Örök hálám! Nagyon szépen köszönöm!
Nálam is ez van, ha nagyobb különbséggel vezetek szünetben, a második félidőben már ha megfeszülök, se tudok gólt rúgni...Morminho írta:Ha én a félidőben vezetek 4-0-ra vagy ilyen nagy különbséggel akkor a második félidőben egyszrűen nem megy. Na mindegy, győzelem az a lényeg
hát akkor ez máshogy van mins ps-enSilvanus írta: Az első szezonban jó lenne megcsípni az első két hely valamelyikét, és akkor mehetsz a BL-be, ha csak 3-4-ik vagy selejtezőt nyomsz... Szóval hajrá!!!
Barcakirály - MEGOLDÁS: hagyd abba azt a bajnokságot, amit most csinálsz. Szedd le a www.fifahungary.hu -ról a PES5-höz készült patch-et, amit ha felnyomsz a játékra átírja az összes csapat nevét eredetire, az összes bajnokságét, az összes kupáét... szóval minden eredeti lesz!!! Majd fogod a kedvenc csapatodat, kezdesz egy Master ligát, ott össze tudod magadnak válogatni, hogy kik legyenek veled egy bajnokságban, összeválogathatod a többi csoport csapatait is, majd elkezded, nem is kell a másodosztályban kezdened, lehet egyből az elsőben. Nem magyarázom hogy, ha nem megy szólj, de nagyon egyszerű, magától értetődő! Az első szezonban jó lenne megcsípni az első két hely valamelyikét, és akkor mehetsz a BL-be, ha csak 3-4-ik vagy selejtezőt nyomsz... Szóval hajrá!!!Badi írta:barcakiraly írta:Bocs hogyha hülyeséget kérdezek de:
Én vmi ismeretlen csapatokkal vagyok egy bajnokságban
(kivéve: PSG, Lyon) és már a 3. idényben járok?!Nem lehet átkerülni vmi erősebb bajnokságba mer má
nagyon unom ezeket monotn meccseket?!
Ja és a kupa... A legerősebb kupába hogy lehet bekerülni?![]()
Még1szer bocs ha hülyeség...
-némelyik bajnoksággal nem kötött licenszszerződést a Konami, ezért a csapatok ezekből kamu nevekkel vannakbarcakiraly írta:Bocs hogyha hülyeséget kérdezek de:
Én vmi ismeretlen csapatokkal vagyok egy bajnokságban
(kivéve: PSG, Lyon) és már a 3. idényben járok?!Nem lehet átkerülni vmi erősebb bajnokságba mer má
nagyon unom ezeket monotn meccseket?!
Ja és a kupa... A legerősebb kupába hogy lehet bekerülni?![]()
Még1szer bocs ha hülyeség...
Barcaboy!!! írta:Vki nemtud adni torrentet h honnan lehetne leszedni?
Ha én a félidőben vezetek 4-0-ra vagy ilyen nagy különbséggel akkor a második félidőben egyszrűen nem megy. Na mindegy, győzelem az a lényegKluivertinho írta:lehet át kéne állnom 5 csillagra
Hát én nem csinálok ilyen csúnya dolgokat mint Silvanus, hogy ien Palackot meg sztárokat hozok a Barcához és ráadásul Maxiékat sem adtam el!!Fiatal játékosokat vettem a 2-ik idényem felénél: Bonerát, Torrest. + még megvettem 1. idény végénél Podolskit
![]()
Sztem úgy semmi izgi nincs még legnehezebb fokozaton sem, hogy idény előtt telivásárlom a Barcát sztárokkal és mindent simán viszek velük!! Ha sokat játszatod Maxit pl, akkor feljődik!! Nálam eddig Messi feljődött a legtöbbet
És tudod milyen élvezetes ugyanezt megcsinálni Ronaldinho-Deco-Messi felállásban?Silvanus írta:Tudod milyen élvezetes megcsinálni a cselt Ronaldinhoval, letenni Kákának, húzni rajta egy-kettőt, átpasszolni Tottinak, aki 20-ról bődületes nagy gólt ragaszt?!... Huhhh....
Kluivertinho - igazad van, értem mire célzol, de hidd el, és ezt írtam is, hiába a sok sztár, rettentő izgalmas meccseket nyomok ám így is!!! A legerősebb fokozaton!!! Én már annyi-annyi éve nyomom az ilyen játékokat, hogy már az sem nagy kihívás, hogy kűzdjek a géppel, én már élvezni szeretném a játékot, és azt részben úgy tudom, hogy olyanokkal játszom, akiket nagyra tartok! Tudod milyen élvezetes megcsinálni a cselt Ronaldinhoval, letenni Kákának, húzni rajta egy-kettőt, átpasszolni Tottinak, aki 20-ról bődületes nagy gólt ragaszt?!... Huhhh.... Persze előbb-utóbb ezt is megunom majd, és újra kezdek egy játékot az alap csapattal. Ez az egész egyébként most arra megy ki nálam, hogy egy bajnokságban legyek az összes európai elit gárdával! Ott bajnoknak lenni az igazi nagy szó!!!Barrano írta:Tényleg nagyon élvezetes meccseket lehet játszani minden fokozaton. Egyébként Silvanus, te billentyűzettel vagy gamepad-el nyomod?
Silvanus írta:Ja, és lenne kérdésem is srácok: én most a spanyolokkal nyomom, ezen már nem is lehet idő közben változtatni? Azaz ha mondjuk én később át akarnék menni az olaszokhoz, akkor azt lehet, vagy ki van zárva?!... Mert ugye egy idő után eléggé uncsi lesz a spanyol bajnokság, és az is igaz, hogy szinte nincs ellenfél, arról nem is beszélve, hogy idővel annyi más ország beli csapat jut majd fel, hogy az már nem is spanyol bajnokság lesz...
Morminho írta:2) Honnan tudom, h mennyi pénze van a csapatnak?![]()
Játékosnevek, csapatnevek, stadionnevek és címerek nem eredtiek, valamint a bajnokságokat sem nevezik eredeti nevén, szal ha nem PSP-s vagy, akkor el lehet vele tökölni egy darabig, mire megcsinálod magadnak az egészet.Barrano írta:Nekem még nincs meg a teljes PES5, de majd meg akarom szerezni. Az lenne a kérdésem, hogy miben jelentkeznek a licencek hiányaiNincs meg az összes csapat a bajnokságokból, vagy a játékosok nem az eredetiek
...na most nekem gamepadom van tehát annyira nemtom mit kell bill.-en nyomni...so, formation setting és ott nekem az L1-el illetve az L2-vel lehet ezt megnézni(L1 - az amivel sprintelni tudsz!!!Morminho írta:1) Nem a meccs közben, hanem amikor bent vagyok a Master League menüben akkor ott hol látom, h rossz erőnléti állapotban van a játékosom? Mert meccs közben a neve alatt van az a csík, ami jelzi, h milyen az erőnléte.