Már énis megcsináltam,de azért kössz a megerősitést!

Át lehet,csak nekem nem jött össze még,mert amivel kapura rugok(shoot,nálam a D gomb),azzal is csuszok be(pedig A gombbal szoktam)..sub_bass írta:ha jól tudom nem lehet átállítani....
Ott probálgatom,de mint ha másképp lennének mint az elöző PES-ekben..Raulito írta:talán a játék könyvtárában van 1 settings.exe,ott kell.Enrique21 írta:Valaki légyszi írja le nekem a gombokat h állitsam be h olyan legyen mint a fifán?
Köszike!
talán a játék könyvtárában van 1 settings.exe,ott kell.Enrique21 írta:Valaki légyszi írja le nekem a gombokat h állitsam be h olyan legyen mint a fifán?
Köszike!
http://www.fifahungary.com itt találsz leirást mindegyikröl!barca99 írta:Srácok! Tudna vki nekem egy kis "tesztet" írni a PES6-ról? Én is ki akarom próbálni, csak lenn egy pár kérdésem. Mennyire hasonlít a Fifához? Mármint nem játszhatóság szempotjából, hanem pl. manager szempontból. tehát ugyanúgy tudok nyomulni a Barcával, a PD-ban, BL-ben, van Spanyol-király és szuperkupa? Tudom hogy ezek nem olyan fontosak, de nekem nagyon jó hogy a Fifában nagyjából átélhetem mint a valós csapat (tehát a meccsek hétről hétre, hétközben a BL, esetleg kupa). Lehet ugyanúgy igazolni is? license mennyi van benne? mármint mezek, nevek meg ilyenek. köszi...
Szép gól, gratula!
nekem már megvanantiimperialista írta:Ez még nem, de nemsokára kiadják azt, ami jó lesz a 6-hoz. Át kell dolgozni, elvileg sokminden jó hozzá, majd ha lesznek hírek, beírom.Kluivertinho írta:Szóval akkor tényleg jó a pes6-hoz is?
Vannak adatbázis javítások, amik javítják a licenszproblémákat. Megvan már nektek, vagy adjak linket?
Ha torrentről szeded, akkor azért, mert akikről töltöd, azoknak sincs még meg teljesen. Legalábbis valami hasonlót magyarázott az öcsém... Később jobban fogja tölteni.Shakur írta:Sziasztok....elkeztem tölteni a pes6-ot deh 10.4%-nál megállt és csak feltölt nem pedig le...ha tuttok segiteni lécci irjatok!!!!!!!!!!!!!!fontos lenne me jáccani akarok![]()
![]()
Ez még nem, de nemsokára kiadják azt, ami jó lesz a 6-hoz. Át kell dolgozni, elvileg sokminden jó hozzá, majd ha lesznek hírek, beírom.Kluivertinho írta:Szóval akkor tényleg jó a pes6-hoz is?
Köszi! Én 3.2 GB-osat töltök, remélem ez is megfelelően fog működni!robertfcb írta:3.6 GBgentdelbarca írta:Meg tudnátok mondani, hogy hány giga a PES6? Köszi!
Szóval akkor tényleg jó a pes6-hoz is?antiimperialista írta:Srácok, felraktam a CL patch-et, és brutális! Ha az 5-höz nem is, de a 6-hoz mindenképpen töltsétek le, mert hihetetlen ez a patch!
Annyi labda van benne, amennyit el sem tudtam képzelni, a mezek gyönyörűek, minden BL-ben szereplő csapat stadionja benne van, ráadásul nem is akármilyen szépen megcsinálva!
Ja, az arcok... A Barcában (asszem) mindenki eszméletlen jóra meg van csinálva!