Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
socio66

2008.05.04. 10:38:24

isti010 írta: Az újságban vagy a neten?mer a neten nincs....
én újságban néztem ma reggel... de gondolom fent lesz a neten is nemsokára...
culinho
Capitá del Barça

2008.05.04. 10:37:44

Furcsállom ezt a Fabregas sztorit. Multkor még elzárkózott a klub attól, hogy pénzt adjon érte.
socio66

2008.05.04. 10:36:33

Victor_Valdes írta:Amugy nem csak egy földrész van...(európa)
Hát nem tudom,nem hiszem hogy a Brazil vagy az Argentin bajnokságból kellene irányitó kp.-t venni....
Hogy is mondta csiki? "Tökéletesen felkészült,kész játékos kell" na ilyet azt hiszem hogy csak Európában találni...
isti010
Jugador del Barça

2008.05.04. 10:30:37

Victor_Valdes írta:
socio66 írta:Fabregasért 45 millát ajánl a Barca,de arra is hajlandók,hogy kevesebb pénzt adnak,és mellé játékost az Arsenalnak...(Eto'o,Henry,Guddy,Deco) :o :roll:
érdekes..én egyébként abszolut Cesc igazolása mellett vagyok,igaz hogy elment anno,de keresve se találnánk nála jobb,a Barca játékrendszerébe illő irányítót Európában...
Farbegas kicsit hátrébb mozgatja a csapatot, mint pl: Xavi, Iniesta. Deco viszont a támadások építésében segít. Ezért is nem támogatom a leigazolását. Amugy nem csak egy földrész van...(európa)
Tudnál adni Linket hogy hol van ez a hír???
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.04. 10:27:57

socio66 írta:Fabregasért 45 millát ajánl a Barca,de arra is hajlandók,hogy kevesebb pénzt adnak,és mellé játékost az Arsenalnak...(Eto'o,Henry,Guddy,Deco) :o :roll:
érdekes..én egyébként abszolut Cesc igazolása mellett vagyok,igaz hogy elment anno,de keresve se találnánk nála jobb,a Barca játékrendszerébe illő irányítót Európában...
Farbegas kicsit hátrébb mozgatja a csapatot, mint pl: Xavi, Iniesta. Deco viszont a támadások építésében segít. Ezért is nem támogatom a leigazolását. Amugy nem csak egy földrész van...(európa)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
socio66

2008.05.04. 10:24:45

Fabregasért 45 millát ajánl a Barca,de arra is hajlandók,hogy kevesebb pénzt adnak,és mellé játékost az Arsenalnak...(Eto'o,Henry,Guddy,Deco) :o :roll:
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.04. 09:15:26

vaLe5 írta:Cserének nem kell akkora név mint Zaneti vagy Mascerano.
Ez mondjuk igaz. Én nem is gondolkodom "ekkora" nevekben és szerintem a vezetőség sem. Ha Marquez marad, akkor nem kell senki, ha megy akkor kell egy csere vkp.
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.05.04. 09:13:37

Csak a Barca! írta:
vaLe5 írta:MIért is akartok védekező középpályást venni? Toure eszméletlen jó nincs is szükség másra. Az MU ellen is Toure volt a legjobb persze Messi mellet.
Talán azért, hogy legyen cseréje? Mit csinálunk, ha megsérül? Játszatjuk Guddyt?
Cserének nem kell akkora név mint Zaneti vagy Mascerano.
Kép
Kép
Kép
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.04. 09:12:13

vaLe5 írta:MIért is akartok védekező középpályást venni? Toure eszméletlen jó nincs is szükség másra. Az MU ellen is Toure volt a legjobb persze Messi mellet.
Talán azért, hogy legyen cseréje? Mit csinálunk, ha megsérül? Játszatjuk Guddyt?
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.05.04. 09:08:08

MIért is akartok védekező középpályást venni? Toure eszméletlen jó nincs is szükség másra. Az MU ellen is Toure volt a legjobb persze Messi mellet.
Kép
Kép
Kép
culinho
Capitá del Barça

