Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dede van! Épp ezen a forumon mutatta valaki, hogy készülőben van. És igen a hülyéket szűri ki, különböző az irásban található jelek alapján, mint például mondok egyet amire emlékszem, hogy aki a mássalhangzókat duplázza, annak kevesebb elvileg az agyi kapacitása, mert például egy nagyobb öröm esetém az értelmesebbek a magánhangzókat duplázzák inkább. Egyébként tényleg megfigyelhető ez a mássalhangzó dublázás sokaknál...Szandi írta:Ilyen -tudomásom szerint- gép, ami kiszűri a hülyéket vagy a hülye hsz-ket, nem létezik...
Fura is lenne. Mi alapján szűrne?
Az autokorrektor meg szerintem csak a trágár szavakat cenzúrázza.
G-Jay írta:Még régebben volt valami olyasmi, hogy ilyen autokorrektor, vagy nemtom hogy hívják, ami kiszűri a hülyéket, és visszadobja nekik a hsz-t, hogy szerkesszék meg egy kicsit mert ugy nem jó. Az talán segítene egy kicsit.
G.
Ugyan így vagyok ezzel én is, mert amikor beirok egy hsz-t, és várnám hogy vajon kinek mi a véleménye róla, és benézek a topicba egy nappal később, vagy féllel, már három oldallal hátrébb van, tehát esélye nincs senkinek arra hogy meglássa amit irtam, pedig hát ugy elég rossz forumozni, h senki nem válaszol arra amit irsz.Drigo írta:meghallgatnám mások véleményét. De látom, hogy a sok bába közt elvész a gyermek...
attól, hogy kiszűrjük/tiltjuk/töröljük a nem oda illő dolgokat még nem keletkeznek értelmes hsz-ek, csak a spam tűnik el...
Nem azt mondtam hogy ez feltétlen megoldásra fezetne, de pl egyszerűbb törölni egy baromságot, mint után 2 oldanyi hsz-t kiszedni...Zozzy 5 írta:De szerintem az nem megoldás, hogyha levegőnek nézzük őketAttól még ugyan úgy leírják ezeket, és egyre többet. Az értelmes, lényegi érveken alapuló hsz pedig egyre kevesebb.
De szerintem az nem megoldás, hogyha levegőnek nézzük őketDrigo írta:Fórumtól mostantól itt, ha kérhetem.
Egyrészt megértem a problémáitokat, másrészt viszont nem értem, hogy Ti mit tesztek ez ellen?
Az egy dolog, hogy van egy-két értelmi szintet nézve kihívásokkal küszködő egyén, ugyanakkor, ha bemegyek egy topicba mást sem látok, mint h Te mekkora tahó [auto_cenzúra] stb vagy. Ahelyett, hogy levegőnek néznétek az ilyet, és írnátok a véleményeiteket - ebben én is sáros vagyok tudom.
Az éremnek két oldala van...
Mondani könnyű, de mindenki gondolja át, hogy Ő mit tesz a probléma megoldásáért.
Néhány esetben egyes felhasználok kérhetnek/kaphatnak külön rangot a moderátorok, szerkesztők mellett.Vito írta: 0 - Barca C - "C csapat tagja"
25 - Barca B "B csapat tagja"
100 - Jugador de Barca "A Barca játékosa"
250 - Jugador d'Estrella "A kezdő 11 játékosa" - ???
500 - Capitá del Barca "A Barca kapitánya"
1000 - Entrenador del Barca "A Barca edzője"
2500 - Director de Fútbol "Futball-igazgató"
5000 - Llegenda del Barca "Barca Legenda"
10000 - Presidente del Barca "A Barca Elnöke"
Fordítás: Homér
Az a rangod, aztán minél többet szólsz hozzá, úgy emelkedsz folyamatosan a ranglétrán, és kapsz újabb címet.tenkl írta:nekem is lenne egy: a hozzászólásnál bal oldalt, a név alatt, ahova nekem pl Barca B - van kiírva az mi, és mire jó?
Felsőfokú végzettség, 3 diploma, minimum 4 idegen nyelv beszélése, kedvező adózási feltétlek az államnak, alapítványok bőkezű segítése...MichaaBee írta:sorry, lehetne egy indiszkrét kérdésem? mi kell ahhoz, h vki moderátor legyen?
