Claudio Bravo

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hány pontra értékeled az idei szezonját?

1
0
0 szavazat
2
0
0 szavazat
3
0
0 szavazat
4
0
0 szavazat
5
1
2%
6
0
0 szavazat
7
6
14%
8
12
29%
9
15
36%
10
8
19%

Szavazatok száma: 42
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.12. 12:17:03

Normandia írta:
Bob_Marley írta:Ez a nem erre vették dolog meg milyen már? :D Hát könyörgöm, ez nem úgy működik, hogy idejövök és majd nyugodtan elvegetálok itt x évig. Jött egy chilei, aki bebizonyította hogy még jobb. Nem durcizni kell, hanem dolgozni és fejlődni. A sérüléssel peche volt, ezt aláírom, de ilyet kijelenteni, hogy egy 23 éves embernek nem ez lett ígérve. Szépen állnánk, ha bérelt helye lenne egy sihedernek egy német középcsapatból.
Azért nem mind1, hogy kéthetente védek, vagy hetente 2x. Lehetősége sem volt a srácnak, hogy bebizonyìtsa mit tudna nyújtani folyamatos játék alatt. Állìtom, hogy vele is nyertünk volna bajnokságot, mert ez a bajnokság nem a kapusunkon múlt, pontosabban, rajta múlott a legkevésbé. Nem tudom Bob, mondjuk Ney mit szólt volna, ha Pedrìtó kezd helyette és ő meg csere lett volna egész évben. Szerintem már nem nálunk játszana. Igen is számìt, hogy mit igérnek egy játékosnak, főleg annak fényében, hogy komunikálva is ez volt a szerződtetésénél. VV helyére szerződtették. Olvasd vissza a cikkeket.
A kornak meg a "türelmetlenségéhez" semmi köze. Egyszerűen nincs jelentősége ebben a relációban. És akkor, hogy félreértés ne essék, Bravo jó kapus, megbízható, de ennyi. Nem volt és nem lesz a top 5-ben, mìg MATS nagyvalószìnűséggel, tehetsége, kora, fejlődőképessége okán ott lehet, ehhez viszont rendszerességre van szüksége, még akkor is, ha ma belepkézne két labdát.
Mezőnyjátékossal felesleges összehasonlítani. Bravo-ról beszéltek úgy mint aki egy szinte senkiházi lenne. Az hogy x éve ott van az egyik legjobb bajnokságban és kiemelkedett, plusz valamiért a válogatottban is összehozott vagy 100 meccset. És lenyomott tavaly egy kiváló szezont. Én erre tenném fel a kérdést, hogy mit kellene még tennie? Egyszerűen nálam nem is vita tárgya, hogy ki védjen a bajnokságban. A németről meg itt mindenki jós, egyelőre egy tehetséges kapus maradjunk annyiban. Bravo jelenleg még jobb hálóőr és megbízhatóbb.
Kép
Kép
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2015.09.12. 08:45:03

Bob_Marley írta:Ez a nem erre vették dolog meg milyen már? :D Hát könyörgöm, ez nem úgy működik, hogy idejövök és majd nyugodtan elvegetálok itt x évig. Jött egy chilei, aki bebizonyította hogy még jobb. Nem durcizni kell, hanem dolgozni és fejlődni. A sérüléssel peche volt, ezt aláírom, de ilyet kijelenteni, hogy egy 23 éves embernek nem ez lett ígérve. Szépen állnánk, ha bérelt helye lenne egy sihedernek egy német középcsapatból.
Azért nem mind1, hogy kéthetente védek, vagy hetente 2x. Lehetősége sem volt a srácnak, hogy bebizonyìtsa mit tudna nyújtani folyamatos játék alatt. Állìtom, hogy vele is nyertünk volna bajnokságot, mert ez a bajnokság nem a kapusunkon múlt, pontosabban, rajta múlott a legkevésbé. Nem tudom Bob, mondjuk Ney mit szólt volna, ha Pedrìtó kezd helyette és ő meg csere lett volna egész évben. Szerintem már nem nálunk játszana. Igen is számìt, hogy mit igérnek egy játékosnak, főleg annak fényében, hogy komunikálva is ez volt a szerződtetésénél. VV helyére szerződtették. Olvasd vissza a cikkeket.
A kornak meg a "türelmetlenségéhez" semmi köze. Egyszerűen nincs jelentősége ebben a relációban. És akkor, hogy félreértés ne essék, Bravo jó kapus, megbízható, de ennyi. Nem volt és nem lesz a top 5-ben, mìg MATS nagyvalószìnűséggel, tehetsége, kora, fejlődőképessége okán ott lehet, ehhez viszont rendszerességre van szüksége, még akkor is, ha ma belepkézne két labdát.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.12. 01:39:41

Amíg Bravo jobb (edző szerint is így van) egyértelműen neki kell védeni az hogy 33 éves vagy 83 az lényegtelen.

