Pro Evolution Soccer

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Morminho
Entrenador del Barça

2006.01.04. 17:11:44

Elvileg, ha átírod az értékeit akkor az már a Master League-ben is látható lesz :) Ezquerro-hoz nem nyúltam, őt eladom sztem, meg még el kéne párat.

Jah, és akkor nekem is lenne kérdésem :)

1) Nem a meccs közben, hanem amikor bent vagyok a Master League menüben akkor ott hol látom, h rossz erőnléti állapotban van a játékosom? Mert meccs közben a neve alatt van az a csík, ami jelzi, h milyen az erőnléte.

2) Honnan tudom, h mennyi pénze van a csapatnak? :)

Ez nem kérdés, csak észrevétel, de én rengetegszer felidegesítem magam a bírón, ezért sem játszok vele olyan sokat, mert nem akarok agyvérzést kapni a sporin :roll: :)
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Silvanus
Director del Fútbol

2006.01.04. 17:04:31

Morminho írta:
Silvanus írta:Ami rettentő idegesítő, hogy elég szarra csinálták meg a Barcában az Ezquerrot, és Maxit. :cry: Őket passzolom is el...
Ott az Edit :) Mondjuk én nem igaán turkáltam benne, mert inkább játszok a valódi Barcával, de azért Messit kicsit kikozmetikáltam, mert őt is elég gyengérte csinálták. Na nem arra kell gondolni, h mindegyik 99, azért a realitás megmaradt.

A kérdésedre én nem tudom a választ, szerintem nem igazán lehet, de pedig jó lenne mert én is spanyolországot választottam :roll:
Még nem nagyon turkáltam az Edit-ben, de akkor ez azt jelenti, hogy ott szabadon variálhatom a játékosaim teljesítményét? És ez hatással van a már megkezdett és elmentett Master ligára is??? Húúú, ez jó hír! Akkor ma első dolgom lesz ebbe a két emberkébe egy kis életet lehelni, persze csak módjával! De azért Maxi és Messi sokkal-sokkal jobbak, mint azt a játékban tapasztaltam...
"Més Cuen un Club"
barcakiraly
Jugador d'estrella

2006.01.04. 16:41:25

A BL-nek mi neve? :roll: :oops:
Manager módról beszéltek?
imadom a spanyol jatekvezetest (L)
Morminho
Entrenador del Barça

2006.01.04. 16:41:21

Silvanus írta:Ami rettentő idegesítő, hogy elég szarra csinálták meg a Barcában az Ezquerrot, és Maxit. :cry: Őket passzolom is el...
Ott az Edit :) Mondjuk én nem igaán turkáltam benne, mert inkább játszok a valódi Barcával, de azért Messit kicsit kikozmetikáltam, mert őt is elég gyengérte csinálták. Na nem arra kell gondolni, h mindegyik 99, azért a realitás megmaradt.

A kérdésedre én nem tudom a választ, szerintem nem igazán lehet, de pedig jó lenne mert én is spanyolországot választottam :roll:
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Silvanus
Director del Fútbol

2006.01.04. 16:35:43

Ja, akkor azért nem vagy még a BL-ben, mert az első osztályt kell ahhoz megnyerned! :wink:

Én egyébként az első idény közben megvettem a Saviolát, Luquét, és Jouaquint, majd a második év elején még Sorint a védelembe. Elég jól tolják. Ami rettentő idegesítő, hogy elég szarra csinálták meg a Barcában az Ezquerrot, és Maxit. :cry: Őket passzolom is el...

Ja, és lenne kérdésem is srácok: én most a spanyolokkal nyomom, ezen már nem is lehet idő közben változtatni? Azaz ha mondjuk én később át akarnék menni az olaszokhoz, akkor azt lehet, vagy ki van zárva?!... Mert ugye egy idő után eléggé uncsi lesz a spanyol bajnokság, és az is igaz, hogy szinte nincs ellenfél, arról nem is beszélve, hogy idővel annyi más ország beli csapat jut majd fel, hogy az már nem is spanyol bajnokság lesz... :roll:
"Més Cuen un Club"
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2006.01.04. 16:29:41

