Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem tudom, mennyire számít egy ember véleménye, de véleményem szerint nem sok hiányzik ahhoz, hogy az oldal tökéletes legyen. Az egyik ilyen a többi (legalább a főbb) szakosztályok eredményeinek a közlése. Gondolok elsősorben a kézilabdára és a kosárlabdára. Természetesen nem részletes beszámolóra gondoltam minden meccsről, de legalább az eredményeket és a tabellát lehetne közölni bizonyos időközönként... Én legalább is nagy örömmel fogadnám.
- miihii
- KHAL
Érdeklődni szeretnék az Év Szavazásával kapcsban.
Az elmúlt pár napban nem naon voltam jelen a fórumon.Most,h van egy kis időm,felnéztem és örömmel konstatáltam,h lehet már voksolni.Meg is próbálkoztam,de azt a jelzést kaptam,h erről az IP-ről v gépről már szavaztak.
Ez kizárt dolog,mivel különbejáratú notim van,senki más nem nyúl hozzá a tudtom nélkül.És kari előtt jártam itt utoljára.
(Hasonló jelenség állt fent mondjuk pár torrent oldalnál is.Az életben nem jártam még ott,cs reklámozták és regisztráltam volna,de azt írta,h erről az IPről már regeltek.
)
Ez mitől lehet?
Vki tudna vmi okosat mondani ez ügyben?
Most akkor nem szavazhatok?
Szerk.:
Bocs,most néztem,h korábban már páran ugyanígy jártak és be is írták.
Az elmúlt pár napban nem naon voltam jelen a fórumon.Most,h van egy kis időm,felnéztem és örömmel konstatáltam,h lehet már voksolni.Meg is próbálkoztam,de azt a jelzést kaptam,h erről az IP-ről v gépről már szavaztak.
Ez kizárt dolog,mivel különbejáratú notim van,senki más nem nyúl hozzá a tudtom nélkül.És kari előtt jártam itt utoljára.
(Hasonló jelenség állt fent mondjuk pár torrent oldalnál is.Az életben nem jártam még ott,cs reklámozták és regisztráltam volna,de azt írta,h erről az IPről már regeltek.

Ez mitől lehet?
Vki tudna vmi okosat mondani ez ügyben?
Most akkor nem szavazhatok?

Szerk.:
Bocs,most néztem,h korábban már páran ugyanígy jártak és be is írták.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Drigo írta: Ööö Iván nem is fog egy darabig, most ugyanis valami háromnapos banzájon van, szóval sztem küld át valaki másnak is, akár nekem is, ez elsőt is én toltam fel.
Azért nem gondoltam volna, hogy így a holtidőszakban nagyobb lesz a nyüzsgés, mint általában. Van aktivitás, csak maradjon is meg a lelkesedés.
Drigo

Részemről maradni fog, már akartam is kérdezni, hogy a Barca kosárcsapatának meccseiről szóló cikkekre van-e igény illetve hely neki az oldalon? Ha lenne,elvállalnám ezt is!
Előre is köszi a választ!
Üdv.
Etooka
.
- Andris
- Adminisztrátor
Nem Tamás, ez most nem hozzád szólt. De nem is kell másnak se reagálni rá, csak olvassátok el, értsétek meg.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Kedves Andris!
Köszönöm, és ne haragudj, Andris!
Nem akartam elindítani semmilyen lavinát, elnézést kérek!
Köszi a korrekt választ!
Béke.
Köszönöm, és ne haragudj, Andris!
Nem akartam elindítani semmilyen lavinát, elnézést kérek!
Köszi a korrekt választ!
Béke.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2008.12.27. 18:45:58-kor.

- Andris
- Adminisztrátor
Nemtudom miért jó az, hogy mindenki óránként megkérdezi, hogy ugyan mi lesz a cikkével. Majd ha 3-4 nap után nem kaptok visszajelzést, akkor esetleg szóljatok.
Nem töltöm minden órámat az eurobarcával, ahogy Dani, Ákos és Iván sem.
Legyetek már türelmesebbek.
Megáll az ész.
Nem véletlen a többes szám, mostanában szörnyű amit lenyomtok. Nagyon szivesen fogadjuk a munkáitokat, többnyire szuperek és nagyon jól jönnek, és köszönjük is őket nagyon, de nemértem miért kell felőle napi 15ször érdeklődni. Főleg nem azoknál, amiknél semmiféle aktualitásról nem beszélhetünk.
Nem töltöm minden órámat az eurobarcával, ahogy Dani, Ákos és Iván sem.
Legyetek már türelmesebbek.
Megáll az ész.
Nem véletlen a többes szám, mostanában szörnyű amit lenyomtok. Nagyon szivesen fogadjuk a munkáitokat, többnyire szuperek és nagyon jól jönnek, és köszönjük is őket nagyon, de nemértem miért kell felőle napi 15ször érdeklődni. Főleg nem azoknál, amiknél semmiféle aktualitásról nem beszélhetünk.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Eurobarca Staff
Ööö Iván nem is fog egy darabig, most ugyanis valami háromnapos banzájon van, szóval sztem küld át valaki másnak is, akár nekem is, ez elsőt is én toltam fel.Etooka írta:Majd szólj,ha mehet a "Terítéken a nyári igazolások" 2. része(Ivánnak már elküldtem, de eleddig nem válaszoltnem követelőzésből írom
)
Azért nem gondoltam volna, hogy így a holtidőszakban nagyobb lesz a nyüzsgés, mint általában. Van aktivitás, csak maradjon is meg a lelkesedés.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Kedves Adminok, Modik!
Szeretném Nektek megköszönni, hogy a Kubaláról szóló cikkemet is beraktátok az "Év Szavazásá"-ba. Nekem ez kellő elégtétel, és elismerés, és köszönet.
Igyekszem mindent megtenni annak érdekében, hogy a jövőben is olyan cikkeket adjak ki a kezemből, amik megegyeznek az Eurobarca elveivel és szabályaival, és ígérem: senki sem fog csalódni bennem. Örömmel és szeretettel csinálom ezeket.
Még egyszer: KÖSZÖNÖM!
Szeretném Nektek megköszönni, hogy a Kubaláról szóló cikkemet is beraktátok az "Év Szavazásá"-ba. Nekem ez kellő elégtétel, és elismerés, és köszönet.
Igyekszem mindent megtenni annak érdekében, hogy a jövőben is olyan cikkeket adjak ki a kezemből, amik megegyeznek az Eurobarca elveivel és szabályaival, és ígérem: senki sem fog csalódni bennem. Örömmel és szeretettel csinálom ezeket.
Még egyszer: KÖSZÖNÖM!

