Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt már küldheted is nekem!Etooka írta:Én teljesen megértem,hogy elfoglalt,viszont szombat este küldtem neki a Barca Atletic-es cikkemet,ami a hétvégi meccsükről szólt,és aminek semmi értelme nem lesz,ha a következő meccs után venné észre Iván és akkor tenné ki.
És én most tényleg nem hőzöngeni akarok meg kritizálni,eszem ágában sincs,csak megoldást,hogy várjak,vagy valakinek küldjem el,aki itt van és ő felteszi
PÜEtooka írta:Én teljesen megértem,hogy elfoglalt,viszont szombat este küldtem neki a Barca Atletic-es cikkemet,ami a hétvégi meccsükről szólt,és aminek semmi értelme nem lesz,ha a következő meccs után venné észre Iván és akkor tenné ki.
És én most tényleg nem hőzöngeni akarok meg kritizálni,eszem ágában sincs,csak megoldást,hogy várjak,vagy valakinek küldjem el,aki itt van és ő felteszi
hoppá köszönöm isten vagy!Perrero írta:de, a 10 kb nem számít, 170GB-s képet is betehetsz avatarnak, ha feltöltöd IDE majd a direkt linket bemásolod a profilodban a legalsó sorba, gépről feltölteni eurobarcára NEM lehetmenczel írta:nem tudok avatart feltölteni :S. a gyik azt irja hogy az adminisztrátor letiltotta ezt a lehetőséget szoval ez ügyben érdeklödnék. egy 9 kb os gif et probáltam tehát ez nem lehet baj sztem
És ha mindenki letölti, a hirdetéseket senki sem fogja látni. Akkor sok értelme lesz a hirdetéseknek, és a hirdetők is elgondolkoznak ezen. Gazdaságilag nem nagyon éri meg.Tim írta:Adblock plust én is csak ajánlani tudom! Továbbá szintén jó megoldás lehet aSlither írta: Most utoljára:
Akinek bármi hasonló problémája vankicsit lassú, szaggat az oldal, az használja a legújabb Firefoxot Adblock Plus-szal.
Noscript kiegészítő.Letölthető Innen. Innen pedig az Adblock plus
Adblock plust én is csak ajánlani tudom! Továbbá szintén jó megoldás lehet aSlither írta: Most utoljára:
Akinek bármi hasonló problémája vankicsit lassú, szaggat az oldal, az használja a legújabb Firefoxot Adblock Plus-szal.
Most utoljára:MichaaBee írta:
más: firefoxban továbbra is fennáll a probléma, miszerint akadozik az oldal, ezért most áttértem IE-re, ami hozza a szokásos formáját, ha lehet még jobban szaggatde legalább nem kétharmados kicsinyítésben látom az oldalt
nem lehet már tudni, h mi okozza sok felhasználónál a problémát?
Igen most már tudomVarga Tamás írta:OK!Bányász írta:Tamás!
Azért nálam "ha" és "ha" között is van különbség.Nem egy kategória a két ha.Sajnos ha nélkül nem tudtam megfogalmazni a mondanivalómat...
A helyére tettét meg lehet idézőjelbe kellett volna raknom de ezzel nem azt akartam kifejezni amire Te gondoltál.Máshogy ezt se nagyon tudom leírni...
Egyébként köszönöm Neked is!
A Mierában felcserélődött két betű de én javítani nem tudom mint azt bizonyára Te is tudod...Kubaláról pedig sajnos nem tudtam ezért nem említettem meg...
Kubalát ha eddig nem tudtad, most már tudod. Volt szerencsém olvasni, és látni is a '92-es olimpia eseményeit. Mindig mackóban ült Miera balján. Elég 'muris' volt, mégiscsak egy olimpiáról volt szó.
OK!Bányász írta:Tamás!
Azért nálam "ha" és "ha" között is van különbség.Nem egy kategória a két ha.Sajnos ha nélkül nem tudtam megfogalmazni a mondanivalómat...
A helyére tettét meg lehet idézőjelbe kellett volna raknom de ezzel nem azt akartam kifejezni amire Te gondoltál.Máshogy ezt se nagyon tudom leírni...
Egyébként köszönöm Neked is!
A Mierában felcserélődött két betű de én javítani nem tudom mint azt bizonyára Te is tudod...Kubaláról pedig sajnos nem tudtam ezért nem említettem meg...
Kiválóan sikerült írás nem szabad törölni. Egy megjegyzés a cikkel kapcsolatban. Az utolsó mondat "a világ legjobb csapatának tagjaként" ez sztem egy kicsit elfogult véleményem szerint ezt lehetne ugy módosítani hogy "a világ jelenlegi legjobb csapatjának tagjaként" vagy "talán a világ legjobb csapatjának tagjaként" de ez csak kukacoskodás. Grat a cikkhezBányász írta:.........