Alex Song

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
visca el barca
Presidente del Barça

2012.09.30. 11:36:31

miihii írta:Másrészt valóban nem pálya ez a khv szerep, mert 5-6 alkalommal is volt olyan, h vezette rá a srác, odalépett, ami után visszapattant a mezőnybe a labda ő meg látta, h fehér mezesé lesz, ezért igyekezett oda is letámadni. Csakhogy túl messze kalandozott el ezzel és mögötte lyukas is lett a helye.
ezt vettem észre én is, és sztem sem edzői utasítás volt, szimplán megszokásból csinálta, elfelejtve azt az apró tényt, hogy mögötte már csak valdes van.

továbbra is tartom h életveszély, nem értem miért nem bartra, vagy buszkecc játszik inkább helyette. középpályára viszont tökéletes lenne, rúg, csíp, harap, de azért előre is tud játszani.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
miihii
KHAL

2012.09.30. 10:18:45

Laci7 írta:
miihii írta:Csakhogy túl messze kalandozott el ezzel és mögötte lyukas is lett a helye. Ez pedig veszélyes védőként, pláne ha pölö Alves vagy Alba is még csak úton van vissza. Nem egyszer rögtön be is játszották mögé és máris életveszély.
Ezzel nem értek egyet, mert ez lehetett edzői utasítás is... Simán eltudom képzelni, hogy Tito azt az utasítást adta neki, hogy a saját emberét támadja le és ezáltal tolja hátrébb az egész támadást, a helyére ilyenkor többször be is lépett Busquets vagy Alba és Alves beljebb húzódott.
Én az olyan szitukra gondoltam, amikor rávezették a labdát a kontra során és jó ütemben belepiszkált, aminek köszönhetően jó 10-15 méterekre elpattant a labda vissza a mezőnybe. És oda is kirontott, gyakran 35-40 méterekig. Erre kétlem, h utasítást kapott volna, mivel nem voltunk felállva, hanem éppen úton voltunk vissza, h utolérjük a kontrát. Nézd majd vissza, volt 6-7 ilyen szitu és rendszerint nem ért oda időben, átjátszották és máris ott volt a lyukas védelem, amire lendületből vihették rá. Időben oda tudtunk zárni, megakadályozva a közvetlen gólveszélyt, de ez játék volt a tűzzel.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Laci7
Barça B

2012.09.30. 09:47:28

miihii írta:Csakhogy túl messze kalandozott el ezzel és mögötte lyukas is lett a helye. Ez pedig veszélyes védőként, pláne ha pölö Alves vagy Alba is még csak úton van vissza. Nem egyszer rögtön be is játszották mögé és máris életveszély.
Ezzel nem értek egyet, mert ez lehetett edzői utasítás is... Simán eltudom képzelni, hogy Tito azt az utasítást adta neki, hogy a saját emberét támadja le és ezáltal tolja hátrébb az egész támadást, a helyére ilyenkor többször be is lépett Busquets vagy Alba és Alves beljebb húzódott.

Egyébként szerintem nagyon jó igazolás volt, és középhátvédként is simán bevethető, mondjuk egy alacsony súlypontú, gyors támadóval lehet baja, de azt majd megoldja Mascherano... Ha jól figyeltem, tegnap Negredo csak egyszer tudta levenni mellette a labdát. Jó volt ez, Alex!
Max 150px magas lehet az aláírás kép!
100% Culé!
"Vannak akik azt hiszik a futball olyannyira fontos, úgyszólván élet-halálkérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több."
fcbarca78
Jugador del Barça

2012.09.30. 08:24:48

szerintem tényleg azt kellene látni, hogy lassú. Lehet, hogy jó, lehet, hogy sok a jóütemű belépő, de lassú. Egy az egyben esélye sincs. Egy középhátvédnél meg alapkövetelmény, hogy egy az egyben nem kocogjanak el mellette. Menjen középpályára, ott rendben lesz.Remélem Piqué, Puyol felépül a Classicora, mer ha nem CR bohócot csinál Songból
kristop
Entrenador del Barça

