Ez nem valami nagy tett, hiszen ezelőtt egyszer voltak VB-n akkor mind a három meccsüket elvesztették és még gólt sem lőttek.LG írta:. Azt hiszem, h ez volt az eddigi legjobb VB szereplésük..
A többivel egyetértek.

Ez nem valami nagy tett, hiszen ezelőtt egyszer voltak VB-n akkor mind a három meccsüket elvesztették és még gólt sem lőttek.LG írta:. Azt hiszem, h ez volt az eddigi legjobb VB szereplésük..
Nagy varázsló volt, az tény. A görög futball legszebb időszakát élte át vele. És nemcsak a 2004-s EB siker miatt mondom, hisz ugyanúgy nagy bravúr a görögöktől, h kijutottak a 2008-s EB-ra, és a mostani VB-ra. Azt hiszem, h ez volt az eddigi legjobb VB szereplésük. Sztem távozása után jól vissza fog esni a görög futball, hiszen az egykori eb hősök is már kiöregedőben vannak, vagy már sokan vissza is vonultak közülük. Nem hiszem, h a közeljövőben hasonló magasságokba emelkedne a görög futball. Nekik az volt az Aranycsapat.bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2010 ... s-2034083/
Ott 1 órával később van igaz? Akkor fél 10.barcapowa írta:Erdelyi idopont szerint az England - Rest of World merkozes mikor lessz valakit meg tudna-e mondani?
Az, h a 90.dik percben lőttek 3 gólt.messideco írta:![]()
Mi ebben a különleges?
Akkor itt fél 9, nah majd akkor nézelődök stream felé. Köszi az infokat geridoss!geridoss írta:Megvan! Angliai idő szerint 19:30.
(England vs Rest Of The World; Old Trafford, Sunday 6 June, 19:30)
Eddig még azt nem láttam:SFernando írta:A meccs előtt 10 perccel majd szét kell nézni neten, hátha lesz valami stream.
Hánytól lesz?
a honlapján nem lehetFernando írta: Ez érdekesnek tűnik.Nem találtam róla sok infót azzal kapcsolatban, hogy adja-e valami TV.
Ez érdekesnek tűnik.geridoss írta:Nem tudom, hova illene legjobban ez a meccs, de hátha:
Lesz ma este Soccer Aid, ami egy jótékonysági focimeccs, úgymond Star FC - Öregfiúk FC.
"A ma este megrendezésre kerülő meccsen Simon Baker, Michael Sheen, Robbie Williams, Woody Harrelson, Mike Myers és Gordon Ramsay is pályára lép, ahogy a labdarúgók közül Ryan Giggs, Jens Lehmann, Henrik Larsson, Alan Shearer, David Seaman, Teddy Sheringham, Martin Keown, Nicky Butt, Jamie Redknapp és Zinedine Zidane is jelezte, hogy készek pályára lépésükkel támogatni a jó ügyet." (By: SamsungSport)
Hallott-e róla valaki? Esetleg a neten közvetítik?
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Spai ... QRvnvl.jpg