Morminho írta:Én az ötös szinten egyszerűen nem tudok kikapni :) Nem túl sokat játszok vele mostanában, ezért még csak az első idényemben vagyok, de ott 8 meccsből 7 győzelem és egy x. Leigazoltam Fernando Torrest, és Heinzét 8)
Én eddig egy meccset toltam 5-ös szinten, még 2 héttel a megjelenés után :) 1-1-et játszottam a Mallorcával és akkor még a [auto_cenzúra] felállásom volt, amivel előtte 9 meccsből 8at buktam 3as szinten :lol: Nem merek átállni 5ösre :oops: :oops: 4-esen tologatom, de a múltkori 8-1 az Arsenal ellen kezd az 5-ös szint felé tologatni :oops: :lol:
Első, törlődött idényemben énis megvettem Torrest :) Most ebben az újban év végén vettem meg Podolskit, de 1 rakás kaki :?
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Morminho
Entrenador del Barça

2006.01.04. 16:18:28

Én az ötös szinten egyszerűen nem tudok kikapni :) Nem túl sokat játszok vele mostanában, ezért még csak az első idényemben vagyok, de ott 8 meccsből 7 győzelem és egy x. Leigazoltam Fernando Torrest, és Heinzét 8)
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2006.01.04. 15:46:03

Silvanus írta:
Kluivertinho írta:Én 2-ik idényben még nem megyek BL-ben :shock:
Valószínűleg azért, mert 3-dik, vagy annál rosszabb helyen végeztél, nem?!... BL-be csak a bajnokság első két helyéről kvalifikálhatod magadat!

Én bajnok lettem az első szezonban, és kupagyőztes, Eto'o minden lehetséges címet begyűjtött volna, ha lenne olyan a játékban (arany cipő, spanyol gólkirályi cím...), mindezt a 6 erősségi fokozatból a 3-son. Most a második szezonban már 4-es erősségi fokozaton nyomom, eddig 8 győzelem, 3 döntetlen a bajnokságban, 3 BL siker, és már 1 továbbjutás a kupában az eddigi mérlegem! Nem rossz... :wink:

Ez a játék annyira jó, mind grafikailag, mind pedig játékélményt tekintve, annyira sajnálom, hogy nem ennek van teljes körű licence, mint a FIFA-nak, mert így azért mégsem az igazi. Nem teljes a bajnokságok mezőnye, más országok csapataival egészül ki egy-egy bajnokság, nem az igazi a BL kiírás sem, nincs UEFA kupa, nincs szuperkupa... szóval kár, hogy nem hivatalos a game, de talán majd egyszer... :roll:
Én első idényemben a 2-od osztályban voltam és ott mindent nyertem..ez a 2-ik idényem, most jutottam fel az első osztályba, de inkább az olaszt választottam, mert a spanyol az halál uncsi, Realon kívül 1 ellenfelem sincs :roll: (legalábbis a törlődött Master Leaguemban nem volt :roll: ). Ha kezdek még1-et akkor tuti Angliába megyek 8)
Kép
Kép
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2006.01.04. 15:16:37

antiimperialista írta:
antiimperialista írta:Srácok! Aki analog stickes gamepaddal játszik, meg tudná nekem mondani, hogy azokat a dolgokat, amiket billentyűzettel nem lehet, hogy kell csinálni? Nemrég vettem egyet, de eddig csak a Zidane-féle cselt tudtam előcsalogatni, biztos van más is, csak én nem tudom, hogy kell. Segítsetek plz! Előre is köszönöm!
Erre valaki reagáljon plz!!!
analoggal asszem másmilyet nem lehet csinálni, r2-vel lehet és a többi felső gombbal, de ezeket gondolom tudod
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2006.01.04. 15:15:14

kralo írta:Akinek megvan eredetiben a PES 5 az kérem írja meg itt fórumban, mert ha lenne minimum 5 ember, létrehoznék egy közösségget nekik is ahogy a fifásoknak!
jelzem. de várni kell néhány hetet, hogy biztosra mondjam, a lenebb említettek miatt
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.01.04. 14:44:47

antiimperialista írta:Srácok! Aki analog stickes gamepaddal játszik, meg tudná nekem mondani, hogy azokat a dolgokat, amiket billentyűzettel nem lehet, hogy kell csinálni? Nemrég vettem egyet, de eddig csak a Zidane-féle cselt tudtam előcsalogatni, biztos van más is, csak én nem tudom, hogy kell. Segítsetek plz! Előre is köszönöm!
Erre valaki reagáljon plz!!!
Silvanus
Director del Fútbol

