Ezekkel a hozzászólásokkal, amiket beidéztél semmi gond nincs, bár én bíztam Mathieu-ben, hogy majd rácáfol a "nagytudású" sznobokra, hála istennek lassan beigazolódni látszik.
Viszont az nagyon nem tetszett annó, hogy sokan ilyesmiket írtak, hogy "szegény kapitány, mit gondolhat most..." ugye, Puyolra gondol mindenki. Abban az esetben, ha Puyol tényleg ilyeneket gondolt magában Mathieu-ről, hogy "Jaj istenem, mit keres ez itt...!?" és a többi, akkor nekem Puyol nagyot zuhant volna a szememben, mert pont ez nem jellemzi őt.
Nagyon komálom Mathieu-t, és bevallom nagyon sajnáltam, amikor sokan szídták őt, persze nem mindegyik volt alaptalan, de én sosem voltam Mathieu ellen. Amikor kiderült, hogy őt hozzuk a védelem megerősítésére, persze, mint mindenki, én is felkaptam a fejem, hogy "hőőőőőő", de ez csak pillanatnyi dolog volt, mert miután feljöttem ide, az eurobarcára, és megláttam azt a sok szídást, alábecsülést még azelőtt, hogy egyáltalán ide igazolt volna, nagyon feldühített. Hozza ő a Barca szintet, talán többet is...Szívét-lelkét beleadja a meccseibe, ezért szeretem annyira Mathieu-őt