2012.09.30. 02:04:13

szerintem song egyre jobb középhátvédként, és ha tito úgy érzi, hogy biztosabb megoldás songot tanítani be erre a posztra, mint bartrának adni egy pár meccs tapasztalatot, akkor hiszek neki.

az első gólnál meg inkább alvest és valdest vegyük elő, ne őt, akkor már inkább a másodiknál legyen ő az egyik ludas busquets mellett. egészen addig mindig lefejelgette negredot, elnyomta és megfogta nagyon szépen, akkor meg nem mert odamenni keményen.

ami viszont zavar, hogy mascherano az elején nem volt az igazi, viszont a képességei megvoltak hozzá hogy klasszis legyen a poszton, és csak meccsrutin kellett neki. songnál viszont hiányzik egy dolog, márpedig a gyorsaság. tényleg nagyon lassú.
Gokuci
Jugador del Barça

2012.09.30. 01:52:13

Kiváló játékos, egy nagyon jó képességű labdarúgó, de nem középhátvéd.
Egy ilyen csapatban, mint a Barca, nem megengedhető, hogy egy olyan fontos poszton, mint a védelem közepe, kényszermegoldásként játsszon egy olyan középpályás, aki a posztján a világ egyik legjobbja lenne.
Ez igaz Mascheranora is. Vannak ragyogó megoldásai és hajmeresztő megoldásai.
Songnál főként a letámadás a probléma.
Az eső gólnál jóformán kiszaladt a stadionból.
Egy esetnél pedig eladta a labdát és ha nem állítják meg lesen a játékot, gólhelyzet.
Busi alternatívájának érkezett, most mégis a védelemben játszik.
Nem oda való sajnos.
A véelembe igazolni kell, vagy lehetőséget adni Bartraéknak.
Kiváló netes foci, kézilabda és hokimanager:
Csak ajánlani tudom!

http://www.powerplaymanager.com/r896199" target="_blank
miihii
KHAL

2012.09.30. 01:35:47

Sztem nem játszott rosszul. Jól zárt hátul, sok jó ütemű belépője volt és amint megvolt, adta is tovább. Egyszerűen játszott és hasznosan. Másrészt valóban nem pálya ez a khv szerep, mert 5-6 alkalommal is volt olyan, h vezette rá a srác, odalépett, ami után visszapattant a mezőnybe a labda ő meg látta, h fehér mezesé lesz, ezért igyekezett oda is letámadni. Csakhogy túl messze kalandozott el ezzel és mögötte lyukas is lett a helye. Ez pedig veszélyes védőként, pláne ha pölö Alves vagy Alba is még csak úton van vissza. Nem egyszer rögtön be is játszották mögé és máris életveszély.
De mindent összevetve nekem nagyjából tetszett.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Sanama
Llegenda del Barça

2012.09.30. 00:02:12

Ami nem megy, azt nem kéne erőltetni, mester.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.09.22. 22:26:54

BritishKnight írta:Van videó arról,hogy mit csinált Song a Szpartak ellen?
Épp most akartam én is kérni róla videót, mert sikerült lemaradnom, szóval ha valakinek van róla videója, akkor ne féljen megosztani.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
BritishKnight
Capitá del Barça

2012.09.22. 15:34:13

Van videó arról,hogy mit csinált Song a Szpartak ellen?
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Alcantara
Director del Fútbol

2012.09.21. 22:31:45

MichaaBee írta:
Alcantara írta:
menczel írta:Nem kell egy meccs után végleges következtetést levonni Song védőjátékosként való alkalmasságáról! Pont úgy ahogy nem kell minden mondatvégi írásjelnek felkiáltójelnek lennie!
Engedd meg, hogy véleményemet leírhassam itt, mint sokan mások. Az sem árt, ha én döntöm el, hová teszek felkiáltójelet. Köszönöm!
A véleményét mindenki leírhatja, arra reagált menczel is. De abban igaza van, hogy ahová nem való felkiáltójel, oda nem szabad/illik azt tenni. Kijelentő mondat végére pont jár, ha 3 felkiáltójelet írsz, akkor az azt jelenti "netes berkekben", hogy kiabálsz. Ezért írta gondolom menczel is. :wink:

