Bajnoki Mérkőzések 10-11
- lui1698
- Llegenda del Barça
Valdés; Alves, Piqué, Milito, Abidal; Mascherano, Keita, Iniesta; Pedro, Messi y Bojan
sport.es
sport.es

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Director del Fútbol
Én is mindenképp szeretném Thiagot és Bojant a kezdőben látni, csak remélem Keita játszik Mascherano helyett.torrestoni írta:Én mindenképp ragaszkodnék Milito, Bojan, Mascherano és Thiago játéka mellett.
A kezdőcsapatban: Valdés - Alvés, Piqué, Milito, Maxwell - Mascherano - Busquets, Thiago - Messi, Bojan, Iniesta.
Remélem nem 2 védekezőbb szellemű kp-val állunk ki, és akkor ott nyugodtan játszhatna Ini, Busquets és Thiago társaságában és akkor Ini helyén Pedro kezdhetne.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Capon
- Llegenda del Barça
Tévedsz mert 3-0 leszfcbarca0827 írta:Mára:
Valdes - Dani Alves ; Milito ; Piqué ; Abidal - Busquets ; Keita ; Maxwell - Messi ; Bojan ; Iniesta
Nyerünk 3:1-re.

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Mára:
Valdes - Dani Alves ; Milito ; Piqué ; Abidal - Busquets ; Keita ; Maxwell - Messi ; Bojan ; Iniesta

Rosszul tudod.Capon írta:Tévedsz mert 3-0 lesz

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.10.03. 16:43:33-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Én ezt választanám: Valdes-Alves-Pique-Puyol(Milito)-Abidal-Busquets-Thiago-Iniesta-Messi-Bojan-Pedro
Meg nézném mindenképpen hogy mit tudna ez a középpályás sor Thiagoval. de szerintem sanszosabb Keita vagy Mascherano játéka. Inkább utóbbiét erőltetném, mivel még láthatóan szoknia kell a stílust. Elől azonban tutira ezt a 3-ast játszatnám, és szerintem ez is várható ma este.
Nincs mese nyerni kell! És jó játékot várok el a csapattól!
Visca el Barca
Meg nézném mindenképpen hogy mit tudna ez a középpályás sor Thiagoval. de szerintem sanszosabb Keita vagy Mascherano játéka. Inkább utóbbiét erőltetném, mivel még láthatóan szoknia kell a stílust. Elől azonban tutira ezt a 3-ast játszatnám, és szerintem ez is várható ma este.
Nincs mese nyerni kell! És jó játékot várok el a csapattól!
Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
kezdőm:
valdes - alves, piqué, milito, maxwell - mascherano - busquets, iniesta, thiago - messi, pedro
ha az elején - mondjuk az első húsz percben - gólt tudunk lőni, akkor ez a csapat képes lenne többgólos győzelemre is.
valdes - alves, piqué, milito, maxwell - mascherano - busquets, iniesta, thiago - messi, pedro
ha az elején - mondjuk az első húsz percben - gólt tudunk lőni, akkor ez a csapat képes lenne többgólos győzelemre is.
Nálam Valdes-Dani,Piqué,Milito,Abidal-Sergi,Keita,Ini-Pedro,Messi,Bojan kezdene. De ha Jeffrent itt se küldi be Pep, akkor egyértelmű h nem számít rá...bár én nem sokat látok a srácban, csak a küzdőszellemét és gyorsaságát, azon kívül nem Barca-szint. Egyébként csereként jöhetne Thiago és Mascherano mellett.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Én mindenképp ragaszkodnék Milito, Bojan, Mascherano és Thiago játéka mellett.
A kezdőcsapatban: Valdés - Alvés, Piqué, Milito, Maxwell - Mascherano - Busquets, Thiago - Messi, Bojan, Iniesta.
A második félidőben a középpálya leggyengébb láncszeme helyére mehetne Don Andrés, a támadósorba pedig Jeffrén. Ma Pedrót száműzném, főleg előnyben, és még akkor is, ha Messi végül nem játszhat, egyszerűen 90 perceket rohangál eredménytelenül. Kell a pihenő.
A második félidőben a középpálya leggyengébb láncszeme helyére mehetne Don Andrés, a támadósorba pedig Jeffrén. Ma Pedrót száműzném, főleg előnyben, és még akkor is, ha Messi végül nem játszhat, egyszerűen 90 perceket rohangál eredménytelenül. Kell a pihenő.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Entrenador del Barça
Iniesta remélem középpályás lesz ma! Kell az ő kreativitása középre. Ha elől játszana, akkor középen nem sok jót ígérne a Busi - Masc - Keita hármasfogat! Nálam a kezdő így nézne ki: Valdez - Dani, Puyol, Piqué, Maxwel - Keita, Busi, Ini - Pedro, Bojan, Messi. Csereként jöhetne Masc, Adriano és Tiago!
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Ezt a kezdőt én is aláírhatnám, bár én gyengének érzem a Mallorcához képest, de azért megnézném Iniestát egyszerre pályán és padon isab1daL írta:Én kezdőm holnapra:
Valdés-Alves,Piqué,Milito,Maxwell-Thiago,Busi,Keita-Bojan,Ini,Pedro
Én már a Gijon elleni meccs óta folyamatosan kezőbe raktam volna Militot, azért hogy a 2 P közül valaki pihenhessen, eddig Pep sose gondolta így.A cserék meg: Busi->Masch, Piqué->Abi, Ini->Messi, persze csak ha uraljuk a meccset, és vezetünk, valamint ha nincs sérülés, ami reméljük nem lesz. Nem lesz azért könnyű ez a Mallorca elleni meccs, de remélem nem lesz még1 Hercules elleni kisiklás. Válogatott szünet előtt kell a 3 pont. Visca Barca!
szerk.: javítvaszal holnapi kezdőm :d

