Saviola - El Pibito
-
- Llegenda del Barça
nehogy már a stuttgartba menjen
inkább a benfica! nem szeretném, ha esetleg ismét meghülyítené a rafát, v vki mást a hátvédsorból, ha mondjuk spanyolországban maradna.

PUYOL-XAVI-INIESTA
Saviola már megmondta h nem m1 még1x kolcsonbe, meg azért elég nagy kiszurás lenne vele. Vagy hozzuk vissza, vagy agyuk el ugy h a csapat is, meg o is jol járjon.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Benfica inkább, mint más csapat.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Inkább az atleticoban,mert ott jobban szem előtt lenne!LG írta:Nem bánnám ha visszajonne, de sajnos nagyon ugy néz ki h nem fog. De szívesen látnám az Atleticoban v. a BenficábanMind2 csapatot szeretem.

lehet,hogy kölcsön kellene adni még egy évre mondjuk az atleticoba,és ha virítana,akkor meg visszahozni!
Nem bánnám ha visszajonne, de sajnos nagyon ugy néz ki h nem fog. De szívesen látnám az Atleticoban v. a Benficában
Mind2 csapatot szeretem.

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szegény!Pedig már azt hittem jön vissza!
De még reménykedem egy kis csodában!
De még reménykedem egy kis csodában!
in to exile
Szerintem már ugrott... Csak az a baj hogy ekkora szappanopera kerekedett körülötte, jobb lenne már véget érne ez az átigazolási hercehurca...
Tudjátok ki lehetne a jol fejelo csatár
Adriano. Na jo, ez csak 1 álom 

-
- Capitá del Barça
Jahhh, tényleg, még ott a Maxi is.... Róla elfeledkeztem...Barcelonafan írta:MAxit azért is igazoltuk le mert jól fejelXavi írta:Hát Larsson azért elég jól fejel... És marad még egy évig, tehát idén nem olyan sürgős csatárt igazolni! De egyetértek Saviola luxus lenne a padon.cruyff írta:Rijkaard többször megerősítette, hogy egy jól fejelő csatárt képzel el Eto'o mellé. Ez egyébként érthető, mert a levegőben gyakran hátrányba kerülünk, mert hát Deco, Xavi, Guily sem az a langaléta fajta.

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
MAxit azért is igazoltuk le mert jól fejelXavi írta:Hát Larsson azért elég jól fejel... És marad még egy évig, tehát idén nem olyan sürgős csatárt igazolni! De egyetértek Saviola luxus lenne a padon.cruyff írta:Rijkaard többször megerősítette, hogy egy jól fejelő csatárt képzel el Eto'o mellé. Ez egyébként érthető, mert a levegőben gyakran hátrányba kerülünk, mert hát Deco, Xavi, Guily sem az a langaléta fajta.
Váci Reménység SE
-
- Capitá del Barça
Hát Larsson azért elég jól fejel... És marad még egy évig, tehát idén nem olyan sürgős csatárt igazolni! De egyetértek Saviola luxus lenne a padon.cruyff írta:Rijkaard többször megerősítette, hogy egy jól fejelő csatárt képzel el Eto'o mellé. Ez egyébként érthető, mert a levegőben gyakran hátrányba kerülünk, mert hát Deco, Xavi, Guily sem az a langaléta fajta.
Az véleményem: Nekem 1ik Argentín sem volt kedvencem...éd a padra luxus lenne 2 ilyen játékos ezért menniuk kell! Rikelmével nekem is az volt a problémám h kevés zsjért adtuk, Saviola még johetett volna, neki még EUs utlevele is volt, de Rijkaard Ezquerrot választotta, de Ot azért sajnálom nagyon
Rijkaardot én szeretem, jo edzo, de
az Argentínokat télleg nem szereti, legalábbis ugy vettem éxre. Maxit is alig játxatta!

