Pro Evolution Soccer

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barcakiraly
Jugador d'estrella

2006.01.11. 20:37:53

Silvianus!! :D
Örök hálám! Nagyon szépen köszönöm!
imadom a spanyol jatekvezetest (L)
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.01.11. 16:03:54

Morminho írta:Ha én a félidőben vezetek 4-0-ra vagy ilyen nagy különbséggel akkor a második félidőben egyszrűen nem megy. Na mindegy, győzelem az a lényeg :P
Nálam is ez van, ha nagyobb különbséggel vezetek szünetben, a második félidőben már ha megfeszülök, se tudok gólt rúgni...

Láttátok a terempályát? Azóta van másik is, meg teremcipők és -labdák. Ja, és egy homokpálya. Nagyon jó, érdemes kipróbálni...
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2006.01.11. 15:25:51

Silvanus írta: Az első szezonban jó lenne megcsípni az első két hely valamelyikét, és akkor mehetsz a BL-be, ha csak 3-4-ik vagy selejtezőt nyomsz... Szóval hajrá!!!
hát akkor ez máshogy van mins ps-en :?
Silvanus
Director del Fútbol

2006.01.11. 10:42:32

Badi írta:
barcakiraly írta:Bocs hogyha hülyeséget kérdezek de:
Én vmi ismeretlen csapatokkal vagyok egy bajnokságban
(kivéve: PSG, Lyon) és már a 3. idényben járok?!Nem lehet átkerülni vmi erősebb bajnokságba mer má
nagyon unom ezeket monotn meccseket?!
Ja és a kupa... A legerősebb kupába hogy lehet bekerülni? :oops:
Még1szer bocs ha hülyeség...
Barcakirály - MEGOLDÁS: hagyd abba azt a bajnokságot, amit most csinálsz. Szedd le a www.fifahungary.hu -ról a PES5-höz készült patch-et, amit ha felnyomsz a játékra átírja az összes csapat nevét eredetire, az összes bajnokságét, az összes kupáét... szóval minden eredeti lesz!!! Majd fogod a kedvenc csapatodat, kezdesz egy Master ligát, ott össze tudod magadnak válogatni, hogy kik legyenek veled egy bajnokságban, összeválogathatod a többi csoport csapatait is, majd elkezded, nem is kell a másodosztályban kezdened, lehet egyből az elsőben. Nem magyarázom hogy, ha nem megy szólj, de nagyon egyszerű, magától értetődő! Az első szezonban jó lenne megcsípni az első két hely valamelyikét, és akkor mehetsz a BL-be, ha csak 3-4-ik vagy selejtezőt nyomsz... Szóval hajrá!!!
"Més Cuen un Club"
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2006.01.10. 21:15:37

barcakiraly írta:Bocs hogyha hülyeséget kérdezek de:
(kivéve: PSG, Lyon) és már a 3. idényben járok?!Nem lehet átkerülni vmi erősebb bajnokságba mer má
-némelyik bajnoksággal nem kötött licenszszerződést a Konami, ezért a csapatok ezekből kamu nevekkel vannak
-nem lehet átkerülni erősebbe, az elején kellett volna jobban összeválogatni a csapatokat
-ha a legerősebb kupa alatt a BL-t érted, akkor első osztályban be kell kerülni az első 6ba. első 2 a 2. csoportkörbe kerül, 3-6.-ig az 1.-be
barcakiraly
Jugador d'estrella

2006.01.10. 21:12:31

Barcaboy!!! írta:Vki nemtud adni torrentet h honnan lehetne leszedni? :roll:

http://www.torrentreactor.netinnen lehet leszedni torrentet, azt bitlorddal megnyitod és szép lassan letölti...
Morminho
Entrenador del Barça

2006.01.10. 21:06:27

Kluivertinho írta:lehet át kéne állnom 5 csillagra 8)

