MichaaBee írta:Alcantara írta:menczel írta:Nem kell egy meccs után végleges következtetést levonni Song védőjátékosként való alkalmasságáról! Pont úgy ahogy nem kell minden mondatvégi írásjelnek felkiáltójelnek lennie!
Engedd meg, hogy véleményemet leírhassam itt, mint sokan mások. Az sem árt, ha én döntöm el, hová teszek felkiáltójelet. Köszönöm!
A véleményét mindenki leírhatja, arra reagált menczel is. De abban igaza van, hogy ahová nem való felkiáltójel, oda nem szabad/illik azt tenni. Kijelentő mondat végére pont jár, ha 3 felkiáltójelet írsz, akkor az azt jelenti "netes berkekben", hogy kiabálsz. Ezért írta gondolom menczel is.
És hogy reagáljk az általad írtakra is:
Már mindenki látja az ellenfeleknél, hogy a Barcelonának középső védő gondjai vannak, nem értem ezeket a lagymatag nyilatkozatokat a szakvezetés részéről!"Majd megoldjuk házon belül"!!!
Nyilván ezt kell mondaniuk, hogy bíznak az utánpótlásban. Nem lehet világgá kürtölni azt, hogy csak szerencsétlen Bartra meg Fontás maradt... Másrészt nem is rossz futballisták, s csak bizalommal lesznek világklasszisok. Ezt a bizalmat egy hátvéd pedig gyakran csak ilyen kényszerhelyzetben kapja meg.
Én úgy gondolom, ha elolvasod mindkét mondatát mencelnek, abból egyértelmű cinizmus jön le!
Igazából nem véletlen használtam a felkiáltójelet, mert néha olyan parttalan ötletek születnek itt egy-két posztra való javaslattal.
Lehet neked az a véleményed Fontásról, hogy idő kell neki, nekem viszont az, hogy nem való ebbe a csapatba. Bartra játékára már régóta várok, szerintem övé a jövő belső védő poszton.Song nem oda való, ezt nem lehet azzal magyarázni, hogy első meccse, hirtelen kellett beállni stb....
Nyilván ez is csak egy vélemény.