- Charlie
- Öreg Harcos
Jópárszor elmondtuk már hogy Saviolának VAN útlevele,spanyol papírjai vannak.cruyff írta:Javítsatok ki ha tévednék, de én úgy tudom, sem Riquelmének, sem Saviolának nincsen EU státusza. Tehát olyanokat kellene kiszorítaniuk a keretből, mint Ronaldinho, Eto'o és Marquez. Ráadásul Rijkaard többször megerősítette, hogy egy jól fejelő csatárt képzel el Eto'o mellé. Ez egyébként érthető, mert a levegőben gyakran hátrányba kerülünk, mert hát Deco, Xavi, Guily sem az a langaléta fajta. Még egy ilyen alacsony játékos luxus lenne. Saviola ugyanis azért nem nevezhető jó fejelőnek...
C.
-
- Entrenador del Barça
Javítsatok ki ha tévednék, de én úgy tudom, sem Riquelmének, sem Saviolának nincsen EU státusza. Tehát olyanokat kellene kiszorítaniuk a keretből, mint Ronaldinho, Eto'o és Marquez. Ráadásul Rijkaard többször megerősítette, hogy egy jól fejelő csatárt képzel el Eto'o mellé. Ez egyébként érthető, mert a levegőben gyakran hátrányba kerülünk, mert hát Deco, Xavi, Guily sem az a langaléta fajta. Még egy ilyen alacsony játékos luxus lenne. Saviola ugyanis azért nem nevezhető jó fejelőnek...
VISCA EL BARCA!
-
- Director del Fútbol
A Te eszmefuttatásod is helyes, bár kétlem, hogy rijkaard azért nem tart rájuk igényt, mert ha a Barcában kispadosok lennének, veszélybe kerülne a vb-szereplésük. Szerintem szarik bele, hogy mi lesz velük, egyszerűen csak nem bírja őket, ezért nem kellettek neki.mrmonster írta:Még egy gondolat: Mikor Savi Antic-nál kezdő volt, szinte szárnyalt, nagyon jó volt. Hangsúlyozom, ha kezdő volt. Tehát ha most is kezdő lenne, szerintem ugyanolyan jó lenne. Dehát ott van Eto'o és Giuly és Rijkaard őket preferálja. És hát nem mi vagyunk az edzők hanem Ő. Csereként pedig kapna 20-30 perceket, ami szerintem neki sem lenne jó. Na szerintem ezért kell mennie. Rijkaard is tudja, hogy nem jegelheti a padon, mert meccshiánya lenne, ami ugye a VB-szereplésébe is kerülhetne, és szerintem ez a fő indok az eladására. Ugyanez érvényes Roman-ra is.
Ha versenyhelyzet alakulna ki Giuly és Saviola között azért a posztért, szerintem utóbbi nyerne és lenne kezdő. Ezért különösen fájó, hogy az a ... még a lehetőséget sem adja meg neki.
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Még egy gondolat: Mikor Savi Antic-nál kezdő volt, szinte szárnyalt, nagyon jó volt. Hangsúlyozom, ha kezdő volt. Tehát ha most is kezdő lenne, szerintem ugyanolyan jó lenne. Dehát ott van Eto'o és Giuly és Rijkaard őket preferálja. És hát nem mi vagyunk az edzők hanem Ő. Csereként pedig kapna 20-30 perceket, ami szerintem neki sem lenne jó. Na szerintem ezért kell mennie. Rijkaard is tudja, hogy nem jegelheti a padon, mert meccshiánya lenne, ami ugye a VB-szereplésébe is kerülhetne, és szerintem ez a fő indok az eladására. Ugyanez érvényes Roman-ra is. 

Előre a TITOlusokért!
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Szerintem meg éppen a két játékos elpasszolása bizonyítja azt, hogy milyen nagy játékosok. Mert ugye ha már a Chelsea: Kezman meg mittomén Geremi meg G. Johnson elbírja a kispadot, de viszont Riquelme és Savi nem, hiszen ilyen kvalitású játékosok nem ülhetnek a padon. Rijkaard-nál pedig csak oda férnének be. Én már elfogadtam ezt.
Ui: Chelsea-nek nem hiszem hogy jobb lenne a játékoskerete... Ugyan, Huth a középső védő cseréjük, hát azért Oleguer szerintem kétszer olyan jobb nála...
Ui: Chelsea-nek nem hiszem hogy jobb lenne a játékoskerete... Ugyan, Huth a középső védő cseréjük, hát azért Oleguer szerintem kétszer olyan jobb nála...
Előre a TITOlusokért!
-
- Director del Fútbol
Szerintem egy csapat érdekei sosem követelik meg ilyen játékosok eladását. Ez alól talán a Chelsea kivétel, mert ott minden posztra van 3 kb. egyforma képességű játékos. Nekik tényleg minden lenne. A Barca szerintem annyira még nem jó. Velük lehetett volna.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Lesz még olyan igazolása a csapatnak, ami neked is tetszeni fog, hidd el.. 
Lehet h idén már nem, de a közeljövőben lehetséges...
1ébként Saviolát én is nagyon sajnálom 1000x jobban szerettem mint Riqet, meg 1000x szimpatikusabb volt nála, de sajnos a csapat érdekei megkövetelik az elpasszolásukat...

Lehet h idén már nem, de a közeljövőben lehetséges...
1ébként Saviolát én is nagyon sajnálom 1000x jobban szerettem mint Riqet, meg 1000x szimpatikusabb volt nála, de sajnos a csapat érdekei megkövetelik az elpasszolásukat...