més que un club
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Nem tudom, hogy ma kivel játszunk, de nagyon felforgatott kezdő 11 kell, hogy holnap is jól szerepeljünk a Mallorca ellen...ab1daL írta:Én kezdőm mára:

Azaz holnapraab1daL írta:Én kezdőm MÁRA

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Azaz holnapra.ab1daL írta:Én kezdőm mára:

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- ab1daL
- Director del Fútbol
Én kezdőm holnapra:
Én már a Gijon elleni meccs óta folyamatosan kezőbe raktam volna Militot, azért hogy a 2 P közül valaki pihenhessen, eddig Pep sose gondolta így.
A cserék meg: Busi->Masch, Piqué->Abi, Ini->Messi, persze csak ha uraljuk a meccset, és vezetünk, valamint ha nincs sérülés, ami reméljük nem lesz. Nem lesz azért könnyű ez a Mallorca elleni meccs, de remélem nem lesz még1 Hercules elleni kisiklás. Válogatott szünet előtt kell a 3 pont. Visca Barca!
szerk.: javítva
szal holnapi kezdőm :d
Én már a Gijon elleni meccs óta folyamatosan kezőbe raktam volna Militot, azért hogy a 2 P közül valaki pihenhessen, eddig Pep sose gondolta így.

szerk.: javítva

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2010.10.02. 13:17:05-kor.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Szerintem is.MichaaBee írta:Busquets, Iniesta, Mascherano/Keita és meg van oldva a középpálya. Előre meg mehet Messi, Pedro, Bojan. (De azért Piquét is elnézném.LM10 írta:V.V.-Alves-Puyol-Piqué-Abidal-Busquets-Keita-Mascherano-Pedro-Bojan-Iniesta.
Ez a középpálya nem a legtechnikásabb....ha Pep nagyot húzna, lehet beküldené Thiagót kezdőként. De ez majd eldől. Nem lesz egyszerű meccs, de hozni fogjuk.)
Én is egy ilyen kezdőt néznék el:
---------------------VV---------------------
Alves-------Piqué-----Puyol--------Maxwell
------------------Busquets-----------------
-----------Masche------Iniesta------------
---------Messi--------Bojan---------Pedro
Tipp: 3-1. Gólok: Messi2, Pedro
Cserék: Keita(bár úgyis ő kezd és akk masche), Abidal, Adriano.

