Frank Rijkaard #2
Hát, ha már otthon is igy megszenvedtünk a La Coruna ellen, akkor mi lex idegenben a Valenciával. Sajnos valoszinü, h 0, vagy 1 pontot szerzünk megint. Nemtudom miért pont a Madrid elleni hazai meccs a sorsdöntő Rijkaardnak. Inkább idegenben bizonyitson vmit 

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Na ebben egyet értek!!Kluivertinho írta:Év végén valóban edzőt kell váltanunk, tuti meg is lesz szerintem, hacsak nem történik vmi csoda és nem triplázunk... Ennek örülnék a legjobban![]()
Mourinho emberileg valóban egy genny, de fantasztikus edző. Ő lenne a legmegfelelőbb Rijkaard helyére, ez nem is kérdés...
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Év végén valóban edzőt kell váltanunk, tuti meg is lesz szerintem, hacsak nem történik vmi csoda és nem triplázunk... Ennek örülnék a legjobban
Mourinho emberileg valóban egy genny, de fantasztikus edző. Ő lenne a legmegfelelőbb Rijkaard helyére, ez nem is kérdés...

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Osztom Boixos véleményét. Engem nem érdekel - már - mit mondott akkor. A Chelsea edzőjeként nyilatkozott a múltban, tehát nem a katalán nagycsapat érdekeit kellett szem előtt tartania. Remélem, mielőbb a Barca kispadján fog ülni, és értünk fog ilyen elánnal küzdeni az oldalvonal mellől.

-
- Llegenda del Barça
jaj, ne legyünk már annyira finnyásak murinnyóval kapcsolatban fiatalok!!
tény, h büdös bunkó volt, amikor ellenünk dumált, de semmi törvénytelent vagy szabálytalant nem csinált ezzel, max a csapata érdekeit védte, mint állat (ez nem jelenti azt, h akkor amikor a szitu történt, nem rúgtam volna fel legszívesebben úgy, h még mindig nem esett volna le). sztem ezzel együtt jöhetne, ha jön egyáltalán.
kivácsi lennék arra, h milyen az, amikor a barca érdekeit védené ilyen elánnal, mondjuk egy klasszikus előtt...
szép pár lennének bernd "katalánabíró?akkormindentértek" suszterrel
tény, h büdös bunkó volt, amikor ellenünk dumált, de semmi törvénytelent vagy szabálytalant nem csinált ezzel, max a csapata érdekeit védte, mint állat (ez nem jelenti azt, h akkor amikor a szitu történt, nem rúgtam volna fel legszívesebben úgy, h még mindig nem esett volna le). sztem ezzel együtt jöhetne, ha jön egyáltalán.
kivácsi lennék arra, h milyen az, amikor a barca érdekeit védené ilyen elánnal, mondjuk egy klasszikus előtt...
szép pár lennének bernd "katalánabíró?akkormindentértek" suszterrel

PUYOL-XAVI-INIESTA
Legrosszabb rémálmom válna valóra Mourinhoval,én nem tudom megbocsátani amit a csapat ellen tett! Rá lehet fogni hogy "pszichológiai hadviselés",szerintem szimplán bunkóság. És ezzel én sem Franket védem.gekkodan írta:http://index.hu/sport/foci/nomur1211/
Reményre adhat okot a cikk...Ha tényleg a barca a legerősebb kérő, akkor megjött Laporta esze. ideje lenne:)

azér szapulják annak ellenrée,hogy kezdi kijavitani a hibáit
1.hazai pálya
2.utobbi meccsek idegenbeli eredményei javulásra adnak jelet!
szal felismerte a hibáit és javirja azt!hagyni kéne dolgozni
1.hazai pálya
2.utobbi meccsek idegenbeli eredményei javulásra adnak jelet!
szal felismerte a hibáit és javirja azt!hagyni kéne dolgozni