Az ötös meg példa volt, de oda is írtam. :D

Moya pedig sérülés miatt került ki, akár az is megtörténhet most is ebben a Bravo vs Stegen csatában. De azért nem hiszem, mert a chilei már évek óta nagyon jó szint és a legjobbak között van a bajnokságban. Moya-val nem lehet összehasonlítani.

Túlragoztuk, a legjobbakat a németnek, mert a csapat érdeke ezt kívánja aztán ha felépül Bravo akkor jöhet vissza a kapuba. Egyelőre még nem érett a feladatra Stegen, jövőre meg lehet újrakezdeni. Aztán az is benne van, hogy most bent ragad. Én ezt egyáltalán nem bánnám, azt jelenti hogy a csapat jól szerepelt és ő jól védett, az védjen aki jobb. Lőtéri kutyát nem érdekli, hogy ki hány éves.
Kép
Kép
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.09.12. 01:14:36

roby122 írta:Bravo higgadtabb persze. Övé a bajnokság, neki ez 32 évesen bőven megfelel, hogy a Barca kapuját védheti a bajnokságban. 9 éve véd már a ligában. Kimegy az Eibar ellen, az Almeria ellen, de még otthon egy Sevilla meg egy Atletico is vicc kategória kb. kis túlzással. Hogyne lenne nyugodt.
Ellenben ter Stegen fiatal, előtte a lehetőség, simán top 3-as kapus lehetne belőle, erre meg 2 éve itt lesz majd a csapatban és nem lesz bajnoki meccse, ja de bocsánat Bravo lesérült kap 2 meccset. =D> Ez nonszensz. Az első év tanulóév volt, oké védhetett a Bl-ben és a kupában, szuper jó, de most már neki kéne a bajnokságban is védenie. Én a "Neuer-kedéseit" is csak annak tudom be, hogy bizonyítani szeretne a kevés lehetőség miatt. De ha megkapja a lehetőséget ő is lehiggadna, ebben biztos vagyok, és levetkőzné ezeket a dolgokat.
Ezzel nem azt mondom, hogy Bravo nem jó kapus, dehogynem jó kapus, elvan ő a bajnokságban, de azért megnézném őt egy Bl-ben védeni. Nem biztos, hogy ott azért meglenne az a higgadtság , mint egy Málaga ellen.

Simeone is kirakta a kezdőből Moyá-t, védjen csak a fiatal Oblak, be is jött.
De Gea első szezonjai milyenek voltak az MU-ban 21 évesen ? Azt most a Real venné meg 40 millákért.
Meg Courtois meg sorolhatnám.
A németnek kell védenie a bajnokságban is, ez eddig is így volt.
Bajnokság+Bl= 1 kapus kupa= a másik kapus.
Ez mindenhol máshol így van.
Egyetértek, annyival kiegészítve, hogy nálam ez az év még beleférne Bravoval. A következőt viszont Stegennel kéne, amit már most megelőlegezhetne neki a vezetőség. Van egy top10-es (vagy top5?) fiatal kapusunk. Miért védjen helyette a 33 éves?
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
roby122
Entrenador del Barça

