Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Általában 1 hetes tiltások vannak, ha be tudsz lépni, akkor értelemszerűen lejárt.Lionel Messi Fan írta:lenne egy kérdésem remélem jó helyre írommár vagy másfél hónapja ki lettem tiltva és nem tudtam használni a felhasználó nevemet meg nem tudtam semmit csinálni az oldalon de most be tudok lépni akkor a tiltás el lett törölve vagy mi ?
Köszi, megtaláltam a "bajkeverő" hsz-tVaratrix írta:Valami nagyon széthúzza a Barca igazolások 2008-09 topicot.
Már nekem is. Érthetetlen, honnan jönnek ezek az emberek.Varga Tamás írta:De már kezd telel lenni a hócipellőm.
Ha észrevesszük, akkor nyilván töröljükVarga Tamás írta:Egyik nap nekem felhívták a figyelmememt, hogy egyszerre csak max. kettőt idézhetek. A Barca igazolások topic-ban van még olyan, aki ötöt-hatoto is idéz egyszerre. Ha a 3 bökte amodik szemét, remélem az 5-6-ot is észreveszik.
Csak úgy megjegyeztem. Nem mintha izgatna, csakhát az igazságérzetem.
Pax.
nincs tervbe h baromságokat irjak a szintnövelésért:D annak nem lenne értelmese Bár ahogy igy elnézem az átigazolásos forumot ott van rendesen ilyan vadászó tag ien ujjonnal regelősek jó monyuk énsem vok egy vénroka a magam 60-an hozzászólásommalSlither írta:De ne hogy elkezdj emiatt "hsz-vadász életmódot élni" a fórumon.maxilopez írta:am naon ötletes és iszonyúan tetszik ez a hsz számlálás és ezzel a szintek növelése is vicces is meg izgalmas(y)
De ne hogy elkezdj emiatt "hsz-vadász életmódot élni" a fórumon.maxilopez írta:am naon ötletes és iszonyúan tetszik ez a hsz számlálás és ezzel a szintek növelése is vicces is meg izgalmas(y)
Igen, igazad van velem kapcsolatban (is). Nem tudom, hova írtam, de nem az Üzenetek mindenkinek topic-ba.socio66 írta:Miért törölte ki valaki a háromszázadik hsz-emet jelképező 300-at? csak egy kis "ünneplés volt...
ez olyan bunkóság! Ráadásul láttam már másnál is,pl:Tamás
![]()
akinél láttam azis hasonló helyre irtabarca99 írta:Bár lehet, hogy más mondjuk az offtopicba, vagy az üzenet mindenkinek topicba írta, és nem az igazolásokhoz.