Na akkor máris írok.
A Fifával össze sem hasonlítható, felesleges is. A Fifa mindent koppint amit csak lehet...nem is érdemes szót vesztegetni arra a retekre.
A PES egyértelműen a legjobb focis játék. Gyönyörű játékmenet, és 1-2 kiegészítővel szinte oda varázsol téged a pályára.
Én Superpatch-et nem használok, nekem nem nagyon tetszett.
Csak a stadionstervert használom belőle, az fantasztikus. Persze bent van a Hair-Face-Boots server és mezek is vannak bőségesen. A HD mezeket nagyon tudom ajánlani, gyönyörűek. Van bent 600 labda is

nagyon tudom ajánlani a szurkolói hangot is, olyan mintha benyomnál egy meccset és halgatnád az ultrákat. Most tettem fel nemrégen a legújjab adatbázist, nagyon osztó.
Én állt. nagyon fiatal játékosokat veszek, 26-27 éves játékos-t egyáltalán nem veszek. és akkor ajánlok pár játékost:
Kapus: Johann Pelé, Ochoa, Ustari, Neuer, Doni, Curci.
Védő: Odjidja Ofoe, Pepe, King, Onyewu, Mertesacker, Luisao, Chivu, Mexes, Ricardo Costa, M. Richards, Mendy, Rafinha, Ebondo, Camara, Lell, Paletta, Kompany, Alex, Aubey, Onuoha, Kaebi, Marveaux, Taiwo, Madlung.
Kp: Muntari, Makoun, De Jong, Alou Diarra, Mathieu, Carrick, Yaya Toure, M'Bami, Fabregas, Aissati, Moutinho, Nasri, Quaresma, Nani, Lucho Gonzalez, A. Young, Owusu-Abeyie, Anderson, Kerlon.
Csatárok: Caracciolo, Adu, Okaka, Pazzini, Tavano, Torres, Dos santos stb stb.
ha bármi segítség kell bármilyen téren csak sikícccsatok