És hogy reagáljk az általad írtakra is:
Már mindenki látja az ellenfeleknél, hogy a Barcelonának középső védő gondjai vannak, nem értem ezeket a lagymatag nyilatkozatokat a szakvezetés részéről!"Majd megoldjuk házon belül"!!!
Nyilván ezt kell mondaniuk, hogy bíznak az utánpótlásban. Nem lehet világgá kürtölni azt, hogy csak szerencsétlen Bartra meg Fontás maradt... Másrészt nem is rossz futballisták, s csak bizalommal lesznek világklasszisok. Ezt a bizalmat egy hátvéd pedig gyakran csak ilyen kényszerhelyzetben kapja meg.

Én úgy gondolom, ha elolvasod mindkét mondatát mencelnek, abból egyértelmű cinizmus jön le!
Igazából nem véletlen használtam a felkiáltójelet, mert néha olyan parttalan ötletek születnek itt egy-két posztra való javaslattal.

Lehet neked az a véleményed Fontásról, hogy idő kell neki, nekem viszont az, hogy nem való ebbe a csapatba. Bartra játékára már régóta várok, szerintem övé a jövő belső védő poszton.Song nem oda való, ezt nem lehet azzal magyarázni, hogy első meccse, hirtelen kellett beállni stb....
Nyilván ez is csak egy vélemény.
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2012.09.21. 22:03:55

Amikor megtudtam hogy jön Song reméltem hogy nem lesz belőle Mascherano
ő maradjon meg középpályásnak ahol eddig nagyon jól teljesített.
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.09.21. 19:45:49

Amikor ide került hozzánk, még csak középpályást játszott. Elvileg most játszott itt védőt. Igazságtalan őt bírálni! Csereként nem könnyű felvenni a ritmust. Idő kell neki és sokkal jobb lesz!
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.09.21. 19:42:38

Alcantara írta:
menczel írta:Nem kell egy meccs után végleges következtetést levonni Song védőjátékosként való alkalmasságáról! Pont úgy ahogy nem kell minden mondatvégi írásjelnek felkiáltójelnek lennie!
Engedd meg, hogy véleményemet leírhassam itt, mint sokan mások. Az sem árt, ha én döntöm el, hová teszek felkiáltójelet. Köszönöm!
A véleményét mindenki leírhatja, arra reagált menczel is. De abban igaza van, hogy ahová nem való felkiáltójel, oda nem szabad/illik azt tenni. Kijelentő mondat végére pont jár, ha 3 felkiáltójelet írsz, akkor az azt jelenti "netes berkekben", hogy kiabálsz. Ezért írta gondolom menczel is. :wink:

És hogy reagáljk az általad írtakra is:
Már mindenki látja az ellenfeleknél, hogy a Barcelonának középső védő gondjai vannak, nem értem ezeket a lagymatag nyilatkozatokat a szakvezetés részéről!"Majd megoldjuk házon belül"!!!
Nyilván ezt kell mondaniuk, hogy bíznak az utánpótlásban. Nem lehet világgá kürtölni azt, hogy csak szerencsétlen Bartra meg Fontás maradt... Másrészt nem is rossz futballisták, s csak bizalommal lesznek világklasszisok. Ezt a bizalmat egy hátvéd pedig gyakran csak ilyen kényszerhelyzetben kapja meg.

Reméljük a legjobbakat! :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Barca_10
Entrenador del Barça

2012.09.21. 19:32:47

barlacy írta:Song nem lógott ki a csapatból, vannak illeszkedési gondjai még, de
kell idő Neki is! (gondolj Alvesre hogyan teljesített!!)
Alves legjobb emlékeim szerint az első pillanattól fogva úgy játszott össze mindenkivel, főleg Messivel mintha évek óta a csapat tagja lett volna :wink:

Jó lesz Song, megfogja ő még szolgálni az árát
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
barlacy
Jugador del Barça

2012.09.21. 19:30:06

Song nem lógott ki a csapatból, vannak illeszkedési gondjai még, de
kell idő Neki is! (gondolj Alvesre hogyan teljesített!!)
Alcantara
Director del Fútbol

2012.09.21. 18:08:53

menczel írta:
Alcantara írta:Sokan láthatták mire képes Song középső védőként!
Nagyon szívesen előkeresném azoknak a kommentjeit, akik szerint alkalmas arra! Akik pedig Busi mellett érvelnek, jusson eszükbe a tavalyi bajnoki kezdés, amikor volt erre ilyen irányú kísérlete Pepnek! Katasztrófa ő is ezen a poszton!
Remélem nem lesz olyan, aki Dani Alves és Jordi Alba mellett érvel a közeljövőben, mint bevethető középső védők!!!!

