Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Fáradt az a néhány száz eurót kereső munkás lehet, aki 15 óra napi munka után hazaesik a családjához” – bosszankodott Mourinho a Genoa elleni döntetlen után. azért mondta, mert az újságírók azt kérdezték, hogy fáradtak e a játékosai. nekem tetszik ez a megnyilvánulása a "special one"nak. nem egy hülye ember, igen kiakadt a játékosaira, többet el se visz holnapra, igen kikattant a döntetlentől 

Ez még vicces is lett volna, ha nem egy olyan játékos mondja, aki játéktudásban sehol sincs Bechkam-hez képest.Etooka írta:Miközben egyre valószínübb,hogy Bechkam a Milan játékosa lesz,megosztja a feleket az angol sztár átigazolása!Galliani örül,Moratti bírál,míg Kahka Kaladze,a Milan grúz hátvédje a következő frappáns mondattal állt elő:
„Persze, örülünk Beckhamnek, ahogyan annak is, hogy jövőre George Clooney lesz az edzőnk, Brad Pitt meg a segítője”
![]()
![]()
![]()
Azért,beszólt Davidnek
Miközben egyre valószínübb,hogy Bechkam a Milan játékosa lesz,megosztja a feleket az angol sztár átigazolása!Galliani örül,Moratti bírál,míg Kahka Kaladze,a Milan grúz hátvédje a következő frappáns mondattal állt elő:
„Persze, örülünk Beckhamnek, ahogyan annak is, hogy jövőre George Clooney lesz az edzőnk, Brad Pitt meg a segítője”
Azért,beszólt Davidnek

Azért,beszólt Davidnek

.
Amugy nem semmi, h a milannak van 3 aranylabdása, sőt, ha Roniet is megtartották volna, már 4 lenne. Igaz, közülük Kaka az egyetlen, aki még hosszabbtávon megtudja mutatni, miért is tartják a világ 1ik legjobbjának.
mondta is Galliani, h a mai futball a marketingről is szól... ha Titiről le jött 6 millió euró, akkor Beckhamről több is le fog...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Vagy lejjebbd.OR írta:torrentkiller írta: Arra jó hogy az amúgy sem alacsony átlagéletkort feljebb vigye![]()

torrentkiller írta: Arra jó hogy az amúgy sem alacsony átlagéletkort feljebb vigye![]()

jaj Istenem, úgy nem bírom a Milannak az effajta vergődését...mindig ezt csinálják...-___-
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Arra jó hogy az amúgy sem alacsony átlagéletkort feljebb vigyevilmso94 írta:Tudom, de feleslegesen megy a Milanba Beckham. Nem kell ő oda.visca el barca írta:beckham januárban megy a milánhoz egy fél évre kölcsönbe

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
ha csak ez a baja....MichaaBee írta:nekem csak a hőséggel meg z állandó dugókkal volt bajomd.OR írta:elég fura, hogy pont a Milanba akar menni. LA mégse olyan jó hely?..ja meg sztem nem lehet vmi kellemes LA-ből pl. Bostonba repülni, h játszunk 90 percet
(6 és fél óra a repülő út K-Ny irányban...)
de vajon a kedves Victoria mit szól ehhez? Bár ha nekem választanom kellene Hollywood és Milánó között, lehet, hogy az utóbbit választanám

de ezt inkább bízzuk Beckhamékre.
Seedorf,Gattuso,Pirlo,Kaká,Ronaldinho,Flamini mellett nincs sok esélye a bekerülésre.vilmso94 írta:Tudom, de feleslegesen megy a Milanba Beckham. Nem kell ő oda.visca el barca írta:beckham januárban megy a milánhoz egy fél évre kölcsönbe
- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Tudom, de feleslegesen megy a Milanba Beckham. Nem kell ő oda.visca el barca írta:beckham januárban megy a milánhoz egy fél évre kölcsönbe
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,

- davi10
- Llegenda del Barça
A Milan ettől még nem lesz jobb...Eddig is jó csapatuk volt(Kaká Dinho Seva)Beckhammel sem lesznek jobbak!Összevásárolják a régi öreg sztárokat...djtrack írta:Beckham a Miláne fél évig!!! ennyi erővel hozzánk is jöhetett volna:D

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
nekem csak a hőséggel meg z állandó dugókkal volt bajomd.OR írta:elég fura, hogy pont a Milanba akar menni. LA mégse olyan jó hely?..

H a t t r i c k
Hát én inkább ami házunk táján nézznék szétt,nem pedig annó.a Milanén mert az engem pl. nem nagyon érdekel az hogy a Milán éppen kit szeretne megszerezzni.
Ide a Barcába kellene egystabil középályás mint Cesc és egytámadó mint Benzema és akkor minden stimm volna.Remélem a nyáron sikerül valami nagyhalatt fognunk. 

-
- Jugador d'estrella
Ja az hagyján...De most télleg ki fogja a pontrúgásokat elvégezni.Nálam ez ütötte ki a biztosítékot.Eddig is ott volt Pirlo, Seedorf és Kaka is rugott már szabadgólokat.Érkezett R80 aki az utóbbi időben szinte csak szabadrúgásból vagy 11esből volt eredményes.Most meg Beckham...Érdekes lesz...Mindenesetre lehet leülök megnézni egyszer-egyszer egy Milan meccset is. 

- Danka00792
- Director del Fútbol
Ejha, R80, Kaka, Beckham. Nemsemmi. Nevek alapján már BL gyöztesek lennének.djtrack írta:Beckham a Miláne fél évig!!! ennyi erővel hozzánk is jöhetett volna:D
(Egyébként jellemzö a Milan-ra, 30on alul sztárt nem vesznek.

Szerk.: Egyébként Beckham amikor Real-os volt, akkor mondhatni a Madridtól ö volt a kedvenc, küzdött, hajtott, és szvsz jól is játszott.

nem lepődnék meg!ultrasur írta:Remélem egyszer még visszatér a MU-badjtrack írta:Beckham a Miláne fél évig!!! ennyi erővel hozzánk is jöhetett volna:D
elég fura, hogy pont a Milanba akar menni. LA mégse olyan jó hely?..
- Capon
- Llegenda del Barça
Gattuso egy csészével több kávát kap majd minden meccs előtt és Beckham helyett is ő fog majd védekezni
Szegény ember a pályán fog meghalni egyszer szívrohamban.
Ez azért elég érdekes. Nagyon nem szeretem Beckham-et de most ezzel a fél évvel ő is meg a Milan is megkapja amit akar. Beckham készülhet a válogatotjára, a Milan meg közben feji a pénzcsapot amit a Beckhamre kiváncsi média hoz magával.

Ez azért elég érdekes. Nagyon nem szeretem Beckham-et de most ezzel a fél évvel ő is meg a Milan is megkapja amit akar. Beckham készülhet a válogatotjára, a Milan meg közben feji a pénzcsapot amit a Beckhamre kiváncsi média hoz magával.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2008.10.22. 18:08:42-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Nagy vételdjtrack írta:Beckham a Miláne fél évig!!! ennyi erővel hozzánk is jöhetett volna:D

https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
Sziasztok!
Szerintem nagy vásár lenne ha kaparnánk tovább ezért a Benzema gyerekért!
üdv
Szerintem nagy vásár lenne ha kaparnánk tovább ezért a Benzema gyerekért!
üdv
Ricardo Noir-ról volt szó, de csak érdeklődtünk eddig iránta!MessiFan írta:Még régen azt hallottam egy Boca Juniors meccsen hogy jön valami fiatal tehetség. ez kacsa vagy tényleg volt róla szó?