2015.09.12. 00:51:23

Bravo higgadtabb persze. Övé a bajnokság, neki ez 32 évesen bőven megfelel, hogy a Barca kapuját védheti a bajnokságban. 9 éve véd már a ligában. Kimegy az Eibar ellen, az Almeria ellen, de még otthon egy Sevilla meg egy Atletico is vicc kategória kb. kis túlzással. Hogyne lenne nyugodt.
Ellenben ter Stegen fiatal, előtte a lehetőség, simán top 3-as kapus lehetne belőle, erre meg 2 éve itt lesz majd a csapatban és nem lesz bajnoki meccse, ja de bocsánat Bravo lesérült kap 2 meccset. =D> Ez nonszensz. Az első év tanulóév volt, oké védhetett a Bl-ben és a kupában, szuper jó, de most már neki kéne a bajnokságban is védenie. Én a "Neuer-kedéseit" is csak annak tudom be, hogy bizonyítani szeretne a kevés lehetőség miatt. De ha megkapja a lehetőséget ő is lehiggadna, ebben biztos vagyok, és levetkőzné ezeket a dolgokat.
Ezzel nem azt mondom, hogy Bravo nem jó kapus, dehogynem jó kapus, elvan ő a bajnokságban, de azért megnézném őt egy Bl-ben védeni. Nem biztos, hogy ott azért meglenne az a higgadtság , mint egy Málaga ellen.

Simeone is kirakta a kezdőből Moyá-t, védjen csak a fiatal Oblak, be is jött.
De Gea első szezonjai milyenek voltak az MU-ban 21 évesen ? Azt most a Real venné meg 40 millákért.
Meg Courtois meg sorolhatnám.
A németnek kell védenie a bajnokságban is, ez eddig is így volt.
Bajnokság+Bl= 1 kapus kupa= a másik kapus.
Ez mindenhol máshol így van.
laczko
Barça C

2015.09.11. 23:55:26

Kovbal88 írta:Miért kapna ötöt?
Mert még fiatal. Mert nem magabiztos. Mert fakezű, falábú. Mert 83 gólt kapott a felkészülési meccseken. Mert 8 gólt kapott két meccsen a szuperkupákban, míg SzuperBravo otthon csak egyet nyelt be a visszavágón, ahol a Bilbao szanaszéjjel rángatta az istrángot. Mert tavaly egy meccset sem védett a bajnokságban, így gyakorlatilag kezdő (pályája elején járó futbalista, nem a kezdő tizenegy tagságára utaló szó jelen esetben), nincs gyakorlata, tapasztalata.

Egyébként kicsit kezd nevetségesbe váltani a téma. Sokan úgy beszélnek itt ter Stegenről, mintha egy nulla, senki gyerek lenne (oké, nem konkrétan így leírva, mert mindenki írja, hogy ügyes, meg majd jó lesz, meg minden...), Bravo hibáit meg elfelejtették. Én nem látom azt, amit itt olyan sokan: Bravo óriási, megkérdőjelezhetetlen, mindent elsöprő magabiztosságát. Szerintem koránt sem olyan magabiztos, mint itt be van állítva, sőt, szerintem semmivel sem magabiztosabb Marc-André-nál (hogy kell írni az új szabály szerint? kötőjel a -nál előtt, vagy Andrénál?). Röpködtek itt az olyan kijelentések, hogy Bravo tavaly hibátlan volt. Ja, hát a Sevilla ellen Banega távoli lövésénél nem lepkézett egy kicsit. Csak két pontba került. Meg volt egy másik meccs, arra most nem emlékszem, melyik, de a rövidbe olyan gólt kapott, hogy csodálatos Viktorunk 12 év alatt nem kapott akkora gólt (oké, persze, VV-t sem kell félteni, költői túlzást vettem igénybe), az is pontba/pontokba került, ha jól rémlik. Jó, persze, tudom, voltak jó védései is, sőt, több volt a jó, mint a rossz, persze, meg nem azt mondom, hogy nem érdemli meg a kezdő tagságot, mert megérdemli, de ettől függetlenül itt ter Stegen nagyon le van nézve, úgy érzem, pedig a szerencsétlen gyerek tényleg csak baromira szerencsétlen.

Na nem baj, most majd bizonyíthat, remélem, meg is teszi. Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy akármilyen szupermen-módban is véd Marc-André, amint felépül Claudio, megy vissza a kapuba, amivel alapvetően nincs is baj. A baj azzal van, hogy két ilyen szintű kapust tényleg felesleges volt idehozni. Ha (sportban nincs ha, tudom) nem hozzák tavaly Bravot, akkor lehet, ma atombiztos, top 5-ös kapus lenne a német, aztán mindenki boldog lenne.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2015.09.11. 22:52:51

