Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi volt a baj a hangneméveL?rhynn írta:Biztos oka van, hogy ott a neve, s talán nem ilyen hangnemben kellene rákérdezni...messi1918 írta:Néztem a fórum kezdőlapját, és olyat láttam a Moderátor fórum alatt, hogy Moderátorok: ... cantera...
Ki az a cantera![]()
![]()
Még sohase láttam egy hsz-ét se semmilyét se, vagy csak elkerülte a figyelmemet, hogy moderátor lett?
Biztos oka van, hogy ott a neve, s talán nem ilyen hangnemben kellene rákérdezni...messi1918 írta:Néztem a fórum kezdőlapját, és olyat láttam a Moderátor fórum alatt, hogy Moderátorok: ... cantera...
Ki az a cantera![]()
![]()
Még sohase láttam egy hsz-ét se semmilyét se, vagy csak elkerülte a figyelmemet, hogy moderátor lett?
Egy madridista, de a korrektebb emberek közül való.messi1918 írta:Néztem a fórum kezdőlapját, és olyat láttam a Moderátor fórum alatt, hogy Moderátorok: ... cantera...
Ki az a cantera![]()
![]()
Köszi!Zozzy 5 írta:Bocs mindenkitől, de fél10 körül keltem fel, este meg még nem láttam. A hsz-t töröltem, IP-jét felírtam.
Ami Slither aláírásában can!Perrero írta:Bocs az offért, de milyen teszt
Hehe, 21 perc alatt sikerült 130-as eredményt elérnem. Az azért nem rossz... A 60-ból sznte az összes "melyik szám nem illik a sorozatba" típusút elrontottam, így is 60-ból 48-at sikerült jól megoldanigrecki írta:A guglit azért segítségül hívtad, nemdebár?messi1918 írta:Slither, meg csináltam az IQ-tesztet 122 lett! Remélem ezentúl, írhatok nyugodtan!![]()
![]()
Ui.: Küldeném a bizonyítékot is, csak a kepfeltoltes.hu egyszerűen nem engedi! De mindjárt...
A guglit azért segítségül hívtad, nemdebár?messi1918 írta:Slither, meg csináltam az IQ-tesztet 122 lett! Remélem ezentúl, írhatok nyugodtan!![]()
![]()
Ui.: Küldeném a bizonyítékot is, csak a kepfeltoltes.hu egyszerűen nem engedi! De mindjárt...
Ákos!Enrique írta:Beraktam.Varga Tamás írta:...
Amúgy mindent megtalálsz az aláírásomban. Ha azok alapján nem megy, nem tudok jobban segíteni.
Üdv