2008.05.04. 08:49:44

Az itt röpködő nevekhez lenne némi hozzászólásom. Én is örülnék Alvesnek, de ne felejtsétek el, hogy előtte Messi lenne, aki nem nagyon szeret védekezni, nem is azért van a csapatban. Az új igazolásnak a fő feladata nem a támadásba való besegítés kell legyen, hanem a szilárd védekezése. Ez lehet Alves ellen szól. Benzema tudtommal nem bal szélső, hanem befejező csatár.Ha ő jön, akkor hasonló probléma lesz, mint Henryval, aki nem a saját posztján játszik.Csak úgy tud jönni, ha Eto megy.Quaresma bolondot csinálna magából, ha visszajönne. Fabregas a szememben egy áruló. Csak úgy fogadnám vissza a vezetők helyében, ha könyörögne és ingyen adnák.De ez ugye nem valószínű.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.05.04. 08:37:14

torrestoni írta:Nasri (Fabregas), Mascherano (Essien), Diego Capel (D. Silva), Garay (Agger), Dani Alves (J. Zanetti), Agüero (Benzema), Ustari;
A vkp: Essien szvsz megszerezhetetlen, Mascherano is nagyon drága mulatság lenne, sztem a vezetők nem ilyen nagy nevekben gondolkodnak, főleg, h inkább Touré mögé keresnek embert.
J. Zanetti az interből vonul vissza.
Agüero-Benzema párosból utóbbit látnám szivesebben, 1. mert sztem jobb játékos 2. 1000x szimpatikusabb.
Kapust meg tuti nem vesz a vezetőség.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.05.04. 01:59:13

Nasri (Fabregas), Mascherano (Essien), Diego Capel (D. Silva), Garay (Agger), Dani Alves (J. Zanetti), Agüero (Benzema), Ustari;

Szóval ez a lista olyan átigazolási terv, elképzelés, mely abban az esetben, ha tényleg olyan bő lenne a távózók listája nálam favorit, s perxe már most szeretném hangsúlyozni, hogy csupán én azokat soroltam fel, akik számomra a hiányzó helyekre leginkább megfelelőek, semmi köze ahhoz, hogy ez mennyire megvalósítható, stb. A zárójelesek érdekes esetek, a lényeges mindenképp az előttük álló név.
A távozókról most nem írok. A saját neveléseket sem írom ide.
(S még manapság is elgondokodom, s nagyon sajnálom, hogy nem sikerült Anderson leigazolása anno, most már hiába szeretné akárki...)
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.05.04. 01:43:43

Figinho írta: Nem akarom elvenni kedved,de szvsz Quaresma nem hiszem,hogy visszafog térni.Valószínűleg azért nem mert már megfordult itt és nem tudott gyökeret verni
Nem azért minimális erre az esély, mivel ez már teljesen más helyzet, így nem hiszem, hogy az elvei miatt, vagy rossz emlékek...
Sokkal inkább fontos, hogy nem érné meg a klubnak, mivel ha jól emlékszem 4 millióért vették meg, majd a Porto beszámította Deco vételárába, de az őszintén szólva filléres nagyságrend a mai értékéhez képest. Ma már nehéz elképzelni, hogy 30 millió alatt megvásárolható. Tehát inkább hasonlít a helyzet ahhoz, mint amiért kevés sanszot adunk Cesc transzferére.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2008.05.04. 02:02:30-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Figinho
Jugador d'estrella

2008.05.04. 01:29:28

miihii írta:Én Quaresmát is szívesen látnám újra gránátvörös-kékben...Naon technikás játékos,és jól nyomja a Portoban.Mondjuk a 2 szélén Messi és Ricardo,mmmm 8)
Nem akarom elvenni kedved,de szvsz Quaresma nem hiszem,hogy visszafog térni.Valószínűleg azért nem mert már megfordult itt és nem tudott gyökeret verni
miihii
KHAL

2008.05.04. 01:26:03

Én Quaresmát is szívesen látnám újra gránátvörös-kékben...Naon technikás játékos,és jól nyomja a Portoban.Mondjuk a 2 szélén Messi és Ricardo,mmmm 8)
Figinho
Jugador d'estrella

