Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha rég eldőlt,akkor a Real,ha nem olyan rég,akkor a BarcaBarcaforever2626 írta:Szerintem az mär reg eldölt melyik a jobb csapat..Anarius írta:Én annyit tudok mondani hogy holnap eldől ki a jobb csapat.Remélem megnyerjük a meccset mert ezen múllik a bajnokság bár lehet hogy aláírnék egy döntetlent is.Lényeg hogy jó meccset lássunk sok góllal és lehetőleg barca győzelemmel.
Szerintem az mär reg eldölt melyik a jobb csapat..Anarius írta:Én annyit tudok mondani hogy holnap eldől ki a jobb csapat.Remélem megnyerjük a meccset mert ezen múllik a bajnokság bár lehet hogy aláírnék egy döntetlent is.Lényeg hogy jó meccset lássunk sok góllal és lehetőleg barca győzelemmel.
hello. igazán kíváncsi lennék arra az excel táblázatra, szóval megtudnád velünk osztani
hello. igazán kíváncsi lennék arra az excel táblázatra, szóval megtudnád velünk osztani?Mr. Master írta:Kiszámoltam egy excell-táblázatban, hogy melyik játékosáért mennyit fizetett a csapat, a barcánál egy játékos átlagára 9,3 millió euró, addig a realnál az átlag 19,4 millió, per játékos, úgy hogy eggyel többen vannak a keretben. Ez játékosonként jelent plusz tiz milliót, pedig több, mint huszan vannak a keretben.. A barca kerete összesen került 197 millióba, a madridé pedig 427,4 millió euróba... Ahhoz képest elég jól állunkRáadásul a keret több, mint fele saját nevelésű. Több, mint egy klub. Igy is lehet ezt csinálni, ezért szeretem például a Barcát! Holnap bizom egy gálában:)
Nem a fizetésükről van szó.marci. írta:Mégjó,hogy CR kap a legtöbbet ,13 millió jurójával.barcánál egy játékos átlagára 9,3 millió euró, addig a realnál az átlag 19,4 millió, per játékos, úgy hogy eggyel többen vannak a keretben.
vételárról volt szó,nem fizetésrőlmarci. írta:Mégjó,hogy CR kap a legtöbbet ,13 millió jurójával.barcánál egy játékos átlagára 9,3 millió euró, addig a realnál az átlag 19,4 millió, per játékos, úgy hogy eggyel többen vannak a keretben.
Mégjó,hogy CR kap a legtöbbet ,13 millió jurójával.barcánál egy játékos átlagára 9,3 millió euró, addig a realnál az átlag 19,4 millió, per játékos, úgy hogy eggyel többen vannak a keretben.
Én azért nem írnám le Bojant. Emlékszem olyan klasszikusra, amelyen az egyetlen normális akciónkat ő dolgozta ki. Sztem ő akár képes lehet a Madridnak is betalálni. Azonban az is érthető döntés lenne, ha csak a padon kezdene, és esetleg ha gáz van, akkor jönne be.menczel írta:Nincs Ibra. Ezesetben Henryt mindenképpen kezdetni kell, Bojan ide nem elég.
alves-piqué-milito-puyol
xavi-touré-keita
messi-henry-iniesta én így kezdenék, Pep viszont biztos Maxwellt és Sergit rakja be, sőt arra is nagy esélyt látok hogy Messi középcsatár és Pedro jobb támadó lesz.
Hát lehet kihullott volna a hajam 0-2 után, és mondogattam volna magamnak h mekkora hülye vagyok h egy ilyen meccsen arra tettem h az arsenal ikszelni tud velünkzola8787 írta:Legyen igazadMér nem raktad meg a 2-2t mixen? Látod bejött volna