Kedves szurkolók!
Lehet, hogy most mindenki le fog hurrogni, de én azt gondolom, hogy ezt a meccset egész egyszerűen azért veszítette el a csapat, mert nem akart továbbjutni. Kifejtem, miért mondom ezt.
A kupagyőzelem a BL és a bajnokság mellett szinte elérhetetlen (főleg ilyen sérüléshullámmal) és én azt mondom, ha már nem nyerjük meg a kupát, még mindig a legjobb az első fordulóban kiesni, mint a döntőben kikapni (Lásd reál margit előző idény

)
Így gondolta Rijkaard is. Emlékeztek hányszor lőttük a kapus kezébe a labdát? Larsson kétszer tisztán fejelt, máskor 10-ből 9-szer betalál onnan, most meg melléfejeli mindkétszer. Iniesta fölé, később mellé. Még az utolsó pillanatokban is kihagyott Larsson egy helyzetet, persze a kapus kezébe lőtte. Tipikus bundameccs jellege volt a találkozónak, akkor alakítottunk ki helyzetet, amikor akartunk, mégsem tudta senki helyezni a sarokra a labdát. Még egy adalék: A kapusunk kb. 4-szer próbált rossz ütemben kimozdulni, mégsem talált be az ellenfél. A gól? Ha kinyújtja a bal kezét, elakad benne a labda. Tuti, hogy ha nem hoznak össze egy gólt, a 11-eseket hagytuk volna ki szándékosan.
Szóval azt gondolom, a jó bajnoki és BL rajt után nyűg lett volna kupa és szándékosan esett ki a csapat még most az elején. Biztos most jönnek az ellenvélemények, de engem meggyőzni nem fognak. Csak azért nem vagyok felháborodva, mert szerintem is jobb feláldozni a kupát még most a legelején. Figyeljétek meg, simán nyerünk szombaton a Bilbao ellen.