2006.01.04. 08:59:37

Kluivertinho írta:Én 2-ik idényben még nem megyek BL-ben :shock:
Valószínűleg azért, mert 3-dik, vagy annál rosszabb helyen végeztél, nem?!... BL-be csak a bajnokság első két helyéről kvalifikálhatod magadat!

Én bajnok lettem az első szezonban, és kupagyőztes, Eto'o minden lehetséges címet begyűjtött volna, ha lenne olyan a játékban (arany cipő, spanyol gólkirályi cím...), mindezt a 6 erősségi fokozatból a 3-son. Most a második szezonban már 4-es erősségi fokozaton nyomom, eddig 8 győzelem, 3 döntetlen a bajnokságban, 3 BL siker, és már 1 továbbjutás a kupában az eddigi mérlegem! Nem rossz... :wink:

Ez a játék annyira jó, mind grafikailag, mind pedig játékélményt tekintve, annyira sajnálom, hogy nem ennek van teljes körű licence, mint a FIFA-nak, mert így azért mégsem az igazi. Nem teljes a bajnokságok mezőnye, más országok csapataival egészül ki egy-egy bajnokság, nem az igazi a BL kiírás sem, nincs UEFA kupa, nincs szuperkupa... szóval kár, hogy nem hivatalos a game, de talán majd egyszer... :roll:
"Més Cuen un Club"
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.01.04. 00:05:20

Hát nekem megvan eredetiben. de csak PSP-n... :oops:
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Kralo
Entrenador del Barça

2006.01.03. 23:47:29

Akinek megvan eredetiben a PES 5 az kérem írja meg itt fórumban, mert ha lenne minimum 5 ember, létrehoznék egy közösségget nekik is ahogy a fifásoknak!
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2006.01.03. 23:33:32

Badi írta:pontosan így van nálam is....most rossza a ps-em, de amint jó lesz kipróbálhatjuk
okés...Majd szólj itt, vagy ha nem válaszolok akkor MSN-en..Már felvettél asszem :roll:
Kép
Kép
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2006.01.03. 23:30:05

Silvanus írta:Én is most nyomom a Master ligát. A második idényemben vagyok szintén, és jómagam is a négyes szinten próbálkozom már, nem is akármilyen sikerekkel!!! :wink: Nagyon komoly ez a játék! Kemény, izgalmas meccseket nyomok, eddig 3 döntetlen, és 6 győzelem! A BL-ben is nyerek, lassan mehetek az ötös szintre... Eto'o elképesztő, szinte mindent belövök vele, torony magasan vezet minden listát!!! Nyáron megvettem a Jouaquin-t, a Luque-t és visszahoztam a Saviolát... brutális gárdám van! :P
Remélem most majd mindent viszek, ahogy az első szezonomban is!!!
Én 2-ik idényben még nem megyek BL-ben :shock:
Kép
Kép
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2006.01.03. 23:28:17

pontosan így van nálam is....most rossza a ps-em, de amint jó lesz kipróbálhatjuk
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2006.01.03. 23:27:13

Badi írta:
Kluivertinho írta:Akinek esetleg megvan PC-n eredetiben az vegyen fel MSN-re és akkor tolhatunk pár meccset :roll: :wink:
mit gondolsz, a pc változatnak külön van a netes része, vagy tud játszani egymás ellen egy pc-s és egy ps-es?
hát én belépek a játékba, network, megadom a jelszavam, belépek, kiválasztok 1 profilt a 3 közül, belép, match lobby és van angol, francia, német, és olasz-spanyol közös szerver
ha neked is zgyanígy van lehet h együtt van
Kép
Kép
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2006.01.03. 14:56:26