Hát én nem csinálok ilyen csúnya dolgokat mint Silvanus, hogy ien Palackot meg sztárokat hozok a Barcához és ráadásul Maxiékat sem adtam el!! :twisted: Fiatal játékosokat vettem a 2-ik idényem felénél: Bonerát, Torrest. + még megvettem 1. idény végénél Podolskit 8)
Sztem úgy semmi izgi nincs még legnehezebb fokozaton sem, hogy idény előtt telivásárlom a Barcát sztárokkal és mindent simán viszek velük!! Ha sokat játszatod Maxit pl, akkor feljődik!! Nálam eddig Messi feljődött a legtöbbet :roll:
Ha én a félidőben vezetek 4-0-ra vagy ilyen nagy különbséggel akkor a második félidőben egyszrűen nem megy. Na mindegy, győzelem az a lényeg :P
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
barcakiraly
Jugador d'estrella

2006.01.10. 21:01:10

Bocs hogyha hülyeséget kérdezek de:
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2006.01.08. 16:44:16

Újra szólok, hogy szeretnék 1 PES 5 vidit a TI góljaitokból, cseleitekből, szép mozzanataitokból. Kérlek titeket, hogy vegyétek fel frapssal, mentsétek le Movie Makerrel és töltsétek fel!
Köszönöm
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2006.01.06. 16:15:32

Silvanus írta:Tudod milyen élvezetes megcsinálni a cselt Ronaldinhoval, letenni Kákának, húzni rajta egy-kettőt, átpasszolni Tottinak, aki 20-ról bődületes nagy gólt ragaszt?!... Huhhh....
És tudod milyen élvezetes ugyanezt megcsinálni Ronaldinho-Deco-Messi felállásban? 8) :lol:
De persze megértelek :)
Nem piszkálódni akarok :)
Kép
Kép
Silvanus
Director del Fútbol

2006.01.06. 15:38:51

Barrano írta:Tényleg nagyon élvezetes meccseket lehet játszani minden fokozaton. Egyébként Silvanus, te billentyűzettel vagy gamepad-el nyomod?
Kluivertinho - igazad van, értem mire célzol, de hidd el, és ezt írtam is, hiába a sok sztár, rettentő izgalmas meccseket nyomok ám így is!!! A legerősebb fokozaton!!! Én már annyi-annyi éve nyomom az ilyen játékokat, hogy már az sem nagy kihívás, hogy kűzdjek a géppel, én már élvezni szeretném a játékot, és azt részben úgy tudom, hogy olyanokkal játszom, akiket nagyra tartok! Tudod milyen élvezetes megcsinálni a cselt Ronaldinhoval, letenni Kákának, húzni rajta egy-kettőt, átpasszolni Tottinak, aki 20-ról bődületes nagy gólt ragaszt?!... Huhhh.... Persze előbb-utóbb ezt is megunom majd, és újra kezdek egy játékot az alap csapattal. Ez az egész egyébként most arra megy ki nálam, hogy egy bajnokságban legyek az összes európai elit gárdával! Ott bajnoknak lenni az igazi nagy szó!!! :D

Barrano - én természetesen billentyűzettel nyomom, mással nem is tudnám... :wink: Persze tudom, hogy így elesek sok lehetőségtől, cselektől, meg hasonlóktól, mert bizony nem használom ki (nem is tudnám) mind a 9 vagy hány gombot, így maradnak az alap dolgok! Beállítottam a gombokat úgy, mint a FIFA-ban, oszt úgy nyomom...
"Més Cuen un Club"
Barrano
Jugador del Barça

2006.01.06. 15:08:31

Tényleg nagyon élvezetes meccseket lehet játszani minden fokozaton. Egyébként Silvanus, te billentyűzettel vagy gamepad-el nyomod?
Catalonia is not Spain
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2006.01.06. 15:03:15

lehet át kéne állnom 5 csillagra 8)

Hát én nem csinálok ilyen csúnya dolgokat mint Silvanus, hogy ien Palackot meg sztárokat hozok a Barcához és ráadásul Maxiékat sem adtam el!! :twisted: Fiatal játékosokat vettem a 2-ik idényem felénél: Bonerát, Torrest. + még megvettem 1. idény végénél Podolskit 8)
Sztem úgy semmi izgi nincs még legnehezebb fokozaton sem, hogy idény előtt telivásárlom a Barcát sztárokkal és mindent simán viszek velük!! Ha sokat játszatod Maxit pl, akkor feljődik!! Nálam eddig Messi feljődött a legtöbbet :roll:
Kép
Kép
Silvanus
Director del Fútbol