2008.05.03. 23:19:12

Gomezinho írta:Xavi jobb mint Iniesta! őt kell a csapatból kivenni! ...
Ez csak arról szól,hogy te jobban utálod Iniestát.Valdesnél sem tudsz épp érveket felhozni.Felesleges itt ócsmárolni amikor fogadni mernék,hogy többet tett le az asztalra mint amiről te valaha is álmodni mertél.Nem mellesleg nem egy favágó,kétballábas,középszerű játékosról beszélsz hanem egy tehetséges játékosról aki bárhol megállja a helyét és profi szinten tartja a labdát.Kiváncsi lennék mért utálod ennyire?Miben vagy jobb nála?Ezt sem tudom és nem is szeretném megtudni csak már kezd elegem lenni abból,hogy lassan már vagy 2 hónapja nem bírsz ezekről a játékosokról(konkrétan Valdés és Iniesta)lekattani.Folyamatosan megy a "vesszen,le vele,ki a csapatból" duma.Egyszer sem láttam egy normális épp kézláb indokot afelől,hogy miért és kéne őket kirakni.Ők Puyolon meg Xavin kívűl szinte már egybeforrtak szeretett klubbunk nevével.Vagyis ők is ikonok!
Hogy egy kicsit az igazolásokról is ejtsek szót hetek óta követem a hozzászólásokat és bizony láttam egy két nevetséges feltevéseket de csak azért se szóltam hozzá.Mindenki követeli itt Buffont akire semmi esélyünk sőt szükségünk sincs rá.Vagy mondhatnám most C.Ronaldo nevét.Szerintetek mi az esélye annak,hogy őt valaha is Barca mezbe lássuk?Szinte semmi.Azon is mosolyogtam egy-kettőt mikor egyesek itt felvetették azoknak a nevét(Castro,Veloso)akiket a Fifa játékból ismerhetünk és fogadni mernék,hogy azok az emberek akik ezeket a játékosokat leírták még életükbe nem látták őket játszani.Én személyszerint megnézném a csapatot Guardiolával.Mégis csak jobban ismeri a klubbot egy kicsit Mourinhonál esetleg(ne felejtsük el Mourinho is dolgozott a Barcánál nem is olyan régen).Alves kontra Lahm-Szerintem Alvessel jobban járnánk igaz nem kerülne két fillérbe.Viszont ami kettejük közt van tudásban az eszméletlen!Luchonak is örülnék.Őt meg is lehetne szerezni van rá esély.Keita ötlete is tetszik,kérdés,hogy hogyan viselné a padot.Garayt eddig is szerettem akkor is szeretném ha ideigazolna.Benzema meg...Óriási tehetség de a fogamat adnám rá,hogy a következő idényt is még a Lyonba fogja kezdeni.Ennyit szerettem volna.Jóéjt!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.05.03. 23:16:04

Los felállásával ugy ahogy még meglehetne barátkozni... De én Márquezt ha törik ha szakad sose adnám el. Talán a legstabilabb védőnk, és középpályán is bármikor bátran bevethető játékos. Nagyon sérelmezném ha hagynánk elmenni ilyen kiválló védőt. Volt pár gyenge meccse idén év elején, de azóta stabilan biztosan teljesít, nálam biztos maradó lenne jövőre IS.

Amugy meg Benzema ide oda, szimpatikus játékos, de nálunk van elég csatár, Henry is nagyon jó játékos, sőőt.. csak kikéne hőzni belölle a legjobbat, nah ehhez kell egy edző. Dani Alvést kéne megejteni, ő nagyon jó játékos, drága de megérné, persze csak akkor ha Zambrotta mindenképpen távozna.