.
-
- Director del Fútbol
Sztem ennek a csapatnak nincs szüksége Mourinhóra!Kiváló tréner de Frank is az,a csapat gyengélkedése nem Rijkaard hibája csupán,de ez az én véleményem!gekkodan írta:http://index.hu/sport/foci/nomur1211/
Reményre adhat okot a cikk...Ha tényleg a barca a legerősebb kérő, akkor megjött Laporta esze. ideje lenne:)
-
- Director del Fútbol
http://index.hu/sport/foci/nomur1211/
Most anélkül, hogy bárki felé is hajlanék, megjegyezném, hogy a BL-hez azért makk is kell rendesen. Soha senki nem tudta még megvédenie a címét, hogy csak egy dolgot említsek. A bajnokság meg majdnemhogy kérdés nélkül megvolt a Chelseanek.
Benitez mester meg nagyon úgy néz ki, hogy a "nagyokkal" nem boldogul, a bajnokság lassan elúszik, a BL-ben meg iszonyat kemény dolguk lesz ma este...
Benitez mester meg nagyon úgy néz ki, hogy a "nagyokkal" nem boldogul, a bajnokság lassan elúszik, a BL-ben meg iszonyat kemény dolguk lesz ma este...

-
- Eurobarca Staff
Na ezzel az erővel mi meg nyertünk Gamper kupát és még sorolhatnám...A jelentéktelen kupákat. Angliában a ligakupa semmit nem jelent az FA kupát meg sokkal többre tartják Angliában, mint itt a Király kupát... szal nem összehasonlítható ellenben az igen, hogy egy ilyen kerettel és ennyi pénzzel a háta mögött miért nem tudott BL-t nyerni???(Most a Chelseare gondolok)A görögök is nyertek egyszer EB-t, aztán...(Most meg a Portora)Mindenki istenítette, hogy megnyerte egyik évben az UEFA Kupát másik évben meg a BL-t, hogy ez mekkora szó, csak azt felejtették el, hogy Benitez mester megcsinálta ugyanezt és ő az egyénileg sokkal gyengébb Liverpoollal, úgy, hogy csapatot csinált 11 játékosból, nem kiküldte őket, mint "A BÁLVÁNY" és a Valencia sem éppen a legesélyesebbként indult neki az UEFA Kupának, sőt a döntőben a Marseille-t többre tartották, azt a Marseille-t amelyik szárnyalt az UEFA Kupában egy bizionyos Drogba vezetésével. Igaz a döntőben történt egy s más...chi omega írta:murinho leggyengébb szezonjában is behúzta a ligakupát, és az FA-kupát.. lehet mondani, hogy ezek nem érnek semmit, de ez akkor is pont 2vel több trófea, mint amit a barca tavaly produkált.Drigo írta:Például a CSODACHELSEA az ISTENKIRÁLYMOURINHOVAL...FCB_gábor írta:Tartom, hogy vannak a Barcan kívül ilyen erős kerettel rendelkező csapatok és azok sem értek el többet.
OFF vége...
Szó, mi szó nem akkora király Mourinho, mint azt itt egyesek hiszik, de ez akkor derül csak ki, ha ide kerül. De remélem ez soha nem fog megtörténni...
Ezzel most nem Rijkaardot akarom védeni.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
murinho leggyengébb szezonjában is behúzta a ligakupát, és az FA-kupát.. lehet mondani, hogy ezek nem érnek semmit, de ez akkor is pont 2vel több trófea, mint amit a barca tavaly produkált.Drigo írta:Például a CSODACHELSEA az ISTENKIRÁLYMOURINHOVAL...FCB_gábor írta:Tartom, hogy vannak a Barcan kívül ilyen erős kerettel rendelkező csapatok és azok sem értek el többet.
OFF vége...
-
- Director del Fútbol
Sziasztok! A csapatot ért kritikákról annyi a véleményem,h sokszor túlzásokkal teli.A Barcelona természetesen manapság( kb másfél éve) azzal küzd,h idegenben csak nagyon ritkán otthon pedig nem tartósan tudja csak hozni azt a formát,amire hivatott!
De sztem ne feljtsük el,h tőlük mindenki a varázslatot várja,miközben tudvalevő,h a csapat ugyanezen időkeretek közt folyamatosan sérülésekkel küzdött(tavaly Eto'o tavasszal míg Messi Februárban tért vissza,idén pedig Eto'o,Deco(pont jó formában volt),Zambrotta és Yaya Toure is kiesett egy időre a csapatból),ne felejtsük el,h éppen mikor a Barca kezdett jó formában futballozni,jöttek az eredemények pl a Betis elleni zseniális meccs,akkor történtek ezek az események(Eto'o sérülését kivéve).Emellett a kritikus szurkolók azt várták,h az igencsak hiányos csapat a 17 éves Bojan a 20 éves Messi és a spanyol bajnokságban abszolút újonc Henry vezérletével varázsolni fog?(Ronaldinhot azért nem veszem ide,mert vele tényleg problémák vannak,de azért nem adnám el!!)Ez 1 picit erős elvárás sztem.Emellett biztató jel,h Iniesta és Xavi zseniális formában van,a kritikák helyett őket kellene dicsérni és követendő példaként mutatni a többieknek.
