Sanama írta:Igen, és ez most hogy jön ide?
(Az sem Pep-en múlott egyébként, hogy Eto'o egy évet maradt...)
Arra reagáltam, amit írtál, hogy Pep hozzá mert nyúlni a sztárokhoz. Szerintem pedig ezt a lépést bármelyik edzőnek kötelessége lett volna meglépni a balhék után.
És ez hogyan cáfolja meg azt, hogy Pep nem fél belemenni konfliktusokba, ha az érdekeit akarja érvényesíteni? (Főleg annak fényében, hogy Ibráról meg Touréról elegánsan elfeledkeztél közben.)
Amúgy utólag szeretjük ezt így beállítani, de akkor korántsem volt ennyire egyértelmű, hogy Ronaldinho-t, Deco-t, és főleg Eto'ot ki kell rakni. De még kevésbé volt egyértelmű Touré vagy Ibra, akiknek szintén ajtót mutatott a konfliktus lehetőségének legkisebb jelére.
Sanama írta:Látom, a lényeg átjött. (Keita egyébként meg a padon ült mindeközben)
Ajánlom egyébként, hogy nézd meg, rögtön a második bajnokin hogyan kezdett Touré kárára, és hogyan kezdett aztán még jó néhány meccsen
Hát azért teljesen más úgy a helyzet, hogy Busi elől eltűnt Yaya akkor. Keita helyett meg simán játszattam volna Busquets-et.
Még mindig nem érted, szóval akkor megkérdezem, amikor azon a 15-20 bajnokin Busquets kezdett, és Touré padozott, akkor hova tűnt el Yaya előle?
Magyarázhatod akárhogy, de abban az évben egy semmit nem bizonyított ifit kezdett el játszatni egy világsztár kárára, és nem ő volt az egyetlen példa. (Pedro-Henry, Bojan-Ibra, Tello/Cuenca- Sanchez/Villa)
Most meg mindenki elképzelhetetlennek tartja, hogy majd Thiago nála többet fog játszani, mint a meccsek 50%-a, csak azért mert vannak előtte emberek. Szóval leírom újra: ez Pepet egy percig sem fogja zavarni.
Sanama írta:Még annyi fűznék hozzá, hogy egy saját nevelést játszatni "külsős" kárára, egy ilyen jelleggű csapatnál teljesen más dolog, mint egy "külsőst" játszatni németek/saját nevelések kárára a Bayernben.
Ez így igaz, de mint írtam, Pep-et a legkevésbé sem zavarják ezek a konfliktusok. Ha Thiago végül stabilan meg fogja előzni Kroost vagy Götzét, az végül úgyis azért lesz, mert érdemes rá. De előtte még egy párszor Pep be fogja rakni érdemtelenül is.