Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
te meg a forumba irkálást hagynád abba.... semmi közöd hozzávaLe5 írta:
Neeeeeeee , innel ne is vicceljünk lahm...uhh inkább 5 pepe , ha lahm elég szerény lenne abbahagyná a focit mert rájönne hogy semmi köze hozzá.
ja ebbe is van valamiLG írta:Nem kötekedésből, de azt mondod, h Capel nem jöjjön, mert itt van Giovanni, de Silva jöjjön, akkor Giovanninak nem lesz ugyanolyan rossz, mint ha Capel jönne, és nem Silva![]()
Te realos vagy?khtomka írta:Bal oldalra Capel, irányítónak Diego.
Velük jól járnátok.
Neeeeeeee , innel ne is vicceljünk lahm...uhh inkább 5 pepe , ha lahm elég szerény lenne abbahagyná a focit mert rájönne hogy semmi köze hozzá.sub_bass írta:Hát ha Dani Alves ide jön, én már nem fogok tudni teljes szívből Barca-drukker lenni, mert annyira unszimpatikus a csávó, egyszerüen már nézni utálom - pedig jó focista. De könyörgöm ne pazaroljuk rá a cash-t, Lahm is jó lehet, és ő sokkal szerényebb, és egyszerübb ember. Emellett fájna, ha Henry-t egy év után máris eladnánk.... Ezzel beismernénk az év baklövését. Még egy évet megér. Ronnie tuti meg, Eto'o szinte biztos marad. Én egy szervező felfogású kp-t hoznék, ha Deco elmegy, de meglátjuk hogy gondolják odafennt!
És Puyol? őt eladnád?isti010 írta:Az én jövőBeli Barcám:
Valdes
Daniel Alves Garay Millito Abidal
Messi Fabregas Xavi/Ineista Nani
Benzema Henry/Eto'o
Cseréknek Hoznk Fiatal tehetséges játékosokat
Más védők mellett talán nem mennek el sosem?Varga Tamás írta:Azt a Lahm-ot akarjuk leigazolni, aki mellett ma csak az nem ment el a 2. félidőben, aki nem akart. Röhejes teljesítménnyel lepett meg minket. A 3. és a 4. bvekapott gól előtt úgy elmentek mellette, hogy az orosz játékosnak még az árnyékát sem nagyon látta.
Capel nem kell... inkább Silvakhtomka írta:Bal oldalra Capel, irányítónak Diego.
Velük jól járnátok.
ien egyszerűen nincs szerintem... R10 senkihez sem mérhetö...Replay írta:Az mind szép és jó, hogy nagy számban érkezhetnek jobbnál-jobb játékosok, de azért lenne problémám
Nem látom a listában, ki lehet R10 utódja, ki az a nagyformátumú vezér, aki képes átvenni ezt a szerepet.
A másik, hogy nem láttam még olyan csapatot, amely ekkora átalakitást megtudott oldani, úgy, hogy azonnal jöttek az eredmények.
Ennyi játékost összegyúrni a maradókkal nem akármi és igy viszont már elbizonytalanodom elsőszámú jelöltem, "Pep" Guardiola-t illetően, lehet, erre a feladatra alkalmasabb lenne Mourinho.
Fentiek ellenére maximálisan egyetértek az átalakitással, ami ezúttal már tényleg elkerülhetetlen.
Az lehet hogy nem ők a legjólneveltebbek de azért jó lenne ha egy kicsit visszavenne az arcából. Lehet hogy azt képzeli hogy nekünk gólt lőtt és már midnent megtehet.barca99 írta:Az argentínokra amúgy is jellemző egyfajta taplóság.Persze nem mindnél, de jellemző.