Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na jól van.Addig még oké h azért szidod mert a pénzt választotta , de h azért szólod le mert van egy problémája amiről ő egyáltalán nem tehet, ez azért már durva.Most ugyan mit fog azzal ártani h aláírja azt a papírt?Lionel85 írta:Legalább le$z miből megc$inálnia a fogát, mert azzal átharapja Robby Carlo$ nyakát is, meg per$ze Lindának i$ élete végéig megvan oldva a problémája.
Hajrá Dz$udz$i!
konkrétan vki szétbarmolta a klub wiki oldalát... nekünk vicces, annak, aki dolgozott vele, annak nem...Leomessi14 írta:Ez az angol Wikipdia.Ez nagyon durva![]()
![]()
sose hittem volna, h ilyen illusztris társaságba kerül Balu...
Ebben van valami. De az is tény, hogy ilyenkor már minden klub érdeklődni szokott és hát Balázska nem az a minőségű játékos, akiért hónapokon át fognak alkudozni, vagy az utolsó pillanatokban elvinni megadva a PSV irreálisnak tűnő igényét.barca99 írta:Június 8-a van. Az átigazolási szezon augusztus 31-ig tart.
A Fűr Árpád nevezetű ember a haverom és itt is írogat Rinku néven.Nagyon nagy tag és csak gratulálni tudok h minden módosítás nélkül idéznek tőle
Június 8-a van. Az átigazolási szezon augusztus 31-ig tart.d írta:De azt jó lenne, ha mindenki megértené, hogy két esélye volt: marad a PSV-ben, reménykedve, hogy talpon marad a klub, vagy elmegy az oroszokhoz. A topligákból - a sok NSO cikk ellenére - végül is EGYETLEN CSAPAT kereste meg, a Hamburg, de ők se tudtak komoly ajánlatot tenni érte. Ha rajta múlt volna, biztos ő is szívesebben igazolt volna az Atleticohoz, a Poolhoz, vagy a Juvéhoz.
lehet, hogy késő lesz, de annyi pénzzel a zsebben már az lesz a legkevesebb gondja szerintem...kanty írta:Dzsudzsák eltölt 2-3 évet ott, majd rájön, h az orosz liga elég nagy játékostemető és rájön arra is, h eredményeket már nem fog elérni. Csak akkor már késő lesz.
Topligába befér, topcsapatba nem. De nem is lehet mindenki a Barca-Madrid-MU trió játékosa. Az a baj, ahogy itt is írta valaki, hogy úgy megy el keletre, hogy gyakorlatilag meg sem próbált európai topligában játszani. Simán igazolhatott volna egy angol középcsapatba, azért ott is vannak remek játékosok. Ha Vadócznak nem derogál egy spanyol kiscsapatban játszani, akkor Balázsnak is menne, itt is beférne egy középcsapatba.Piqué írta:Én sem értem Dzsudzsákot,bár szerintem nem akkora játékos,hogy egy európai topligába játsszon.
Nem tudom hogy járt volna, ha a PSV-ben marad. A klub egyértelműen kijelentette, hogy szükség van a Dzsudzsák és Toivonen eladásából befolyó összegre a csőd elkerüléséhez. Ilyen körülmények közt nehéz lett volna maradnia, a csapat ráadásul mindenképpen gyengült volna körülötte, pedig Afellay távozása óta amúgy sem volt egy nagy szám.ozsimiki írta:Ide is beírom:
általában egyetértek veled, de most nagyon nem.
ezt a szerencsétlent mint Dzsudzsák, Uram ég...jó nagy bal....
maradt volna PSV-nél akkor, de az összes ilyet elítélem nagyon, aki (már így is jól él,és meg lesz mindene valószínű élete végéig) a pénzt ennyire előtérbe helyezi, a pályafutása kárára is. Ezek leszarják,h mit érnek el a fociban, ha egy megye 3as kínálna neki milliárdokat, akkor oda menne.
Szóval menjen csak el, remélem nem is hallok róla semmit Europa szinten, megérdemli.
Rohadtul más egy levezető, pályája csúcsán túllevő játékosnak odamenni sok pénzért, és még a csapat sem lehet rossz 1-2 éven belül, mint hogy a legjobb korban, pályája csúcsán lévő játékosnak csupán a sok pénzért odamenni és eltűnni a süllyesztőben. Vicc...Bob_Marley írta:D és Asys is leírta a lényeget, s előtte Fernando is, örülök, hogy nem vagyok egyedülMég hozzátenném, lehet a neve alapján a Juventus erősebb, de ő sem indul sehol (de ez szőrszálhasogatás)!
Érdekesség, Tardelli már megy az orszokhoz, s megszereztek pár brazilt is, tárgyalnak Grafitével, s Hlebet is akarják!Hasonló a helyzet mint a Malagánál a Ligában, 1-2 korosabb, de talán még pár szezont kibíró játékost igazolnak!Nem lesz ez annyira katasztrofális, meglátjátok!De valóban egy Aston Villa talán jobb döntés lett volna, vagy egy Zenit-Rubin vonal!
általában egyetértek veled, de most nagyon nem.d írta:Abba belegondoltatok okosok, hogy senki más nem tett érte ajánlatot? Mintha olyan bazi sok választási lehetősége lett volna...
Amúgy meg Dagesztán melegebb éghajlatú, mint Magyarország.