2006.01.06. 09:15:24

Én az elmúlt napokig nem tudtam, hogy az edit-ben pontosan miket is lehet csinálni, mert nem nagyon foglalkoztam vele, de amióta felhívta itt valaki rá a figyelmemet megnéztem, és tegnap este rájöttem mit kell tennem!!! :twisted:

A játékot eddig is iszonyatosan élveztem, de mostantól...

Szóval! Azt csináltam, hogy fogtam a Barcát, és az editben egy kicsit kipofoztam a keretet, ugyanis lehet szabadon ide-oda rakni ott a játékosokat (egyébként ez nagy ötlet!). Átraktam a nem kívánatos emberkéket más, általában a régi csapataikhoz (pl.: Larsson, Ezquerro, Maxi Lopez, Riera, Oleuger, Belletti...), és hoztam helyettük egy-két fickót, a teljesség igénye nélkül: Nesta, Sorin, Gallas, Ballack, Totti, Káká, Saviola... :D Plussz azon megmaradt 1-2 játékosaimnak, akiknek szerintem irreálisan elcseszték a tulajdonságait, pl.: Messi (nagyon lassú, és nem jó egyáltalán a játékban alapból) egy kicsit felturbóztam a teljesítményét, természetesen csak és kizárólag 2-3 ponttal itt-ott, szóval csak a realitás mezején maradva!

No ezzel a (nem túl rossz) kerettel mentem neki most egy mester ligának, de nem akármilyennek! Ha már ott is abszolút szabad kezem volt, akkor a következőt csináltam: Európa legnagyobb klubjait sűrítettem be egy csoportba a Barcán kívül persze, szintén a teljesség igénye nélkül: Chelsea, ManU, Milan, Juve, Bayern, Lyon... a feljutókhoz is csak nagy csapatokat tettem, mindezt persze a legerősebb fokozaton nyomom, úgyhogy ez most egy igazán-igazán kő-kemény bajnokság lesz, és tulajdonképpen a csoporton belüli kupa lesz az igazi BL!!! :wink: A többi csoportba szépen elosztottam a többi európai nagy bajnokságok úgymond erős középcsapatait.
Nos a tegnap esti mérlegem: Juve-Barca 0:5, Barca-Deportivo 2:1, Lyon-Barca 0:2. Ismétlem legerősebb fokozaton... :wink: És nem sima meccsek! Nagyon élvezem...
"Més Cuen un Club"
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2006.01.04. 21:05:41

Nos, elvileg fifahungaryn ma vagy holnap kiírják főoldalra ezt a PES 5 Barca közösséget és remélhetőleg minél többen jelentkeznek rá :)
Kép
Kép
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2006.01.04. 19:50:37

íme a csapatom:zárójelben a cserék
------------------Eto'o(Maxi)------------------------

-Larsson(Ezqu)-Ronnie(Messi)--Giuly(Podolski)-

-------------------Deco(Iniesta,Bommel)-----------

-------------------Xavi(Motta,Albertini)-------------

--Gio(Syl)---Puyol-----Marquez(Edmilson)----Belletti (Ole)

--------------------Valdes(Jorquera)-----------------

Nemtom mennyire vehető ki :lol:
Kép
Kép
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2006.01.04. 19:02:58

Silvanus írta:Ja, és lenne kérdésem is srácok: én most a spanyolokkal nyomom, ezen már nem is lehet idő közben változtatni? Azaz ha mondjuk én később át akarnék menni az olaszokhoz, akkor azt lehet, vagy ki van zárva?!... Mert ugye egy idő után eléggé uncsi lesz a spanyol bajnokság, és az is igaz, hogy szinte nincs ellenfél, arról nem is beszélve, hogy idővel annyi más ország beli csapat jut majd fel, hogy az már nem is spanyol bajnokság lesz... :roll:

a spanyol ligára ott a spanyol liga :D
master lígban te válaszhatod ki az ellenfeleket a bajnokságban. nincs érteleme kizárólag spanyol csapatokat berakni, mert akkor a 2. osztályba max 4 spanyol jut és egy idő után feljut más is..inkább rakj be 20 erőset, úgy élvezetesebb
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2006.01.04. 18:57:53

