapatokban.

De: aláírt, a PSV nem adja olcsón, láthatóan nem igazán érdeklődnek iránta az árát tekintve. A PSV szétesik és őt megkeresték egy erősebb bajnokságból, jobb fizetéssel.
Engem is zavar, hogy Oroszországban fog kikötni, de nem ítélem el annyira miatta. A többit már elmondtam korábban.

De azt jó lenne, ha mindenki megértené, hogy két esélye volt: marad a PSV-ben, reménykedve, hogy talpon marad a klub, vagy elmegy az oroszokhoz. A topligákból - a sok NSO cikk ellenére - végül is EGYETLEN CSAPAT kereste meg, a Hamburg, de ők se tudtak komoly ajánlatot tenni érte. Ha rajta múlt volna, biztos ő is szívesebben igazolt volna az Atleticohoz, a Poolhoz, vagy a Juvéhoz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára d 2011.06.08. 16:51:34-kor.
Piqué
Jugador d'estrella

2011.06.08. 16:31:25

Én sem értem Dzsudzsákot,bár szerintem nem akkora játékos,hogy egy európai topligába játsszon.Jobb lett volna ha marad a PSV-nél ahol már szinte istenként tisztelik.Elhiszem,hogy kell nekik a pénz,mert Toivonent is el akarják adni és gondolom ő nem Oroszországba megy...
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.08. 16:27:44

Bob_Marley írta:D és Asys is leírta a lényeget, s előtte Fernando is, örülök, hogy nem vagyok egyedül :lol: Még hozzátenném, lehet a neve alapján a Juventus erősebb, de ő sem indul sehol (de ez szőrszálhasogatás)!
Érdekesség, Tardelli már megy az orszokhoz, s megszereztek pár brazilt is, tárgyalnak Grafitével, s Hlebet is akarják!Hasonló a helyzet mint a Malagánál a Ligában, 1-2 korosabb, de talán még pár szezont kibíró játékost igazolnak!Nem lesz ez annyira katasztrofális, meglátjátok!De valóban egy Aston Villa talán jobb döntés lett volna, vagy egy Zenit-Rubin vonal!
Rohadtul más egy levezető, pályája csúcsán túllevő játékosnak odamenni sok pénzért, és még a csapat sem lehet rossz 1-2 éven belül, mint hogy a legjobb korban, pályája csúcsán lévő játékosnak csupán a sok pénzért odamenni és eltűnni a süllyesztőben. Vicc...
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.08. 16:24:19

Dzsudzsák...innentől számomra neki vége...nem létezik...
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.08. 16:01:57

Ide is beírom:
d írta:Abba belegondoltatok okosok, hogy senki más nem tett érte ajánlatot? Mintha olyan bazi sok választási lehetősége lett volna...

Amúgy meg Dagesztán melegebb éghajlatú, mint Magyarország.
általában egyetértek veled, de most nagyon nem.

ezt a szerencsétlent mint Dzsudzsák, Uram ég...jó nagy bal....

maradt volna PSV-nél akkor, de az összes ilyet elítélem nagyon, aki (már így is jól él,és meg lesz mindene valószínű élete végéig) a pénzt ennyire előtérbe helyezi, a pályafutása kárára is. Ezek leszarják,h mit érnek el a fociban, ha egy megye 3as kínálna neki milliárdokat, akkor oda menne.

Szóval menjen csak el, remélem nem is hallok róla semmit Europa szinten, megérdemli.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
davi10
Llegenda del Barça

2011.06.08. 15:58:19

Na hát eddig se volt a szívem csücske Dzsudzsák, na de ezután a döntés után még jobban megutáltam.
Gratulálok Balázs, talán a lehető LEGROSSZABB döntést hoztad. Simán elmehetett volna egy Premier League-be vagy akár a spanyol bajnokságba is.
Ehelyett elmegy egy olyan csapatba, amelyik még csak nem is nagymúltú, mert 1991-ben alapították, és amelyik képes volt az orosz bajnokságban a 11. helyet elérni.
Gratulálok Balázs! Ismét egy ember, akinek a futball elsősorban a pénzt jelenti.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.06.08. 15:57:07

nem az a gáz hogy nem lesz egy befutott player egy juventusnál vagy sevillánál, hanem, hogy meg sem próbálta. ja persze, középföldén legalább biztos kezdő lesz...remek mentalitás meg sem küzdeni valamiért, hanem választani inkább egy biztos középszart. dolgozni még 1 évet esetleg a psv-nél és bizonyítani, hogy igenis van helyem Európában egy magasabb szinten? ááá ez munkával jár, nem jó. meg amúgy is, bazsi már kinőtte a psv-t és ideje elfoglalnia az őt megillető helyet...gratulálok. megharagudhat aki akar, de [auto_cenzúra] erőltetett ezt jó döntésnek beállítani, szakmai előrelépésnek pedig egyenesen nevetséges.

ja és még ahhoz, hogy kit szerzett meg a macskalalalala: egy játékos fejlődését nem az befolyásolja, hogy kik a csapattársai, hanem, hogy kik az ellenfelei. azok pedig nem lesznek jobbak, mint hollandiában, sőt. az, hogy vesznek pár jó focistát max robi carlosnak jó, aki már tett le vmit az asztalra és oroszországba már csak rejszolni ment, és most így legalább nem vak orosz parasztoknak kell lepasszolnia a labdát...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2011.06.08. 16:01:45-kor.
Lezárt