ozsimiki írta:ElBartimaeus írta:
3.: A legfontosabb: Ibrát mindenki az egekbe magasztalja, mert tud sarkazni, mert egy egyszerűbb megoldás helyett egy látványosabbat választ, mert kevés helyzetből gólt lő (nem kerül annyiszor helyzetbe...) és bármikor elsülhet a lába, ezért ő tényleg egy isten... És ezek vannak túlnyomó többségben. Ezeknek az embereknek próbálnám meg felnyitni a szemét, hogy az istenkéjük baromira nem isten, sőt, elég sok játék elemben hagy némi kivetnivalót maga mögött.
a te szemecskéidet szerintem semmivel sem lehetne már felnyitni,szóval meg se probálkozom vele, Ibra nem Isten, de ha ilyen jelzőt használunk,közelebb áll eme minősítéshez,mint pl Eto'o

mi meg (mivel vele próbálsz érvelni,h egy tökéletes csapatban,hú de szépen teljesített) ezért akarjuk felnyitni a szemed,h ezt lásd be
édes mind1, Eto'o ANNO a Barca sikereiért melózott,és teljesített jól, most ugyanezt teszi Ibra,és kicsit se rosszabbul.
vagy Eto'o minden évében amíg itt volt, olyan volt a csapatjáték mint a 08/09es idényben? nem hinném

Most meg se említettem Eto'o-t.

Annyiban gondolok rá, hogy ő más (szerintem a Barcában picivel fontosabb elemekben) jobb volt, ezért van kihez viszonyítani, láttam rá jó példát. És ezért érvelek vele ilyen tekintetben. A durva fogalmazásom talán hiba, mert egyből erős ellenállást ébreszt a velem egyet nem értőkben, ezért meg se próbálják meggondolni, hogy mit is mondtam.Az említett okok miatt elég távol állhat látszatra a véleményem a valóságtól, de tudom, hogy képes bármikor gólt lőni (mindenki képes rá.

) meg hogy tud sarkazni, csak azt nem emelem ki, mert megteszik helyettem 200-n, akik közül van, aki nem veszi észre, hogy nem futott be egyszer, vagy épp lett volna jobb megoldás is a sarkazás helyett.
Még gyorsan valami: a Bara előtt sem értettem, hogy mire ez a nagy sztárolás: nagyon sok meccsen semmit sem csinált, legfeljebb lőtt egy gólt. De volt olyan Inter meccs, ahol még azt sem. Akkor meg ő lett a sztár, hogy pocsék játékkal is tudott gólt lőni. A különbség a másik nem zseninek tartott csatárokkal szemben, akik átlagosan jobban játszanak és gólokat szállítanak? Ők nem csak gólt lőnek és mivel volt több lehetőségük ezért nem lesznek zsenik. Mondom, a legnagyobb bajom ezzel a túlsztároltsággal van, régen is ez volt a legnagyobb bajom. Na mindegy, elég Off-os lett, hosszú, személyeskedős, ha gondolod törölheted, de fekete listára pls ne rakj fel.
Szerk.
Mikaos! Lehet, én azt látom, hogy nincs nagyon, bár nem vizsgáltam nagyítóval, az biztos, hogy nem olyan dinamikus, sőt az is biztos, hogy nem indul mélyebbről. (Amúgy szerintem ennek is tudható be, hogy kicsit többször állítják meg lesen, a tipikus visszaugrunk egy métert és indulunk jól bevált módszert alkalmazza, de szerintem a mélyebbről indulás jobb 3 csatárnál, mert 2-n tuti lesznek olyan helyen, hogy a 3. gond nélkül indulhasson mélyebbről.) De egyszer figyelni fogom, hogy valóban mennyi beindulása van, labdával nem találják meg sokszor, ezt látom igazán.
Gergo9: imádom, amikor tudod, hogy mit miért csinálok.
madmushroom: Igenis egy középcsatárnak is feladata, hogy egy olyan csapatban, ahol a középcsatár mellett van 2 másik csatár és legalább egy támadó középpályás, de inkább 2 és szoktak elöl adogatni, kényszerítőzni, hogy gyorsítsa a játékot, mert aktívan részt kell vennie a 0-ra játszásban azzal, hogy ezekbe beépül.