A Depor ellni meccsről az a véleményem,h minden szezonban akadnak jobb és rosszabb meccsei is egy csapatnak ez valószínűleg az utóbbiak közé tartozik,de ezeket a szurkolóknak meg kéne érteni,hisz a saját életükben is tapasztalják ezt,emellett nagyon biztató,h nem a kedvtelenséggel és a motiválatlansággal volt probléma,hanem egyszerűen semmi sem akart sikerülni(sokkal jobb volt látni,h a kedevenc csapatom küzdve szenved,mintha egyáltalán nem is akartak volna futballozni)
Végre elérhetnénk arra a szintre,h örülünk a kis sikereknek is mert ez 1 csapat számára hihetetlen motivációt nyújt,ezekkel a meccsekkel lehet csak bajnokságot nyerni(lásd tavalyi real)emlékezzünk h tavaly az ilyen meccseket vagy elbuktuk vagy döntetlen lett,mert a fiúk nem küzdöttek rendesen!
Fő az optimizmus,visszatértek sokan és bajnokok leszünk!Forca Barca!
Szép napot mindenkinek
Kalap1988
De sztem ne feljtsük el,h tőlük mindenki a varázslatot várja,miközben tudvalevő,h a csapat ugyanezen időkeretek közt folyamatosan sérülésekkel küzdött(tavaly Eto'o tavasszal míg Messi Februárban tért vissza,idén pedig Eto'o,Deco(pont jó formában volt),Zambrotta és Yaya Toure is kiesett egy időre a csapatból),ne felejtsük el,h éppen mikor a Barca kezdett jó formában futballozni,jöttek az eredemények pl a Betis elleni zseniális meccs,akkor történtek ezek az események(Eto'o sérülését kivéve).Emellett a kritikus szurkolók azt várták,h az igencsak hiányos csapat a 17 éves Bojan a 20 éves Messi és a spanyol bajnokságban abszolút újonc Henry vezérletével varázsolni fog?(Ronaldinhot azért nem veszem ide,mert vele tényleg problémák vannak,de azért nem adnám el!!)Ez 1 picit erős elvárás sztem.Emellett biztató jel,h Iniesta és Xavi zseniális formában van,a kritikák helyett őket kellene dicsérni és követendő példaként mutatni a többieknek.
A Depor ellni meccsről az a véleményem,h minden szezonban akadnak jobb és rosszabb meccsei is egy csapatnak ez valószínűleg az utóbbiak közé tartozik,de ezeket a szurkolóknak meg kéne érteni,hisz a saját életükben is tapasztalják ezt,emellett nagyon biztató,h nem a kedvtelenséggel és a motiválatlansággal volt probléma,hanem egyszerűen semmi sem akart sikerülni(sokkal jobb volt látni,h a kedevenc csapatom küzdve szenved,mintha egyáltalán nem is akartak volna futballozni)
Végre elérhetnénk arra a szintre,h örülünk a kis sikereknek is mert ez 1 csapat számára hihetetlen motivációt nyújt,ezekkel a meccsekkel lehet csak bajnokságot nyerni(lásd tavalyi real)emlékezzünk h tavaly az ilyen meccseket vagy elbuktuk vagy döntetlen lett,mert a fiúk nem küzdöttek rendesen!
Fő az optimizmus,visszatértek sokan és bajnokok leszünk!Forca Barca!
Szép napot mindenkinek
Kalap1988
-
- Eurobarca Staff
Például a CSODACHELSEA az ISTENKIRÁLYMOURINHOVAL...FCB_gábor írta:Tartom, hogy vannak a Barcan kívül ilyen erős kerettel rendelkező csapatok és azok sem értek el többet.
OFF vége...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Tartom, hogy vannak a Barcan kívül ilyen erős kerettel rendelkező csapatok és azok sem értek el többet.Boixos írta:ettől függetlenül zavar, h ha annyi belenyomott pénzzel, energiával a háta mögött, ráadásul a most rendelkezésre álló kerettel "csak" ennyire képes a barca. sztem a barcelonánál mindig a győzelemnek kell az elsőszámú célnak lennie, ennek kell alárendelni mindent. természetesen igazad van abban is, h ez nem jön/nem jöhet mindig össze. viszont ettől függetlenül a Klubnak arra kell törekednie, h minden feltétel biztosítva legyen a végső győzelemre.
A vezetőség és az edző is a klub szempontjából a legjobbra, győzelmekre törekszik, ebben is biztos vagyok.
Nekünk fotelból könnyebb meghozni a döntéseket ki maradjon, ki menjen és ki jöjjön a helyére. Bennünket semmilyen felelőség nem terhel. Laportáéknak nem lehet hibáztatni azért, mert a kevesebb kockáztattal járó megoldást választották eddig és Rijkaard marad(t).
Igazából még semmi sincs veszve. Sőt, egyre több potenciál van a csapatban ahogy térnek vissza a sérült játékosaink.

