Kedves Fórumozók!
Amit írni akarok, azt nem kötekedésből, nem bántásból írom le, csupán az elmúlt hetek tapasztalatai gyülemlettek fel bennem.
Szóval. Nagyon sok az új, ifjú forumozó, akik rendszeresen kifejtik a véleményüket. Számomra örömteli, ha a Barcelona családja így bővül, ha az Eurobarca fórumozóinak köre ilyen mértékben gyarapodik. Ez azt jelenti, hogy a csapatot egyre többen szeretik, és a fórumot is egyre többen veszik igénybe.
DE!
Szeretném megkérni az újakat, ifjakat, idősebbeket, hogy a fórumszabályzatnak megfelelően tevékenykedjenek. Használják a szerkeszt gombot, legyenek több figyelemmel a helyesírás szabályaira, és legyenek türelmesebbek. Itt minden Barca-drukker a kék-gránátvörös mezért szorít. És attól, hogy a csapattal vagy bármely tagjával szemben kritikát fogalmazunk meg, az nem azt jelenti, "selejt" emberek vagyunk, vagy nem szeretjük igazán a Csapatunkat, hanem azt: hogy még többet, még jobbat kívánunk Tőlük. A szeretetbe ugyanis a kritika is beletartozik, nemcsak a dícséret, és a feltétlen imádat - ez utóbbi ugyanis nem visz előbbre. Szeretnék mindenkit megkérni, hogy ne személyeskedjen, ne hülyézze le a másikat, mert attól, hogy valamit másképp lát, attól még ugyanannak a csapatnak szurkol. Én is szoktam vitatkozni - pl. Zozzy-val, Andrissal -, de ettől még ugyanúgy tisztelem és becsülöm őket, és biztos vagyok elhivatottságukban, amit a Barca felé tanusítanak.
Ha vitatkozunk Veletek, azt nem személyes sértésnek kell venni, hanem egyszerű párbeszédnek, kultúrált emberi viselkedésnek. Ez a Fórum nem Orwell világa, itt nem mondják meg, hogyan gondolkozzunk, mit írjunk, mit akarjunk. Itt mindenki szabad, a megfelelő keretek betartása mellett.
Remélem, nem voltam sértő, vagy bántó. Ha, mégis, akkor elnézést kérek.
Barátsággal: Tamás.
(remélem, a modik sem haragszanak rám)