Kluivertinho írta:Akinek esetleg megvan PC-n eredetiben az vegyen fel MSN-re és akkor tolhatunk pár meccset :roll: :wink:
mit gondolsz, a pc változatnak külön van a netes része, vagy tud játszani egymás ellen egy pc-s és egy ps-es?
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.01.03. 14:48:26

Srácok! Aki analog stickes gamepaddal játszik, meg tudná nekem mondani, hogy azokat a dolgokat, amiket billentyűzettel nem lehet, hogy kell csinálni? Nemrég vettem egyet, de eddig csak a Zidane-féle cselt tudtam előcsalogatni, biztos van más is, csak én nem tudom, hogy kell. Segítsetek plz! Előre is köszönöm!
Silvanus
Director del Fútbol

2006.01.03. 14:19:52

Egyetlen dolog idegesít csak ebben az egyébként eszméletlenül kiváló játékban! Az, hogy a Master ligában ahogy telik-múlik az idő nem csak én, de az ellenfelek is igazolnak ugye, ez eddig OK. DE! Mivel a játékban vannak olyan csapatok is, akik úgymond klasszikusok, régi idők nagy csapatai, a gép azokból is igazolgat magának, ha jól vettem észre, és így végeredménybe olyanokkal játszom néha, akik már réges régen nem is fociznak! Ez azért picit vicces.

Példa: jelenleg én a spanyolok ellen nyomom a második idényemet, és olyanok játszanak pl.: a Realban, mint Bebeto, vagy Maradona!!! :wink: Pffff... nem mintha sokat érnének velük, oda-vissza verem őket Eto'o-val így is! :lol:
"Més Cuen un Club"
Silvanus
Director del Fútbol

2006.01.03. 14:13:51

Én is most nyomom a Master ligát. A második idényemben vagyok szintén, és jómagam is a négyes szinten próbálkozom már, nem is akármilyen sikerekkel!!! :wink: Nagyon komoly ez a játék! Kemény, izgalmas meccseket nyomok, eddig 3 döntetlen, és 6 győzelem! A BL-ben is nyerek, lassan mehetek az ötös szintre... Eto'o elképesztő, szinte mindent belövök vele, torony magasan vezet minden listát!!! Nyáron megvettem a Jouaquin-t, a Luque-t és visszahoztam a Saviolát... brutális gárdám van! :P
Remélem most majd mindent viszek, ahogy az első szezonomban is!!!
"Més Cuen un Club"
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2006.01.03. 00:11:28

Kép
Kép
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2005.12.31. 03:12:38

Akinek esetleg megvan PC-n eredetiben az vegyen fel MSN-re és akkor tolhatunk pár meccset :roll: :wink:
Kép
Kép
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2005.12.31. 01:50:33

ÁÁÁÁ!!! PES 5 neten!! Mekkorrrrraaaaaaa...Ha valaki nem tudja mit kérjen szüli/névnapjára, azoknak javaslom a PES 5 eredetit...Nagyon nagy...
-Lehet 1-1 helyzetnél gólnál írni a másiknak..
-Nem olyan gagyi a multi mód mint Fifában, itt felkapcsolódsz és választhatsz szobák közül, amikben a többi játékos is van..bent a szobában tudsz csinálni "kis szobát","szervert" vagy h mondjam :lol: és várhatod h vki rádkapcsolódjon, utána indulhat a derby, de ha akarod akkor te kapcsolódsz másokra
-Miközben várakozol 1 másik játékosra, meg tudod nézni hogy állnak a többiek..
-ha rád csatlakozik valaki vagy te rá, akkor kiírja a leendő ellenfeled adatait: mennyi meccset játszott eddig, hány győzelme van, döntetlenje, veresége, gólátlaga mennyi, kedvenc csapata, játékosa és h hanyadik osztályban van...----->5 osztály van, te automatikusan a legalsó, az amatőr osztályból indulsz, utána 3B, 3A, 2 és 1. osztály van.
Győzelmekért pontokat kapsz, amivel lépdelsz felfelé a ranglistán
én eddig 8 meccs toltam: 5 győzelem 2 döntetlen és 1 vereség
Szal minél többen vegyétek meg!! :wink: 8)
Kép
Kép
Lezárt