-
- Llegenda del Barça
ezzel egyetértek. az elmúlt 25 évben, amióta a barcának szurkolok, elhiheted, h volt pár hullámvölgy a csapatnál, amit végignéztem (benne nagyon csúnyán elbukott bek- és bl-döntőkkel), mégsem tört össze különösebben a szívem (de ha az asr-t nézem, akiket ugyanennyi ideje szeretek, náluk a 80 év/3 bajnokság, 0 bl-mutató sem vágott haza), ezért bármilyen eredményt érjen el a csapat, nem fogok kifarolni mögüle.FCB_gábor írta: Akik nem tudják elviselni a mostani kis hullámvölgyet és mérhetetlen csalódás nekik az előző és az idei év, azok rossz csapatot vagy sportot választottak, mert sok csalódás fogja még érni őket, ha a következő 30-40(esetleg több)évben is a Barcanak szurkolnak majd. Készüljenek fel, hogy több bajnokságot és kupát fogunk elveszíteni, mint amennyit megnyerünk és leszünk még mi a kiesés szélén is.
ettől függetlenül zavar, h ha annyi belenyomott pénzzel, energiával a háta mögött, ráadásul a most rendelkezésre álló kerettel "csak" ennyire képes a barca. sztem a barcelonánál mindig a győzelemnek kell az elsőszámú célnak lennie, ennek kell alárendelni mindent. természetesen igazad van abban is, h ez nem jön/nem jöhet mindig össze. viszont ettől függetlenül a Klubnak arra kell törekednie, h minden feltétel biztosítva legyen a végső győzelemre. nem tudom, h miért kéne belenyugodni abba, h egy másfél éve láthatóan egy helyben topogó, tehetetlen edzővel csináljuk végig a szezont? a csapatot nem lehet lecserélni, max néhány tagját, viszont - ha az edző nem tud megnyugtató megoldást találni a problémákra -, őt mindenképpen. nem azt mondom, h megalázva kell elzavarni rijkaardot, meg lehet ezt oldani úriemberek módjára is, de mindenképpen meg kéne lépni, mert ez a szitu így, ahogy most van eléggé kilátástalannak tűnik.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Ákocka
- Jugador d'estrella
2006.05.21. egy cikk az eurobarcáról:
"Minden játékos sajnálattal vette tudomásul, hogy a csapat másodedzője, Henk ten Cate elhagyja az egyesületet, akivel mindenki nagyon jó viszonyban volt, s akinek minden téren elismerték a munkáját.
Sokan kiemelik most, hogy Henk ten Cate több tekintetben is nagyon fontos volt a Barcelona számára, s nehezen lesz pótolható, bárki is érkezik végül Frank Rikaard mellé. A másodedző erényei közé tartozott a kiváló taktikai felkészültség, mellyel saját csapatát segítette, illetve gyakran föltérképezte az ellenfeleket. Nem elhanyagolható, hogy jó érzéke volt a játékosok motiválásához, egyfajta pszichológusa volt a csapatnak."
Valahogy pont ez hiányzik azóta a Barca játékából...
"Minden játékos sajnálattal vette tudomásul, hogy a csapat másodedzője, Henk ten Cate elhagyja az egyesületet, akivel mindenki nagyon jó viszonyban volt, s akinek minden téren elismerték a munkáját.
Sokan kiemelik most, hogy Henk ten Cate több tekintetben is nagyon fontos volt a Barcelona számára, s nehezen lesz pótolható, bárki is érkezik végül Frank Rikaard mellé. A másodedző erényei közé tartozott a kiváló taktikai felkészültség, mellyel saját csapatát segítette, illetve gyakran föltérképezte az ellenfeleket. Nem elhanyagolható, hogy jó érzéke volt a játékosok motiválásához, egyfajta pszichológusa volt a csapatnak."
Valahogy pont ez hiányzik azóta a Barca játékából...
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Minden csapat történetében vannak jó és rossz időszakok amik hosszabb vagy rövidebb ideig tartanak. Az elmúlt 108 évben a csapat 18 bajnokságot és 2 bl-t nyert(csakhogy azt említsem ami sokaknak számít), ha évekre elosztjuk az jön ki, hogy csak minden 5. évre jut egy diadal. Persze ez nem így van, mert vannak jobb időszakok amikor sikerül többet nyerni sorozatban, viszont az meg az jelenti, hogy a jó sorozataink nem 5 évente, hanem sokkal ritkábban jönnek el és a gyengébb időszakok tovább tartanak.Boixos írta:persze, szép a sportban, h nem mindig a legerősebb nyer, meg nem is a győzelem, hanem a részvétel a fontos, de mindezt inkább meghagyom a kuberten bárónak, meg a madridistáknak, vígasztalgassák ezekkel magukat inkább ők.
én szívesebben nézem őket a csapatommal a dobogó tetejéről.
A lightosabb évek sem csak azért voltak, mert gyenge keretünk volt vagy rossz edzőnk, hanem mert nem lehet mindig győzni(persze mindig van(nak) kivétel(ek), a Fortuna kegyeltje(i)).
Lehet, hogy most győzelmekre feljogosító keretünk van, de bármikor bekövetkezhet egy törés ami visszavet minket a tabella közepére vagy aljára. Amíg szerepet játszik az emberi tényező és a szerencse faktor, addig semmit nem jelent a papírforma.
Akik nem tudják elviselni a mostani kis hullámvölgyet és mérhetetlen csalódás nekik az előző és az idei év, azok rossz csapatot vagy sportot választottak, mert sok csalódás fogja még érni őket, ha a következő 30-40(esetleg több)évben is a Barcanak szurkolnak majd. Készüljenek fel, hogy több bajnokságot és kupát fogunk elveszíteni, mint amennyit megnyerünk és leszünk még mi a kiesés szélén is.

