Hát, ez a nap is eljött..

Iszonyatosan várom a ma esti mérkőzést. Nem lesz egyszerű menet, ebben biztos vagyok. Madridék 'menetelnek' ( nem szoktam nézni a meccseiket, csak az eredményt követem), otthon nagyon jók, de én úgy gondolom, hogy egyszer minden sorozat megszakad.
Ebben a bajnokságban sajnos csak a Barca lehet arra képes, hogy legyűrje otthon a Madridot. Bízom benne, hogy a 15-0-0-ás mutató a meccs után 15-0-1-re fog módosulni.
Kicsit az összeállításról :
Valdez, Dani-Piqué-Puyol-Maxwell,Touré-Ini-Xavi,Messi-Henry-Pedro.
Dani egy gép, aki egész meccset lerobotolja, Piqué bár sérüléséből tér vissza, bízom benne, hogy az előtte levő formáját fogja hozni, Puyi egy csupaszív katalán, aki ki fogja tenni a lelkét is a pályára, Maxwell játékát szeretem, de remélem, hogy ma inkább a védekezésre fog koncentrálni, és hiba nélkül fogja lehozni a meccset.
Tourét mindenképp kezdetném, ugyanis stabilitást ad az előtte játszó Xavi-Ini duónak.
Elöl viszont Henry-t tenném centerbe, had durakodjon, Bojan-t szerintem elnyomnák ott belül..

A meccs utolsó 15-20 percében mindenképp betenném, ha már kicsit elfáradt a védelem.
Egyébként, szerintem Pep nem ezt a kezdőt fogja felküldeni, erre a nyakamat tenném. Sok variáció van még, főleg a középpályán.
Lényeg a lényeg, akárki is kezd ma, ha mindenki hozza azt amit tud, akkor, ha nem is gálázva, de lehozhatjuk ezt a meccset. Egy szoros, a végletekig kiélezett 1-2-es vendégsikert tippelnék.
Minden kedves szurkolónak kívánok jó szurkolást, és jó szórakozást az esti 'csemegéhez'.
HAJRÁ BARCA