Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sőt gálázni sem kell, meg 6-2 sem kell, egy sima 1-0 bőven megteszi még ronda meccsen isPerrero írta:
de most nyerni kell, és csak utána gálázni..
a Barca játékosok egytöl egyig azt nyilatkozzák, hogy "nagyon nagyon jo a Madrid, és esélyünk sincs nyerni". vagy nem?Barcától mikor láttál ilyen nyilatkozatot, 3embertől egyszerre?
Én special teszek magasról arra,hogy egy szurkoló mennyire magabiztos,vagy nagy mellényű.madridronie írta:Nagyarc terén itt se kell túl messzire menni!Ez tényleg érdekes. Nem tudom hány gólt kéne még lőnünk egy meccsen nekik, hogy kicsit visszavegyenek, és hogy ne legyenek ilyen nyilatkozatok:
Higuain: "Rengeteg gólt szereztünk, veszélyesebbek vagyunk és több zavart keltünk, mint a Barcelona"
Guti: " A Real Madrid mindig esélyes"
CR: "Biztos vagyok benne, hogy megverjük a Barcát." *Higuaín valóban el van egy csöppet tévedve, de hogy Guti és Cristiano nyilatkozatán miért vagytok így kiakadva??? Mielőtt az utóbbi 2 játékost elkezdenétek osztani, ajánlatosabb lenne mind2-jük TELJES nyilatkozatát elolvasni, tanulmányozni és nem a kiragadott szavakon lovagolni!
Nagyarc terén itt se kell túl messzire menni!Ez tényleg érdekes. Nem tudom hány gólt kéne még lőnünk egy meccsen nekik, hogy kicsit visszavegyenek, és hogy ne legyenek ilyen nyilatkozatok:
Higuain: "Rengeteg gólt szereztünk, veszélyesebbek vagyunk és több zavart keltünk, mint a Barcelona"
Guti: " A Real Madrid mindig esélyes"
CR: "Biztos vagyok benne, hogy megverjük a Barcát." *
Az, hogy madridista, Te!én meg pont h most nem értem a problémáitokat. szerintem Ronaldo nyilatkozatában
Másfél éve sokkal nagyobb különbség volt a két csapat között, akkor nem hazai pályán, hanem a Nou Campban játszottunk, Schuster azt mondta, nem hiszi, hogy gőpzhetünk ott, jópár barca drukker (is) azt mondta azok után, hogy az ilyen ember szépen húzzon el a Madrid kispadjáról...úgy nem állhatunk hozzá a meccshez,hogy most megyünk azt megússzuk egy gólos vereséggel,még akkor sem,ha ez lenne a reális. milyen csapat lenne má' az?
Ibra nem fog játszani, aminek őszintén szólva örülök, mert ő tényleg bármikor képes egy gólra. Már amikor ősszel becserélték, elkezdtem erősen aggódni, nem véletlenül...Ibra és Messi egy ilyen Real védelemmel szemben garancia a gólra.
Ez tényleg érdekes. Nem tudom hány gólt kéne még lőnünk egy meccsen nekik, hogy kicsit visszavegyenek, és hogy ne legyenek ilyen nyilatkozatok:LG írta:Ilyen szánalmas bagázst...de mégis mire annyira nagyképűek? A tavalyi 2-6re? Az Alcorcon elleni 4re? Arra, h évek óta nem képesek bejutni a legjobb 8 közé? Ezek után a fülüket, farkukat be kéne húzniuk. De nem...nem képesek tanulni a hibáikból.Mikaos írta:A másik oldalon mindenki nagyon bizakodó (helyenként már-már a nagyképűség határait súrolják), ami csakis jó előjel lehet számunkra. Mi szerényen végrehajtjuk a dolgunkat, és a pályán fogunk válaszolni a hangzatos madridi nyilatkozatokra.
