NB1
mellesleg Béla király betaláltZalaegerszeg - Ferencváros
2005-08-27 19:00
A mérkőzés állása:
2-1

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Én örülök neki, hogy délelőtt van a TV-s meccs.
Legalább du. lehet minőségi focit nézni. 

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
SzpariCharlie írta:100 szónak is egy a vége: Hajrá Diósgyőr,Diósgyőr!
C.

Csak az UTE!!! 

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Hajrá VASAS! Hajrá VARGA DANI!!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hajrá Loki!!!Kitfisto írta:sajna vége sebaj,majd legközelebbb
Hajrá Fradi![]()
Hajrá Kaposvár![]()
Forca Barca
Váci Reménység SE
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
sajna vége sebaj,majd legközelebbb
Hajrá Fradi
Hajrá Kaposvár
Forca Barca
Hajrá Fradi

Hajrá Kaposvár

Forca Barca

in to exile
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
neeeeeeeeeeeeee
egyik szemem sír a másik nevet! Nevet mert: Az egyetlen veszprém megyei klubb ami az élvonalban van döntetlent játszott egy nagy múltú csapattal, és sír mert a kedvenc csapatom döntelent játszott egy kis csapattal ráadásul 3:0ra vezetett!

-
úúú!3:3.

in to exile
-
Vezet a Fradi 3:0-ra.
És még csak félidő.....

....úi!3:1

....úi!3:1

in to exile
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hajdú B. István a király én mondom, az a legjobb ő közvetíti a BL meccseket is
Váci Reménység SE
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nekem még az M' tetszik ott jól közvetítették az EB-t is!Ordog írta:Ha a Fradi holnap nem fog győzni a hatalmas játékerőt felvonultató Pápa ellen hazai pályán, akkor meg is érdemlik, hogy kiessenek... Remélem nyernek, ez nem állapot.
Amúgy ez a kedves RTL már leszállhatna a focimeccsekről. Vicc amit csinálnak ezek komolyan mondom... ebédidőben adják a jobb meccseket... Ha délután lenne akkor talán 1-2 ezerrel többen mennének ki, de neeeeeeeeeeeeeem mert délután az édesdundivalentinát kell nézni, peeeeeerszeeeee.
Az meg a másik ami most volt az Argentín meg a MU meccsen. Vége a meccsnek, 10perc reklám, aztán Urbán mondd 1-2 mondatot a meccsről egy rohadt eldugott studióban, aztán 2 perc után vége az egész "elemzésnek" mert kezdődik az esti amcsi film. HÚÚÚDEJÓÓÓÓÓÓ!!!! Brékivan
Sporttv-n normálisan nekiülnének hárman négyen és kielemeznék, mondanának 1-2 biztató szót és királyság lenne...
Erre csak annyit tudok mondani, hogy: XXXX RTL!!!!!!!!!!!! XXXX RTL!!!!!!!!!!!! (sry kedves adminok)
Ui: Léderer:"jó ebédhez jó focit kívánok" :DDDDD áhhhhh viccc az egész... Kéne már egy bomba az RTL székházába!!!
Faragó, Knézy satöbbi ezek jók ott de a legjobb aza Hajdú B István a Viasaton
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcelonafan 2005.08.20. 21:09:02-kor.
Váci Reménység SE
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Felejtsük már el!!!
Megbántam sajnálom de azért nem kéne így leölni a szavaitokkal

Megbántam sajnálom de azért nem kéne így leölni a szavaitokkal
Váci Reménység SE
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ha a Fradi holnap nem fog győzni a hatalmas játékerőt felvonultató Pápa ellen hazai pályán, akkor meg is érdemlik, hogy kiessenek... Remélem nyernek, ez nem állapot.
Amúgy ez a mocskos RTL már leszállhatna a focimeccsekről. Vicc amit csinálnak ezek komolyan mondom... ebédidőben adják a jobb meccseket... Ha délután lenne akkor talán 1-2 ezerrel többen mennének ki, de neeeeeeeeeeeeeem mert délután az édesdundivalentinát kell nézni, peeeeeerszeeeee.
Az meg a másik ami most volt az Argentín meg a MU meccsen. Vége a meccsnek, 10perc reklám, aztán Urbán mondd 1-2 mondatot a meccsről egy rohadt eldugott studióban, aztán 2 perc után vége az egész "elemzésnek" mert kezdődik az esti amcsi film. HÚÚÚDEJÓÓÓÓÓÓ!!!! Brékivan
Sporttv-n normálisan nekiülnének hárman négyen és kielemeznék, mondanának 1-2 biztató szót és királyság lenne...
Erre csak annyit tudok mondani, hogy: Elton RTL!!!!!!!!!!!! Elton RTL!!!!!!!!!!!! (sry kedves adminok)
Ui: Léderer:"jó ebédhez jó focit kívánok" :DDDDD áhhhhh viccc az egész... Kéne már egy bomba az RTL székházába!!!
Amúgy ez a mocskos RTL már leszállhatna a focimeccsekről. Vicc amit csinálnak ezek komolyan mondom... ebédidőben adják a jobb meccseket... Ha délután lenne akkor talán 1-2 ezerrel többen mennének ki, de neeeeeeeeeeeeeem mert délután az édesdundivalentinát kell nézni, peeeeeerszeeeee.
Erre csak annyit tudok mondani, hogy: Elton RTL!!!!!!!!!!!! Elton RTL!!!!!!!!!!!! (sry kedves adminok)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ordog 2005.08.20. 21:06:10-kor.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Jól van már mondtam hogy bocs, de most egy szó miatt amit már megbántam itt kell szekálni az embert? én meg ezeket az embereket nem értem
Váci Reménység SE
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Bakke barcelonafan... Haverok között még elmegy amit mondtál, de egy nyílvános fórumon több eszed is lehetne...
Néha annyira megtok lepődni egyes embereken... (ezért nem olvasom az nb1.hu-n a fórumot)
Néha annyira megtok lepődni egyes embereken... (ezért nem olvasom az nb1.hu-n a fórumot)
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Jó rendben elnézést: MTK!
Kifestő én is tudok olvasni jo van??? nem kell közvetíteni itt nekem!
Mégegyszer bocs MTK
Kifestő én is tudok olvasni jo van??? nem kell közvetíteni itt nekem!
Mégegyszer bocs MTK
Váci Reménység SE
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Bakter nagy meccs a Loki-MTK!
Remélem nyer a LOKI bár most egyenlített az MTK.
Tartsd magadban az ilyen jellegű megnyilvánulásaidat
:!:Ez itt eddig sem volt divat és ezután sem lesz az!
Remélem nyer a LOKI bár most egyenlített az MTK.
Tartsd magadban az ilyen jellegű megnyilvánulásaidat

Váci Reménység SE