2005.10.27. 18:06:07
A múltkori meccsen nem azért játszott jól, mert két gólt lőt, hanem, mert (mintha) hajtotta (volna) a szíve! Akart, helyzetbe került, nem sikerült, visszament, sikerült, örült(ünk). Reméltem, hogy ettől kezdve ilyen elánnal fog játszanni! Egyelőre csalódtam! Másrészről a mostani meccsen vitatkozott van Bommellel, későn passzolt vagy egyáltalán nem és 40 m-ről rászúrta! Nem azért jó ötletnek tartotta, csak úgy! Eto'o kitünő játékos, nem azt mondom, de nem Isten, vannak rossz napjai (most egy kicsit több), olyankor nem kéne eröltetni a játékát, ott van Larsson, Messi, Maxi! Mindenki mondja, hogy Larsson nem bizonyít, de jóformán még ideje sem volt beépülni a csapatba! Ez meglátszik abban is, hogy a csapattársai nem bíznak benne eléggé, kései passzokat kap stb. De tegnap több jó passzt is adott (az más kérdés,hogy elpackázták a "többiek"), fejelt, lerántották (szerintem piros lap lett volna) de ami talán "másoknak" és önmagának a legfontosabb gólt lőtt! Hátha beindul és bizonyítani tud, akár a kezdőbe is bekerülhetne (szerintem)!