U: sasi1 egyetértek veled, Diego igéretesebb vásárlás lenne és sokkal jobban eltudnám őt képzelni a mi keretünkben és játékunkban.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
sasi1
Entrenador del Barça

2008.05.03. 23:14:04

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de szerintem Diego jobb igazolás lenne, mint Lucho González........................
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.03. 22:46:25

Xavi jobb mint Iniesta! őt kell a csapatból kivenni! Meg amugy is mindenki vergődik egy támadóközéppályásért és Losnak sincs a csapatban egy igazi tmkp-ás Na de mindegy biztos megint én vagyok a hülye! :) De semmi értelme hogy ez az enyém meg a tiéd dream 11! tavaly is játszottunk a nevekkel , ez lett belőle!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.03. 22:30:33

the Legend.: Xavi-Essien helyén felváltva.
in to exile
djtrack
Capitá del Barça

2008.05.03. 22:30:24

the Legend írta:
Los Banditos írta:Nálam így nézne ki jövőre a csapat.:

Távozna.:
Oleguer
Thuram
Márquez
Edmílson
Deco-
Zambrotta
Ezquerro
Jorquera
Gudjohsen
dos Santos
Ronaldinho
edző: Rijkaard

Várt bevételi összeg.: 60-65 000 000 €

Érkezne.:
Daniel Alves
Garay
Pinto
Valiente
Essien
Lucho Gonzalez
Benzema
Damia
Assulin
edző: Scolari

Várt kiadási összeg.: 110-115 000 000 €

----------------------------Valdés------------------------

-----------------------Puyol-----Milito--------------------

-------Daniel Alves-----------------------Abidal---------

---------------------------Touré--------------------------

--------Xavi-------------------------------Essien--------

-----------Messi---------Eto'o------Benzema/Lucho---
iniesta..??? :? :? :o
Dos santost mért adnád el? sztem csak kölcsibe kéne adni.meg akiket leírtál neveket tutira nem férne bele a 115 misibe:D
hacsak azt vessszük ha a real essienért 35misit ajánlott fel akkor ott van benzema akitért kicsit többet kérnek. na akkor Garay is mintegy 15misi,Luchot tavaly 20misiért nem adták az Internek:D
ALves meg megint más tészta:D sztem 25misi alatt őt se ússzuk meg.
miihii
KHAL

2008.05.03. 22:25:43

Teljesen egyetértek Varga Úrral :)
Alves is egy kis sunyiképű,alattomos spííler,epppár meccsen játékosként igen képen csavartam volna...
És a felvetése is igen érdekes,mert én is azok táborába tartozom,akik ódzkodnak Mourinhotól,de vhogy Alves mégsem lenne ellenemre :lol:
Ki érti ezt :?: :shock:
the Legend
Barça B

2008.05.03. 22:21:19

Los Banditos írta:Nálam így nézne ki jövőre a csapat.:

Távozna.:
Oleguer
Thuram
Márquez
Edmílson
Deco-
Zambrotta
Ezquerro
Jorquera
Gudjohsen
dos Santos
Ronaldinho
edző: Rijkaard

Várt bevételi összeg.: 60-65 000 000 €

Érkezne.:
Daniel Alves
Garay
Pinto
Valiente
Essien
Lucho Gonzalez
Benzema
Damia
Assulin
edző: Scolari

Várt kiadási összeg.: 110-115 000 000 €

----------------------------Valdés------------------------

-----------------------Puyol-----Milito--------------------

-------Daniel Alves-----------------------Abidal---------

---------------------------Touré--------------------------

--------Xavi-------------------------------Essien--------

-----------Messi---------Eto'o------Benzema/Lucho---
iniesta..??? :? :? :o
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.03. 22:20:41

Azért lenne egy halk megjegyzésem Dani Alves-szel kapcsolatban.
A hozzászólók 95%-a helyesli a leigazolását - én is.
Mourinho jövetelének a fórumozók fele nem nagyon örülne.
Két ember - hasonló emberi tulajdonságokkal - eltérő megítéléssel.
Mert Dani barátunk sem emberi nagyságáról, nagyvonalúságáról, és kimagasló intelligenciájáról híres. Neki is voltak olyan nyilatkozatai, cselekedetei a pályán, amelyek nem emelik emberként hatalmas magasságokba.
Csak ennyit akartam mondani.
Ha Zambi megy, akkor mindenképp őt preferálnám Lahm helyett. A két játékos nincs egy súlycsoportben, és nem Lahm a "nehezebb".
Kép
Lezárt