Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Inkább fordítva.ElBartimaeus írta:Hej, de jól hangzik!daffy írta:eljegyeztem az asszonyt![]()
Legyetek boldogak egymással.
A sok születésnaposnak meg fülig érjen a bokájuk. Vagy fordítva.
Hej, de jól hangzik!daffy írta:eljegyeztem az asszonyt![]()
DETTO. Én is valami ilyesmit mondtam volna neki.lui1698 írta:Én nem használnék ilyen szép szavakat, hogy "szkeptikus".Fecooo írta:...
Egy "Anyádat, te..." kezdetű mondattal letudnám az ilyen majmot.
Én nem használnék ilyen szép szavakat, hogy "szkeptikus".Fecooo írta:...
2 éve mikor regisztráltam a fórumot akkor is voltak fiatalok. Igaz most több van mert folyamatosan regisztrálnak az oldalra ami jó hír.Victor_Valdes írta:De fura, 1-2 éve még én voltam a fiatalabb generáció előlovasa. Mostanság meg olyan szintem fiatalodik a fórum, hogy a 15 évemmel lassan az idősebb korosztályt képviselem.
Azért ne legyünk már kórtársak hanem kortársakInitom írta: wow (: üdv kórtárs Very Happy én május 1. én lettem 14 Very Happy
élj sokáig! boldog szülinapot ! Very Happy Dancing Applause Boo hoo!
Offtopicban volt egy jó szavazás rola. Sőt még mindig kint van. A legtöbb fórumtag életkora 15 és 20 között van. De vannak itt 10 alattiak és 50 felettiek is, szóval elég vegyes társaság jött itt össze.Victor_Valdes írta:De fura, 1-2 éve még én voltam a fiatalabb generáció előlovasa. Mostanság meg olyan szintem fiatalodik a fórum, hogy a 15 évemmel lassan az idősebb korosztályt képviselem.
wow (: üdv kórtársMessiFan írta:
Így utólag köszönöm és nem 15 hanem 14
Így utólag köszönöm és nem 15 hanem 14S.Agüero írta:Más: MessiFan, tényleg ma van a születésnapod? Ha igen akkor boldog (15. ?) szülinapot!![]()
Kód: Egész kijelölése
http://www.megaupload.com/?d=GWMAKN5N