Ilyen szánalmas bagázst...de mégis mire annyira nagyképűek? A tavalyi 2-6re? Az Alcorcon elleni 4re? Arra, h évek óta nem képesek bejutni a legjobb 8 közé? Ezek után a fülüket, farkukat be kéne húzniuk. De nem...nem képesek tanulni a hibáikból. A Lyon ellen is utólag kellett magyarázkodni, h hát nem is úgy gondoltuk azt, félreértették, stb...Nehogy megint ugyanaz legyen.Mikaos írta:A Sport.es szerint Ibra készen áll a holnapi derbire, de valószínűleg nem fog kezdeni (csak úgy, mint az őszi meccsen).
A másik oldalon mindenki nagyon bizakodó (helyenként már-már a nagyképűség határait súrolják), ami csakis jó előjel lehet számunkra. Mi szerényen végrehajtjuk a dolgunkat, és a pályán fogunk válaszolni a hangzatos madridi nyilatkozatokra.
Ha az ő góljával nyerünk megint akkor "jó" ha csak csere, főleg ha mondjuk a 93. percben lőné azt az egy gólt!Mikaos írta:A Sport.es szerint Ibra készen áll a holnapi derbire, de valószínűleg nem fog kezdeni (csak úgy, mint az őszi meccsen).
A másik oldalon mindenki nagyon bizakodó (helyenként már-már a nagyképűség határait súrolják), ami csakis jó előjel lehet számunkra. Mi szerényen végrehajtjuk a dolgunkat, és a pályán fogunk válaszolni a hangzatos madridi nyilatkozatokra.
Én is gondoltam erre a verzióra, és én is nyugodtabb lennék, ha Maxwell helyett Puyol lenne a bal szélen. Ezzel valószínűleg kevésbé lennénk aktívak támadásban azon az oldalon, de sokkal biztosabb lenne a védelmünk, és sztem ennek kéne az első számú szempontnak lenni.Maxsteel666 írta:Ha Pique játszhat holnap, azt se tartom elképzelhetetlennek, hogy így áll fel a védelem:
Alves---Milito---Pique----Puyol
Tavaly is volt párszor, hogy Puyol bal oldalon játszott! Meg én is jobban érezném magam, ha lenne Cr-rel szemben.
De majd Pep meglátja, megoldja!
Elismerem Pedrot, sőt, DE most nincs jó formában. Az utobbi meccseken nem csinált semmit szerintem.Fernando írta: Miért csak mert ő Henry? Neharagudj de mélységesen nem értek Veled egyet. Pedro megérdemli, hogy kezdjen. Rengeteget tett azért, hogy bent legyen a csapatba, és Henry? Egész szezonban alibizik, égeti a talpát már Amerika. Minden szempontból megérdemli a kis Pedro! Végig robotol a szezonban, majd talán ami a legjobban várt meccse felváltja egy Név. Akkor azthiszem csalódnék Pep-ben nagyon, most először.
Miért csak mert ő Henry? Neharagudj de mélységesen nem értek Veled egyet. Pedro megérdemli, hogy kezdjen. Rengeteget tett azért, hogy bent legyen a csapatba, és Henry? Egész szezonban alibizik, égeti a talpát már Amerika. Minden szempontból megérdemli a kis Pedro! Végig robotol a szezonban, majd talán ami a legjobban várt meccse felváltja egy Név. Akkor azthiszem csalódnék Pep-ben nagyon, most először.MR. TROMORT777 írta:Kiváncsi leszek, hogy fogunk kiálni. Szerintem Pedronak nem kellene kezdenie, inkább Henry, tapasztaltabb. Ha meg nem megy neki, jöhet Pedro a már fáradtabb Reál ellen.
Igen erre én is így emlékszem. Még beszédtéma is volt.Zbacsi írta:Pedig de. Bwinen mind a ligában mind a BL-ben a Madridra fogadók nyerték volna a legkevesebbet...CS0ki írta: Ez biztos, hogy nem így volt...Emlékszem rá, a barca volt az esélyesebb a fogadásoknál.
Ha igen akkor ez a 2348. ok, amiét meg kell nyernünk.Barca_10 írta:
Egyébként ha megnyerjük a BL-t(tudom ez még messze van) akkor nem Perez adja majd át a kupát Puyolnak?