Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Előreláthatólag, sajnos nem lesz -> Túl nagy a látogatottság, és nem bírja a szerver.Badi írta:nem akarok erőszakosnak tűnni, de szerdáig lesz újra tippjáték?
Első akartam lenni.... A tabellánRonaldinho 17 írta:Most akartam tippelni...kár hogy elmarad a forduló,ez jól jön az élen állóknak...
Nem offoljuk szét....redlions írta:Ha más nem, akkor szét offoljuk a topicot a tippekkel!![]()
![]()
Nekem se megy...De a focigurun nagyon jók lettek a csapataim, az a játék valahogy jobban megy nekemEnrique írta:7végi teljesítményem: 1(!) pont...![]()
![]()
Pedig minden meccsre tippeltem...![]()
Ez a játék nem az én világom...
Félre érhetően írtam... Javítottam. Igaz, az egyik fordulóban, ami nem jól sikerült 10ből egy meccs eredményét találtam el, a többi kimenete bukta volt.Badi írta:2 teli fordulóként? nem gyenge
A legjobb fordulómban 20 pontot szereztem (3 telitalálatom volt!Badi írta:én meg még egy fordulóban se szereztem 8 pontot...
Akkor elsők közt tippeltem.Z. Iván írta:Tippjáték frissítve, eddig a válság miatt azt sem lehetett sajnos megoldani. De még majd két nap van a nyitómeccsekig.
Hajrá!