Nem kell egy meccs után végleges következtetést levonni Song védőjátékosként való alkalmasságáról! Pont úgy ahogy nem kell minden mondatvégi írásjelnek felkiáltójelnek lennie!

corol
Entrenador del Barça

2012.09.21. 17:39:38

Song egy olyan alapvetően védekező középpályás, aki ha úgy adódik a támadások segítésénél sem jön zavarba. Jó felépítésű, jól fejel. fizikálisan rendben van.
Középső védőként a viszonylagos lassúsága miatt szerintem sem alkalmas.
Bartra lehet belső megoldás, de főleg Puyi miatt nem ártana a piacon körülnézni.
menczel
Entrenador del Barça

2012.09.21. 16:01:19

Alcantara írta:Sokan láthatták mire képes Song középső védőként!
Nagyon szívesen előkeresném azoknak a kommentjeit, akik szerint alkalmas arra! Akik pedig Busi mellett érvelnek, jusson eszükbe a tavalyi bajnoki kezdés, amikor volt erre ilyen irányú kísérlete Pepnek! Katasztrófa ő is ezen a poszton!
Remélem nem lesz olyan, aki Dani Alves és Jordi Alba mellett érvel a közeljövőben, mint bevethető középső védők!!!!

Nem kell egy meccs után végleges következtetést levonni Song védőjátékosként való alkalmasságáról! Pont úgy ahogy nem kell minden mondatvégi írásjelnek felkiáltójelnek lennie!
Alcantara
Director del Fútbol

2012.09.21. 14:39:37

Sokan láthatták mire képes Song középső védőként!

Messidona10
Entrenador del Barça

2012.09.19. 22:50:49

Szegénynek ez ma nem jött össze, de majd belejön. Mentségére szóljon, hogy hirtelen kellett beállnia, meg nem is oda, ahol igazán jól tud játszani (nem is értettem hogy miért nem Busquets került hátra). Mondjuk az első gólnál amit csinált az alól nem menti fel ez se :D
Pavel
Entrenador del Barça

2012.09.19. 22:49:29

Hát az biztos, hogy nem vérbeli középhátvéd a srác.
Remélem Pique nem sérült meg nagyon.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.09.19. 22:47:05

Hát tényleg nem egy életbiztosítás a srác, de sajnos ugyanezt a védelem többi tagjáról is elmondhatjuk. A második félidőben úgy etették a védőinket, ahogy akarták. Régen nem láttam ennyire fogalmatlan Barca védelmet. Mondjuk az oroszokkal mindig meggyűlt a csapat baja, tehát ebből a szempontból ez egy remek eredmény, de azért ez a Szpartak még az orosz bajnokságból sem emelkedik ki.
Barca96
Jugador del Barça

2012.09.19. 22:46:25

Egy jó dolog is van abban, hogy Song nem játszott jól ma. Többet nem kell KH-t játszania és kész. Ezt mostmár szerintem Tito is látja, és remélem többet nem játszatja ott.
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
shutterisland
Director del Fútbol

2012.09.19. 22:45:12

hát így, ilyen hirtelen beszállni egy meccsbe új igazolásként, ráadásul nem is az alap posztodra...nem könnyű feladat.
nem is sikerült neki maradéktalanul megbírkóznia vele, de biztos vagyok benne, hogy ennél csak jobb meccsei lesznek.

mellesleg azt a néger támadót az oroszoktól az attttyaúristen sem tudta volna levenni a pályáról, rommá [auto_cenzúra] mindenkit 5-ből 4x, aki szembejött vele.
Lezárt