Sztem Messi kezdeni fog, viszont Bojan nem...így marad a Busi-Keita-Masch kp...csak én ebben azt nem értem, hogy Pep mondogatta h Mascherano milyen jó mindenben és nem csak védekeznie kell, ehhez képest Busquets volt most is előrébb és ő védekezett. Én kipróbálnám fordítva.
Busquets, Iniesta, Mascherano/Keita és meg van oldva a középpálya. Előre meg mehet Messi, Pedro, Bojan. (De azért Piquét is elnézném.LM10 írta:V.V.-Alves-Puyol-Piqué-Abidal-Busquets-Keita-Mascherano-Pedro-Bojan-Iniesta.
Ez a középpálya nem a legtechnikásabb....ha Pep nagyot húzna, lehet beküldené Thiagót kezdőként. De ez majd eldől. Nem lesz egyszerű meccs, de hozni fogjuk.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
LM10 írta:V.V.-Alves-Puyol-Piqué-Abidal-Busquets-Keita-Mascherano-Pedro-Bojan-Iniesta.
Ez a középpálya nem a legtechnikásabb....ha Pep nagyot húzna, lehet beküldené Thiagót kezdőként. De ez majd eldől. Nem lesz egyszerű meccs, de hozni fogjuk.
En nem hiszem, hogy a Mallorcara egy ilyen kozeppalyat kuld ki Guardiola.
- LM10
- Director del Fútbol
V.V.-Alves-Puyol-Piqué-Abidal-Busquets-Keita-Mascherano-Pedro-Bojan-Iniesta.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Elégedett voltam a játékunkkal az utolsó meccsen, bár nem volt sziporkázó játék, de ez teljesen jó a San Mamés-ben.
Adriano szegény elég gyatra volt és Villa és Pedro is.
DE a kp eldöntötte a meccset.
Sergio kimagaslóan játszott és a gólja és szép volt.
Villától meg azért remélem tényleg nem látunk ilyen pofozást többet, semmi értelme nem volt.
Adriano szegény elég gyatra volt és Villa és Pedro is.
DE a kp eldöntötte a meccset.

Sergio kimagaslóan játszott és a gólja és szép volt.

Villától meg azért remélem tényleg nem látunk ilyen pofozást többet, semmi értelme nem volt.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Az újoncoknak annyi előnyük van a Barcelonával (és minden más első osztályú csapattal) szemben, hogy viszonylag ismeretlenek. Nincsenek kielemezve, nem játszanak velük minden héten és tényleg az van, hogy nagyon az elején csapott össze a két csapat a bajnokságban. Nem volt idő, lehetőség alaposabban kielemezni őket, mert a másodosztályból túl nagy következtetéseket nem lehet levonni. Most ők kellő harcikedvvel játszanak, szép az élet, s miegymás, de egy idő után már nem lesznek ismeretlenek és világossá válik a játékuk. Emlékezzünk pár évvel korábban a Getaféra, vagy a még Emery-által vezetett Almeríára.

- detabarca
- Capitá del Barça
Mi játszottuk a Herculessel az első meccset, és sztem azért elég nagy lutri volt a csapat, hogy meglepjenek minket. A vereség nem volt benne, de bizonyítják, hogy nagyon jó csapatot alkotnak idén az új igazolásokkal. Elkezdték a skalpvadászatot és remélem hogy a Madrid sem marad ki a "trófeáik" közül.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
tegnap megnéztem a Sevillát vagy inkább a Herculest(!)hát..... most már úgytűnik, hogy nem is olyan semmi csapat kapott el bennünket!
ilyenkor csak az merül fel bennem, hogy az rendben hogy én nem tudom milyen erőt képvisel egy újonc ott kint, na de hogy a Barca illetékesei ??!! ez persze csak azzal az okfejtéssel érvényes, hogy nyilván nagy mellénnyel álltunk ki, aztán a végén a kapkodás bizony nem volt elég!
ilyenkor csak az merül fel bennem, hogy az rendben hogy én nem tudom milyen erőt képvisel egy újonc ott kint, na de hogy a Barca illetékesei ??!! ez persze csak azzal az okfejtéssel érvényes, hogy nyilván nagy mellénnyel álltunk ki, aztán a végén a kapkodás bizony nem volt elég!