Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eto'o-ra talán???Colin írta:Zsoltika, kölői érzéked az van ...A vers kben [auto_cenzúra] jó LENNE 1 másik névvel mondjuk... hmm... talán nem írom be nektek kire gondolok
nehogy már fölvedd,csak hülyeségből írtam.amúgy meg fogalmam sincsen.Colin írta:<--- pff, én tdom h nem tartjátok értelmeseknek a madridosokat, de ennyire "hülyének" se kell nézni. én 1 konkrét oldalra gondoltam...Zsolti írta:az internetről!
mind a ét kedvenc játékosod elmodta,hogy a reálba semmi pénzért nem mennének.mégpedig:torres:szerelmes szinte az atleticoba,a reált meg nem kimondotttan kedveli.Yeste pedig hát ő ugy tősgyökeres baszk.nem hinném,hogy ot fogja valaha is hagyni a Bilbaot.sem értünk,sem a reálért.Colin írta:Ajjaj... Ha nemvagyok itt 2 napig máris felmerül a gyűlölet a reál ellen?:) megnéztem a képeket, hát mitagadás... "nem volt szép" sőt... na mind1. a Másik: NAGYON remélem h nem veszitek emg Fernando Torrest, mert 2 olyan spanyol van akit nagyon szeretek és tisztelek: Yeste és Fernando Torres... A Barca mind2ért ajánlatot tett... Ha leigazoljátok őket kétségbe leszek esve... bár hálistennek úgy tűnik Yeste "megmenekül" Torres még mindig "veszélyben van" Csak ne...
UI: Bocs h néhol túlságosan is finoman, máshol pedig túlságosan is nyersen fogalmaztam... én így gondolom... ("nem volt szép", "megmenekül" ill. "veszélyben van")
THX