Eric Abidal
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Megvagyok róla győzödve, hogy a Celta ellen még direkt nem állt be, mert a Camp Noura tartogatták a visszatérését. Nagyon hatásos lesz, főleg, ha csereként jön be, az a pillanat az övé lesz, az a pár perc csak róla fog szólni.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Meggyőződésem, hogy a Mallorca ellen, ha nem is kezdőként, de lehetőséget fog kapni. És micsoda pillanat lesz az, nagyon megérdemli azt az ovációt és tiszteletet, amit kapni fog, alig várom!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Lehet, hogy sokan féltik az egészségét, ez teljesen normális dolog.
De! az orvosok nem hiába adnak engedélyt a játékra!
Gondolom számolnak minden féle eshetőséggel ami a pályán történhet (hasonló jelenségek pedig a való életben is előfordulhatnak).
Egy évig kiegészítő emberként elnézegetém a kisebb csapatok ellen/kupában.
De! az orvosok nem hiába adnak engedélyt a játékra!
Gondolom számolnak minden féle eshetőséggel ami a pályán történhet (hasonló jelenségek pedig a való életben is előfordulhatnak).
Egy évig kiegészítő emberként elnézegetém a kisebb csapatok ellen/kupában.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Igen, azt beleszámítva, hogy már 33 éves, lehet, hogy tényleg nem tud már visszarázódni. Kockáztatni meg valóban nem érdemes, inkább segítse a csapatot a szakmai stác tagjaként.
Nekem mindig is tanár marad
(OFF: Megismertétek a kulminálódik szót és most minden cikkben benne lesz?
)
Nekem mindig is tanár marad
(OFF: Megismertétek a kulminálódik szót és most minden cikkben benne lesz?

-
- Az Év fórumozója 2013
Először is hatalmas respekt neki (szép magyar szóval élve), nem mindennapi, amit véghezvitt.
Másrészről viszont még mindig van bennem egy kis félsz, hogy lesz megint valami probléma, egy ütközésnél vagy akármikor beüthet a krach, aztán ki tudja, mi lesz Abival... Még ha ennek a valószínűsége a nullát is súrolja, nagyon örülnék annak, ha inkább csak keveset játszana, főleg csereként, aztán a BL-döntőben ismét felemelné a serleget (optimizmus 4ever), és a szezon végén könnyes búcsút venne a profi futballtól.
Szeretem, tisztelem, csodálom, de nem kockáztatnám túl sokáig az egészségét.

Másrészről viszont még mindig van bennem egy kis félsz, hogy lesz megint valami probléma, egy ütközésnél vagy akármikor beüthet a krach, aztán ki tudja, mi lesz Abival... Még ha ennek a valószínűsége a nullát is súrolja, nagyon örülnék annak, ha inkább csak keveset játszana, főleg csereként, aztán a BL-döntőben ismét felemelné a serleget (optimizmus 4ever), és a szezon végén könnyes búcsút venne a profi futballtól.
Szeretem, tisztelem, csodálom, de nem kockáztatnám túl sokáig az egészségét.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Albaval nyilvánvalóan nem fogja tudni felvenni a versenyt, de középre nagy erősítés lehet.StickyFingaz írta:Te komolyan hisztek abban hogy majd kiszorítja Albát a kezdőből?Ő sem lesz már fiatalabb.Albával már nem veheti fel a versenyt.Szerintem a lazább meccseken becserélik 10-15 percre,majd a szezon végén szögre akasztja a csukát.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
-
- Capitá del Barça
Te komolyan hisztek abban hogy majd kiszorítja Albát a kezdőből?Ő sem lesz már fiatalabb.Albával már nem veheti fel a versenyt.Szerintem a lazább meccseken becserélik 10-15 percre,majd a szezon végén szögre akasztja a csukát.
Bl meccseken biztos nem lesz kockáztatva a visszatérése.
Szerintem kisebb bajnokikon kaphat rövidebb időtartamot kezdetben.
Fel kell őt építeni a tétmeccsekre.
Szerintem kisebb bajnokikon kaphat rövidebb időtartamot kezdetben.
Fel kell őt építeni a tétmeccsekre.
- bennike123
- Jugador del Barça
en is remelem hogy joformaban fog visszaterni!
Albaval majd versenyezhetnek a kezdobe jutásert

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Egyre inkább érik a visszatérése. A Psg elleni visszavágón már hátha pályára tud lépni. Egyébként nem tartom elképzelhetetlennek, hogy még ezek után is erőssége legyen a csapatnak.
A tudását nem veszítette el, csak erőnlétileg kell ismét felépíteni, az pedig ha hinni lehet a híreknek egész jól halad.
A tudását nem veszítette el, csak erőnlétileg kell ismét felépíteni, az pedig ha hinni lehet a híreknek egész jól halad.