-
- Llegenda del Barça
nem erre gondoltam, hanem arra, h ki lehet tartani rijkaard mellett, de nem hiszem, h tömegek ünnepelnék az ötévenkénti bajnokságainkat és a 10 évenkénti bl-elsőségeket egy olyan kaliberű brigádnál, mint a barca.FCB_gábor írta:Úgy írod mintha Rijkaard előtt sorozatban nyertük volna a kupákat. Bár a mostani keret tényleg elég erős lenne a sorozatos kupa elsőségekhez, de minőségi, klasszis játékosokból ezelőtt se volt hiány mégis néha a középmezőnyben szenvedtünk. A sportban az a szép, hogy nem mindig a legerősebb(legjobb kerettel rendelkező) nyer.Boixos írta:persze ki lehet tartani egy ember mellett, úgy, mint mondjuk a múnál a pirosorrú fergusson esetében. beesik egy-egy jobb sorozat, utána meg az erős dobogós, v pontszerző helyek a bajnokságok végén. hát nem tudom, de ez nem annyira jönne be nekem...
persze, szép a sportban, h nem mindig a legerősebb nyer, meg nem is a győzelem, hanem a részvétel a fontos, de mindezt inkább meghagyom a kuberten bárónak, meg a madridistáknak, vígasztalgassák ezekkel magukat inkább ők.
én szívesebben nézem őket a csapatommal a dobogó tetejéről.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Csináltam a blogba egy jpeg CV-t vagy micsodát
Képekben összefoglaltam játékos-pályafutását.

Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Úgy írod mintha Rijkaard előtt sorozatban nyertük volna a kupákat. Bár a mostani keret tényleg elég erős lenne a sorozatos kupa elsőségekhez, de minőségi, klasszis játékosokból ezelőtt se volt hiány mégis néha a középmezőnyben szenvedtünk. A sportban az a szép, hogy nem mindig a legerősebb(legjobb kerettel rendelkező) nyer.Boixos írta:persze ki lehet tartani egy ember mellett, úgy, mint mondjuk a múnál a pirosorrú fergusson esetében. beesik egy-egy jobb sorozat, utána meg az erős dobogós, v pontszerző helyek a bajnokságok végén. hát nem tudom, de ez nem annyira jönne be nekem...

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
A Monaco akkor 1. helyen jutott tovább a Depor, PSV, AEK hármast megelőzve. Ütötték az akkori cselszit és real-t is. Jóval gyengébb kerettel jutottak el a döntőig.gekkodan írta:Nos, annyiban vitatkoznék, hogy egy BL-t bárkivel is nyersz, az eredmény. Nem mellesleg azért ott volt egy Manchester United a nyolcaddöntőben, egy fénykorát élő Lyon a negyeddöntőben....Aztán az is egy relatív dolog, hogy melyik a világ legerősebb kerete, viszont az angol bajnokság a világ legjobb bajnoksága, az elvitathatatlan és ott úgy nyert 2 bajnokságot, hogy kérdés nem volt.
A legerősebb bajnokság kérdésén pedig lehet vitatkozni.

-
- Director del Fútbol
Osztom, Rijkaardból nem nézek ki egy Sir Alex-féle évtizedet. Ettől nem [auto_cenzúra] edző, csak szerintem a tipikus kategóriája a vándorló-edzőknek. Arról nem is beszélve, hogy ha netán csúnya dolgok történnek itt a következő hetetkben/hónapokban a csapatnál, nem csak a saját renoméján ront, hanem magával ragadhat olyan játékosokat, akik egyébként egy új edző alatt, új motivációval fel tudnának pörögni. Valamint úgy gondolom, egy Mourinho-féle hangulat tűzként hatna az öltözőben is.Boixos írta:rijkaard sztem egyszerűen elfáradt, valszeg az a plafon vele a csapatnál, amit tegnap láthattunk tőlük. nem bűn cserélni, h ha valakivel láthatóan nem úgy megy a bugi, ahogy mennie kellene.
persze ki lehet tartani egy ember mellett, úgy, mint mondjuk a múnál a pirosorrú fergusson esetében. beesik egy-egy jobb sorozat, utána meg az erős dobogós, v pontszerző helyek a bajnokságok végén. hát nem tudom, de ez nem annyira jönne be nekem...
murinnyó igazán elférne a brigádnál, sokkal inkább, mint lippi.