Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem megfelel Valdes is...Charlie írta:Rennes-nél,3éve majdnem ő lett a kapusunk,1 kicsi kellett hogy leigazoljuk csak!Boixos írta:jaja. és nagyon ott volt az előző csapatánál is, annál a franciánál.redlions írta: Azért Cech nagyon jó kapus.
C.
Rennes-nél,3éve majdnem ő lett a kapusunk,1 kicsi kellett hogy leigazoljuk csak!Boixos írta:jaja. és nagyon ott volt az előző csapatánál is, annál a franciánál.redlions írta:Azért Cech nagyon jó kapus.Rapika írta:Sztem ,ha Valdes védene a cselziben,akkor ő lenne a második!
Cech előtt bazi erős védelem van,nem a bravúrjai miatt kap kevés gólt a cselzi...
Jó a 1-2 helyzet akad a cselzi kapujánál!
jaja. és nagyon ott volt az előző csapatánál is, annál a franciánál.redlions írta:Azért Cech nagyon jó kapus.Rapika írta:Sztem ,ha Valdes védene a cselziben,akkor ő lenne a második!
Cech előtt bazi erős védelem van,nem a bravúrjai miatt kap kevés gólt a cselzi...
Azért Cech nagyon jó kapus.Rapika írta:Sztem ,ha Valdes védene a cselziben,akkor ő lenne a második!
Ez a 14. hely is nagyon szép!LG írta:Csak?Charlie írta:Valdes-t a világ 14. legjobb kapusának válaxtották,gratula neki!Buffon lett a legjobb,második Cech,harmadik pedig Dida.
C.
Csak?Charlie írta:Valdes-t a világ 14. legjobb kapusának válaxtották,gratula neki!Buffon lett a legjobb,második Cech,harmadik pedig Dida.
C.