Morminho írta:2) Honnan tudom, h mennyi pénze van a csapatnak? :)

a master líg főmenüben ki van írva
alatta pedig az, hogy mennyi a játékosok összfizetése, amit minden idény elején von le
Barcaboy!!!
Jugador d'estrella

2006.01.04. 18:19:33

Vki nemtud adni torrentet h honnan lehetne leszedni? :roll:
Kép
VISCA EL BARCA!!!HAJRÁ THAC!!!Póker közvetítések a Sport csatornán KORDA GYÖRGGYEL!!!
Barrano
Jugador del Barça

2006.01.04. 18:13:54

Köszi az infót :!:
Catalonia is not Spain
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.01.04. 18:08:59

Barrano írta:Nekem még nincs meg a teljes PES5, de majd meg akarom szerezni. Az lenne a kérdésem, hogy miben jelentkeznek a licencek hiányai :?: Nincs meg az összes csapat a bajnokságokból, vagy a játékosok nem az eredetiek :?:
Játékosnevek, csapatnevek, stadionnevek és címerek nem eredtiek, valamint a bajnokságokat sem nevezik eredeti nevén, szal ha nem PSP-s vagy, akkor el lehet vele tökölni egy darabig, mire megcsinálod magadnak az egészet.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.01.04. 18:04:35

Nah, akkor elmondom a PSP-s élményeimet:
Nincs kommentár.
Nincs választható stadion
Nincs edit a játékosok külsejének.
Nincs free-kick edit
Nem lehet editelni a csapatokat, nevet átírni, címer, stb...
Nincs MAster League
Egyedül csak ilyen nemzeti bajnokságok vannak, minden idényben ugyanazzal a húsz csapattal.
a Grafika majdnem teljesen ugyanolyan, mint PS2-n, csak amikor több, mint 10 ember szaladgál a páláyán, néha beszaggat.
Nincs R2 és L2.
De azért nincs jobb, mint BKV-n, MÁV-on és a suliban tenni a fejed ezen a gépen:)
Mellesleg szerintem a játékélmény is nagyon ott van. Nekem még egy kicsit nehéz, hármas szinten most kezdek csak el nyeretgetni ilyen 2 meg 3 nullákra. (első 15 meccs 14 dötetlen, egy vereség :roll: :oops: )
Mellesleg én editben mindenkit feltoltam 99esre a Barcából, megvettem Zambrottát, Puskást, Rio Ferdinandot és csináltam Rubénből egy Tordai nevű fazont (az a vezetéknevem), aki 99es fullra és minden poszton bevethető. Most vok 6. a bajnokságban :oops:
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Barrano
Jugador del Barça

2006.01.04. 17:52:35

Nekem még nincs meg a teljes PES5, de majd meg akarom szerezni. Az lenne a kérdésem, hogy miben jelentkeznek a licencek hiányai :?: Nincs meg az összes csapat a bajnokságokból, vagy a játékosok nem az eredetiek :?:
Catalonia is not Spain
balboa7
Entrenador del Barça

2006.01.04. 17:25:58

Morminho írta:1) Nem a meccs közben, hanem amikor bent vagyok a Master League menüben akkor ott hol látom, h rossz erőnléti állapotban van a játékosom? Mert meccs közben a neve alatt van az a csík, ami jelzi, h milyen az erőnléte.
...na most nekem gamepadom van tehát annyira nemtom mit kell bill.-en nyomni...so, formation setting és ott nekem az L1-el illetve az L2-vel lehet ezt megnézni(L1 - az amivel sprintelni tudsz!!! :wink: )...ilyenkor a név mellett egy ilyen "százalék" csík jelenik meg... 8)
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
Lezárt