A pontos dátumra már nem emlékszem, de biztosan tudom, hogy Milito jónéhány hónapig nagyon jó formában játszott a sérülése után, viszont hosszabb távon a térde már nem bírta ezt az iramot. Az életkor szvsz ebben az esetben kevésbé meghatározó, sokkal inkább az adott szervezet felépítésétől függ ez a dolog. Milito egész karrierjét végigkísérték a kisebb-nagyobb sérülések, mindig is érzékeny testrésze volt a térde, pedig életkora alapján a középső védő posztra simán alkalmas lett volna még évekig. Abidalnak ilyen jellegű problémái nincsenek, a 34 év középső védőként pedig nem annyira vészes. Puyol is ugyanennyi idősen még aktívan tolja a legmagasabb szinten (még ha akadnak is már problémái), úgyhogy én azért még remélem, hogy látom komoly meccseken oktatni a "tanár urat":)connor írta:Kívánom Abidalnak, hogy jó formában térjen vissza. Viszont nekem úgy rémlik, hogy Milito nem igazán volt meghatározó tényező a sérülése után. 2009/10-ben 16 meccsen 931 percet játszott, 2010/11-ben 17 meccsen 1028 percet. Mindkét szezonban 12 meccsen volt kezdő. Azt, hogy mennyire lett volna nagy tanár igazán meg sem tudta itt mutatni. Viszont Abidalnak van egy olyan "hátránya", hogy szeptemberben már 34 éves lesz. Milito amikor felépült a sérülésből még csak 29 volt - ha 2010-et vesszük alapul, akkor 30. Azért az a plusz 4,5 év nem mindegy ám.herlius írta: Azért Milito-nak is volt még egy nagyon erős félszezonja a visszatérése után, amikor zseniálisan tolta középen. Tény, hogy nem sokáig bírta már a térde (ilyen komoly műtét után már ennyi is csoda volt), de a rutin még vitte előre. Abidal ráadásul szvsz nagyobb tanár, mint Milito bármikor a karrierje során és vele ellentétben nem a foci szempontjából legérzékenyebb testrészével volt gond. Ha fizikálisan rendbe tud jönni, 1-2 jó szezon még simán lehet a srácban.
Kívánom Abidalnak, hogy jó formában térjen vissza. Viszont nekem úgy rémlik, hogy Milito nem igazán volt meghatározó tényező a sérülése után. 2009/10-ben 16 meccsen 931 percet játszott, 2010/11-ben 17 meccsen 1028 percet. Mindkét szezonban 12 meccsen volt kezdő. Azt, hogy mennyire lett volna nagy tanár igazán meg sem tudta itt mutatni. Viszont Abidalnak van egy olyan "hátránya", hogy szeptemberben már 34 éves lesz. Milito amikor felépült a sérülésből még csak 29 volt - ha 2010-et vesszük alapul, akkor 30. Azért az a plusz 4,5 év nem mindegy ám.herlius írta: Azért Milito-nak is volt még egy nagyon erős félszezonja a visszatérése után, amikor zseniálisan tolta középen. Tény, hogy nem sokáig bírta már a térde (ilyen komoly műtét után már ennyi is csoda volt), de a rutin még vitte előre. Abidal ráadásul szvsz nagyobb tanár, mint Milito bármikor a karrierje során és vele ellentétben nem a foci szempontjából legérzékenyebb testrészével volt gond. Ha fizikálisan rendbe tud jönni, 1-2 jó szezon még simán lehet a srácban.
Azért Milito-nak is volt még egy nagyon erős félszezonja a visszatérése után, amikor zseniálisan tolta középen. Tény, hogy nem sokáig bírta már a térde (ilyen komoly műtét után már ennyi is csoda volt), de a rutin még vitte előre. Abidal ráadásul szvsz nagyobb tanár, mint Milito bármikor a karrierje során és vele ellentétben nem a foci szempontjából legérzékenyebb testrészével volt gond. Ha fizikálisan rendbe tud jönni, 1-2 jó szezon még simán lehet a srácban.connor írta:Én azért a mély vízbe nem merném bedobni az öreget. Az rendben van, ha majd a kicsik ellen rövid időkre pályára lép a ligában. De a kezdőbe nem merném beállítani, pláne nem a keményebb csapatok ellen. Túl sokat hagyott ő ki és túl komoly műtétje volt, ahhoz, hogy újra alapember legyen hosszabb távon.aynas írta:Kb 10 hónapot, 1 évet kihagyott. Már jó ideje a csapattal edz, nem tudom milyen a fizikális állapota, de a válogatott szünet után megnézném mit tud. Eljött az ő ideje, a sok sérülés miatt.
Az, hogy "visszatérhet" inkább csak egy gesztus a klub oldaláról nézve. Aki emlékszik Gabriel Milito esetére ott is hasonló volt a helyzet: hosszabb kihagyás után tért vissza, gesztust tett felé a klub. Alapember nem lett belőle és távozott is. Ha Abdial komolyan gondolja, hogy innen vonul vissza, akkor ez a nyáron be fog következni. És rendjén is lesz.
Én azért a mély vízbe nem merném bedobni az öreget. Az rendben van, ha majd a kicsik ellen rövid időkre pályára lép a ligában. De a kezdőbe nem merném beállítani, pláne nem a keményebb csapatok ellen. Túl sokat hagyott ő ki és túl komoly műtétje volt, ahhoz, hogy újra alapember legyen hosszabb távon.aynas írta:Kb 10 hónapot, 1 évet kihagyott. Már jó ideje a csapattal edz, nem tudom milyen a fizikális állapota, de a válogatott szünet után megnézném mit tud. Eljött az ő ideje, a sok sérülés miatt.
Az, hogy "visszatérhet" inkább csak egy gesztus a klub oldaláról nézve. Aki emlékszik Gabriel Milito esetére ott is hasonló volt a helyzet: hosszabb kihagyás után tért vissza, gesztust tett felé a klub. Alapember nem lett belőle és távozott is. Ha Abdial komolyan gondolja, hogy innen vonul vissza, akkor ez a nyáron be fog következni. És rendjén is lesz.
Kb 10 hónapot, 1 évet kihagyott. Már jó ideje a csapattal edz, nem tudom milyen a fizikális állapota, de a válogatott szünet után megnézném mit tud. Eljött az ő ideje, a sok sérülés miatt.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Lehet, hogy így lesz, de abban biztos lehestz, hogy a csapat 1 centivel sem fog emiatt jobban játszani...sörvirsli írta:Szerintem jövő hétvégén a Depor ellen tuti beteszik majd a végén,amivel lelkileg nagy lökést adhatnak a csapatnak a Milan elleni meccsre!
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Alexis9Sánchez
- Jugador del Barça
Hàt ilyen biztos nem lesz,mert else utazott Madridba a csapattal!! De egyébként szerintem is tuti megtapsolnàk!lui1698 írta:Ha esetleg holnap a meccs végén beállna, akkor szerintem tuti megtapsolnák, még a Bernabeu-ban is.

Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
- ab1daL
- Director del Fútbol
Szerintem is, de ez nem fog bekövetkezni, mert nem került be az utazó keretbe, ami nem mellesleg a következő:lui1698 írta:Ha esetleg holnap a meccs végén beállna, akkor szerintem tuti megtapsolnák, még a Bernabeu-ban is.
Valdes, Pinto, Alves, Pique, Puyol, Mascherano, Bartra, Adriano, Alba, Busquets, Song, Thiago, Cesc, Iniesta, Pedro, Alexis, Messi, Villa, Tello.
Montoya kimaradt.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- lui1698
- Llegenda del Barça
Ha esetleg holnap a meccs végén beállna, akkor szerintem tuti megtapsolnák, még a Bernabeu-ban is.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Dr.Dre
- Capitá del Barça
Annyira, de annyira várom már azt a pillanatot, mikor pályára fog lépni.Jobban várom mint a Real, vagy épp a Milan elleni meccsünket.
Azt a hangzavart, azt a tapsot, öröm lesz nézni. Elképesztően nagy ember, hogy ezen sikerült átjutnia. Remélem hogy legalább ha néha 10-15 perceket is , de fog játszani. Azért mert megérdemli. Nyilván nem lehet elvárni, hogy úgy játszon mint újkorában. De akkor is... Öröm lesz őt nézni.
Azt a hangzavart, azt a tapsot, öröm lesz nézni. Elképesztően nagy ember, hogy ezen sikerült átjutnia. Remélem hogy legalább ha néha 10-15 perceket is , de fog játszani. Azért mert megérdemli. Nyilván nem lehet elvárni, hogy úgy játszon mint újkorában. De akkor is... Öröm lesz őt nézni.

Titi - The Legend!
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Összes kalapom megemelem előtte. Micsoda kitartó munka, mennyi álmatlan éjszakája volt, nem egyszer veszélybe kerülhetett a karrierje, de ő sose adta fel, minden tiszteletem az övé. Példaértékű játékos, ember. Évek múltán alap emberré vált a csapatban, így bízok benne a visszatérése, Tito távollétében plusz lökést adhat a csapatnak még inkább. Sose felejtem el, amikor ő emelte a magasba a BL serleget, itt az idő, hogy megemelje még1x, adná az ég.
Fizikálisan kell neki egy kis idő, ez lehet 1 hónap, de lehet 3, viszont van ő olyan képzett és tapasztalt, hogy nyomát se fogjuk látni a kihagyásnak majd. Drukkolok nagyon neki.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Középhátvédet játszatni vele nagy merészség. Amikor egészséges volt, formában volt, akkor is voltak hajmeresztő meccsei középen. Nem volt való oda sosem. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy gyorsasága a kora és az egészsége miatt valószínűleg már nem a régi. Helyezkedni pedig talán jól tud, így majd ha idő engedi és lesz lehetőség a kipróbálásra, akkor újfent meg lehetne nézni középen. Mindenesetre az előzmények miatt óvatosan kéne bánni vele.