Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
recrea írta:Sorban lépnek vissza a real elnökjelöltjei, akik eddig ígértek fűt-fát. Körülbelül ilyen komoly jelenleg a csapat. Az ellenfél magyar szurkolói oldalán mindig is tetszett, h gyorsan frissülnek a rövid hírek, de amennyi baromságot mostanában ott olvasni. Nem értem az ottani modikat, minek raknak fel hülyeségeket. Ezekből aztán megy az álmodozás, h majd egyszerre jön: silva, villa, kaka, ronaldo, maicon, xabi, ribery, csak ennyi pénz a világon nincs. Egyébként igényes az oldal, mielőtt lekárogna vmelyik madridi érzelmű.
Csak hogy a Barcelona baloldali támadója hagyományosan jobblábas R10,Titi és a kiegészitők Ini,Hleb,Bojan,Etoo amikor kihuzodik.gergo9 írta:Villa-t nagyon szívesen látnám a következő idénytől itt középcsatárként jobban mint bárki mást azon a poszton, Silva-val pedig lenne egy igazi oridzsinál balszélsőnk.fcjoc írta:ehh nagyon tudnék örülni hogy ha nem vennék meg se villa-t, se silva-t. mind2 rendkívül jó playa, és nem akarom
Én nem szeretném ha ez a két világklasszis playa elpazarolná tehetségét az oroszoknál vagy a púlnál. Maradjon mind2 spanyolországban még akkor is ha a Madridba igazol. A púlt meg a dinamot nagyon rühellem nem szeretném ha egy dekát is erősödnének. Mind2-nak egy a futballt játszó csapathoz kell kerülni és azokat nem igazán a ködben fogják megtalálni. Villa-t nagyon szívesen látnám a következő idénytől itt középcsatárként jobban mint bárki mást azon a poszton, Silva-val pedig lenne egy igazi oridzsinál balszélsőnk.fcjoc írta:ehh nagyon tudnék örülni hogy ha nem vennék meg se villa-t, se silva-t. mind2 rendkívül jó playa, és nem akarom hogy oan sorsa jutnának mint vdv, sneijder, drenthe (mert szerintem ő is elég nagy ász.. csak nem a margóba), hunti etc.
szvsz silva simán elférne nálunk, villa-nak meg nem egy süllyedő hajóra kéne mennie, amin elvileg most szikkad a víz.. elvileg. simán eltudom képzelni egy cfc-be, esetleg pool-ba. szóval kedves villa-silva duo jól gondoljátok meg hogy hova mentek.
Ja Ribery biztosan minket választana. A Real-ról valami miatt egy játékos sem álmodozik mint anno. A Galaktikus érában kitüntetés volt ott játszani.socio66 írta:Ez most furán hangzik,de szerintem ő egyértelműen minket választana,ha tényleg eligazol és persze ha mi is akarjuk őt. Ezt egyrészt a BL negyeddöntőbeli párharckor tett nyilatkozatai,gesztusai mutatták,másrészt volt az az előszerződésféleség vagy mi,amiről ugye az Eurobarca is hírt adott.Ilúvatar írta:azért van bennem para, mert ha Ribéry Realba igazol... omg... nagyon nem lenne jó nekünk... :S
Persze bármi lehet és simán benne van a pakliban hogy Perez meggyőzi őt,hogy jöjjön alakuló 'világválogatott' csapatába kulcsembernek egy halom pénzért..De mondom,én úgy érzem,hogy ő ide akar jönni..
Ez most furán hangzik,de szerintem ő egyértelműen minket választana,ha tényleg eligazol és persze ha mi is akarjuk őt. Ezt egyrészt a BL negyeddöntőbeli párharckor tett nyilatkozatai,gesztusai mutatták,másrészt volt az az előszerződésféleség vagy mi,amiről ugye az Eurobarca is hírt adott.Ilúvatar írta:azért van bennem para, mert ha Ribéry Realba igazol... omg... nagyon nem lenne jó nekünk... :S
múlt héten is uez a két ember lőtte a gólokatlui1698 írta:de micsoda góllal fordítot azért!Fecooo írta:fordított a Mallorca a Real ellen (is) ...
szép volt
de micsoda góllal fordítot azért!Fecooo írta:fordított a Mallorca a Real ellen (is) ...
minden évben ez van tavaszzal, úgy tűnik, mintha a sztárok fele csapatot váltana, aztán végül mindenki marad a seggén... Szerintem idén is jóval kevesebb nagy mozgás lesz, mint ahogy az most tűnik. Aztán persze 1-2 nagy igazolás elindíthat egy lavinát, de nem látok rá nagy esélyt.Azt hiszem h nem lesz elég világklasszis idén a piacon...mert mindenki erösiteni szeretne h tudják tartani a lépést velünk és az angolokkal.
Silvát és villát szeretné jövöre csapatában látni Benitezmenczel írta: Maradtak a spanyolok Silva és Villa ami viszont könnyű leszi