- McLovin
- Capitá del Barça
Sztem Kocsisra is lenne igény! Kérdem én: ki ne olvasna olyan Barcelona futbalistákról, akik Magyarországról származnak és ott hagyták névjegyüket a klubjukban?
Sztem mindenki.
Én várom a cikket, remélem a többség egy véleményen van velem! 

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

- LM10
- Director del Fútbol
Tamás grat. a cikkhez!Ebből meg lehetet ismerni Kubala pályafutását és életét!Tényleg minden elismerésem!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LM10 2008.12.27. 15:27:42-kor.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ha van rá igény, természetesen.McLovin írta:Tamás!!! ÓRIÁSI RISZPEKT!!!![]()
![]()
Ez az cikk az év cikke, de már leraktam a szavazatomat Cruyff-ra! Nálam ez a Kubalás cikk a Number 1.! Nagyon szép, örülök, hogy megírtad!
/Ha lehet, Kocsisról írnál egy hasonló cikket?/
Amúgy köszönöm a pozitív véleményeket!

- McLovin
- Capitá del Barça
Tamás!!! ÓRIÁSI RISZPEKT!!!

Ez az cikk az év cikke, de már leraktam a szavazatomat Cruyff-ra! Nálam ez a Kubalás cikk a Number 1.! Nagyon szép, örülök, hogy megírtad!
/Ha lehet, Kocsisról írnál egy hasonló cikket?
/

/Ha lehet, Kocsisról írnál egy hasonló cikket?

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

Varga Tamás
A 2. rész überelte az elsőt,óriási
Az utolsó 4 sor pedig akár a honlap mottója is lehetne

A 2. rész überelte az elsőt,óriási

Az utolsó 4 sor pedig akár a honlap mottója is lehetne

.
- Andris
- Adminisztrátor
Azt majd Iván megoldja..
Egyenlőre rengeteg cikk van bent még, szépen sorban kirakjuk őket amíg holtidőszak van.

- József Attila
- József Attila
Ok-ok,köszöntemlionelmessi19 írta:Aztán nehogy átemeld az írásait.. azok itt is megjelennek rendszerint, és így már védve vannak az újraközléstől jogilag is.
Etooka: megkaptam, estefelé, vagy holnap kirakom, a mai adag már megvan..

Majd szólj,ha mehet a "Terítéken a nyári igazolások" 2. része(Ivánnak már elküldtem, de eleddig nem válaszolt

Köszi a dicséreteket

.
- Andris
- Adminisztrátor
Aztán nehogy átemeld az írásait.. azok itt is megjelennek rendszerint, és így már védve vannak az újraközléstől jogilag is.
- József Attila
- József Attila
- Danka00792
- Director del Fútbol
www.pipu-pip.blogspot.comfcb-hungary írta:Mi Etooka blogjának címe? Pls adjátok meg!
- fcb-hungary
- Barça B
Mi Etooka blogjának címe? Pls adjátok meg! 

- lopakodo
- Capitá del Barça
Danka00792 írta:Támogatom. Cikkei nagyon érdekesek, élvezet olvasni mindegyiket.socio66 írta:Én Etookának javasolnék valamiféle cikkírói rangot,vagy tisztet.
Ezt én is támogatom.Eurobarcán is nagyon jó cikkei voltak/vannak, de a blogján is nagyon jócikkei vannak.

- Danka00792
- Director del Fútbol
Támogatom. Cikkei nagyon érdekesek, élvezet olvasni mindegyiket.socio66 írta:Én Etookának javasolnék valamiféle cikkírói rangot,vagy tisztet.

Én Etookának javasolnék valamiféle cikkírói rangot,vagy tisztet. Moderátori feladatok elvégzésére nem az én tisztem eldönteni hogy alkalmas-e,de mivel az általa közölt anyagok élvezetesek és érdekesek voltak,ezért én ezt honorálnám.
lionelmessi19

.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Köszi, lesz-lesz, legalábbis ahogy időm engedi.Varga Tamás írta:Kedves Kovinho!
Gratula a cikkedhez, élvezettel olvastam. Remélem, lesz folytatása, hisz a Barcelona nemcsak a futballcsapatából áll.

Üdv.