Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mehet a ban.Úgyis meg lenne az 5 törlés pár percen belül.blleoandmessi írta:Ki szereti a Gutit? Mert én k**vára UTÁLOM!!!!!!
+torrestoninak, esetében írtam egy püt, mivel elég értelmes,és normális tag,h összejött az 5, és hogy figyeljen arra,h ne írjon ennyire magas lóról (ok,ez még nem indok arra,h töröljük),és ne nézze le,főleg ne olyan formában "baromságokat írsz, hülyeségeket,stb---ugye feszültségkeltés,és benne van a szabályzatban,h törölhető a hsz ,ha ilyet tartalmaz, az övéi szoktak (ez a vété rossz hatással van, gekko kezd kigyógyulniBányász írta:vkingának azaz krokodil22-nek ismét összejött az 5 törölt hsz...
Majdnem leköptem sörrel a monitort..Sharky írta:Csupa ilyen f.aszlámával kell egy városban élnem, mint vt meg frustrat bazmeg![]()
![]()
új gép v dinamikus ip..Tim írta:Valahogy ismerősnek tűnik..ez a "magyarkodós" stílus,meg a tartózkodási hely:DebreceN1,Oleguernél:DebreceN. Az ip cím nem egyezik,csak majdnemlionelmessi19 írta:maxk-ot miből gondoljuk ?
82.141.171.102-----82.141.171.106. Lehet hogy a tesója?
Valahogy ismerősnek tűnik..ez a "magyarkodós" stílus,meg a tartózkodási hely:DebreceN1,Oleguernél:DebreceN. Az ip cím nem egyezik,csak majdnemlionelmessi19 írta:maxk-ot miből gondoljuk ?