Fernando írta:Most neharagudj, de ezzel sok nagy okosságot nem mondtál. Kíváncsi vagyok az Anglia-Algéria meccsre te meccs előtt mit tippeltél volna. Angolok győzelmi kényszerben... Szerintem 1-es mondasz te is.
Nem, x-et mondtam volna. Lehet értetlenkedni, tényleg x-et mondtam volna. A győzelmi kényszer önmagában nem elég... Döntetlent éreztem, be is jött. Nem volt jó Anglia és Algéria sem, szépen kivédekezték egymást, az angoloknak több helyzetük volt, de a focit gólra játsszák...
Az Anglia-USA-an is mindenki hülyének tartott, hogy megraktam döntetlenre, azt én nevettem mikor nyertem 7000 Ft-ot... Amúgy győzelmi kényszer, presztízsveszteség ide vagy oda, a spanyoloknak is illet volna akkor nyerniük a hozzájuk képest gyengécske Svájc ellen, mindenki kötelezőként fogta fel a meccset (meglátszott az 1,2-es oddson a spanyolok javára...) és láthattuk, hogy megszivatták őket...
Soha nem bízok a győzelmi kényszerben, ha minden szelvéynemet ezen mentalitással raknám meg, nem nagyon nyertem volna valamit is eddig. Csakis magamra hallgatok, párszor már bejött...
Mellesleg, az angol válogatott közel sem olyan jó, mint amilyennek egyesek megálmodták... Itt senki nem jó, nagy lutri az egész, majd valaki megnyeri. Szerintem ez az egyik legunalmasabb VB, amit valaha játszottak...