Link már van alabból kitéve.Akkor majd odairom:forrás:Euobarca.Enrique írta:Mindent felhasználhatsz a forrás - linkelt - feltüntetésével.![]()
Először olvasd el a fórumszabályzatot, frissebb felhívásokat, és próbáld meg betartani, a hsz-eid azok megszegése miatt lettek törölve. Többszöri figyelmeztetés után sem voltál képes változatni, akkor utána minden nem megfelelő hsz. törlésre kerül. (ez is le volt írva)Gomezinho írta: ez mind szép és jó csak tudod Tamás nekem az a bajom pont hogy ők olyanok hogy kitörölnek olyan dolgokat amik szurják a szemüket! Nemegyszer volt már ilyen! hol van itt a szabadság? ez nem fórum ez már párnagyzoló ember oldala akiknek a fele még kiskorú! de mindegy!nem fogok most már vitatkozni sem leirom majd néha a véleményemet és kész!
ez mind szép és jó csak tudod Tamás nekem az a bajom pont hogy ők olyanok hogy kitörölnek olyan dolgokat amik szurják a szemüket! Nemegyszer volt már ilyen! hol van itt a szabadság? ez nem fórum ez már párnagyzoló ember oldala akiknek a fele még kiskorú! de mindegy!nem fogok most már vitatkozni sem leirom majd néha a véleményemet és kész!Varga Tamás írta:Kedves Fórumozók!
Amit írni akarok, azt nem kötekedésből, nem bántásból írom le, csupán az elmúlt hetek tapasztalatai gyülemlettek fel bennem.
Szóval. Nagyon sok az új, ifjú forumozó, akik rendszeresen kifejtik a véleményüket. Számomra örömteli, ha a Barcelona családja így bővül, ha az Eurobarca fórumozóinak köre ilyen mértékben gyarapodik. Ez azt jelenti, hogy a csapatot egyre többen szeretik, és a fórumot is egyre többen veszik igénybe.
DE!
Szeretném megkérni az újakat, ifjakat, idősebbeket, hogy a fórumszabályzatnak megfelelően tevékenykedjenek. Használják a szerkeszt gombot, legyenek több figyelemmel a helyesírás szabályaira, és legyenek türelmesebbek. Itt minden Barca-drukker a kék-gránátvörös mezért szorít. És attól, hogy a csapattal vagy bármely tagjával szemben kritikát fogalmazunk meg, az nem azt jelenti, "selejt" emberek vagyunk, vagy nem szeretjük igazán a Csapatunkat, hanem azt: hogy még többet, még jobbat kívánunk Tőlük. A szeretetbe ugyanis a kritika is beletartozik, nemcsak a dícséret, és a feltétlen imádat - ez utóbbi ugyanis nem visz előbbre. Szeretnék mindenkit megkérni, hogy ne személyeskedjen, ne hülyézze le a másikat, mert attól, hogy valamit másképp lát, attól még ugyanannak a csapatnak szurkol. Én is szoktam vitatkozni - pl. Zozzy-val, Andrissal -, de ettől még ugyanúgy tisztelem és becsülöm őket, és biztos vagyok elhivatottságukban, amit a Barca felé tanusítanak.
Ha vitatkozunk Veletek, azt nem személyes sértésnek kell venni, hanem egyszerű párbeszédnek, kultúrált emberi viselkedésnek. Ez a Fórum nem Orwell világa, itt nem mondják meg, hogyan gondolkozzunk, mit írjunk, mit akarjunk. Itt mindenki szabad, a megfelelő keretek betartása mellett.
Remélem, nem voltam sértő, vagy bántó. Ha, mégis, akkor elnézést kérek.
Barátsággal: Tamás.
(remélem, a modik sem haragszanak rám)
Igen, fantasztikus szakmai gondolkodás 99% annyi, hogy minden meccs után beírod a Valdes topikba, hogy Buffon, Iniestába meg, hogy Lampard. Ez neked a híres vitázás?gomezinho írta:És te mire fujsz? Legalább én próbálok szakmai szemmel is gondolkodni! Evil or Very Mad nem ilyen gyökérégeket hallgatni hogy Nasri meg tökömtudja kik kellenek ide! mert tudod! 30 -ból ma mindketten itt játszanának!