Esküszöm néha az az érzésem, hogy csak Stegen védjen, csak Stegen védjen még ha teszem azt kapnánk +5 gólt a végén. Az én olvasatomban meg az védjen aki jobb. A plusz 5 példa csak szemléltetés volt, arra utalt, hogy inkább az fontos ki van ott, mintsem az jobb-e a csapatnak vagy sem. Ezzel meg én nem tudok azonosulni. És valószínűleg csak elhamarkodott következtetés, de néha tényleg ilyen érzésem van.
Miért kapna ötöt? Egy kiváló kapus, végre megmutathatja a bajnokságban, hogy mit tud. A helyzete össze se hasonlítható Bravo-éval.
A chileinek biztos helye van, mire fel lenne ideges?
Érdekes tavaly megszakította a nyaralását, hogy hamarabb készülhessen, akkor még nem volt olyan nyugodt. A kor se nagyon számít Iker 18 évesen már BL döntőt védett, aztán lett a Real első számú kapusa.
Nem tudom, miért kell védeni Bravo-t nagyon jó dolga van és eddig minden neki kedvezett.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.11. 20:48:59

Ez nem a félpályáson múlik, hanem vakmerőségről, meggondolatlanságokról. Ezt hívom összefoglaló néven szertelenségnek. Nincs konstans egy jó MEGBÍZHATÓ teljesítménye még. Bravo higgadtabb és nyugodtabb a kapuban. Ez szubjektív meglátás, én így veszem észre mikor össze kell hasonlítani őket. Ha a chilei van a kapuban akkor árad belőle a nyugalom. Németnél meg érzem, hogy néha forr a levegő körülötte, ő is tud nyugodt lenni de aztán rá x percre meg mégse. Bravonak meg megalszik a tej a szájában és védi, ami kapura megy.

Ha nem védene, akkor még jogosnak is érezném az aggályokat, de eddig nagyszerűen kezeli Lucho a helyzetet. Így kell felépíteni valakit, akire hosszútávon számítunk. Lehetőséget kap, rutint szerez, mentálisan tud fejlődni és közben ott a másik emberke, akinek meg az a szerepe, hogy a hosszú bajnokságban a nyugalmával segítse a csapatot és gyűjtögessük a nagyon fontos pontokat. Stegen átfogja venni a stafétát, de egyelőre úgy néz ki erre még nem áll készen és továbbra sem a félpályás miatt.
Kép
Kép
Kép
defender3
Entrenador del Barça

2015.09.11. 20:39:28

Normandia írta:
Bob_Marley írta:Szerintem meg, aki nem tud várni 23 évesen az nem tudom hogy gondoljátok, hogy majd 10 évig lesz itt kapus. Kapusposzton ez csecsemő kor, vannak kivételek, de azért kevés kapus jut el olyan magas szintre ilyen korban mint teszem azt most Bravo lehozta a tavalyi szezont. Nagyszerű korban van, hogy egy erős csapat szintet lépjen és közben egy rutinrókától ellessen dolgokat plusz már most véd. Ha türelmetlen, akkor az én szememben nincs is itt keresnivalója.
Bob, őt nem erre vették, mert ha arra vették volna, hogy ő a második kapus, akkor nyilván nem morgolódna és sokan nem követelnénk neki a bajnokságot. Nem erre szerződött és ez most teljesen független Bravo ténylegesen stabil formájától és tudásától. Ezért mondom azt, hogy két ilyen kapust hiba és luxus volt igazolni, főleg úgy, hogy a német lenne elvileg az első kapusunk. Mind ezek ellenére a német a jövő és nem Bravo. Azt kell eldöntenie Luchonak, hogy mit kezd ezzel a helyzettel.
Ha második számú kapusnak akarták volna hozni nem is jött volna hanem olyan helyre igazolt volna ahol kezdő.

Azt meg el lehet felejteni, hogy jó ha egy fiatal kapus nem véd folyamatosan.

Kapus téren az egyik legrosszabb felállásunk van a két kezdő szintű kapussal ennél már csak az lenne rosszabb ha két cserekapus lenne.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.09.11. 20:35:04

Te láttál fejlődést Stegennél, mert én nem, vagy legalábbis keveset.
Hát az első meccseihez képest elég sokat fejlődött szerintem. PSG és az Apoel ellen sem volt annyira megbízható az elején, aztán már az egyenes kieséses szakaszban elég jól tolta...
Az meg, hogy kapott egy gólt félpályáról... Hasonló eset volt, mint mikor Stankovic rúgott gólt a félpályáról Neuernek. Plusz ugye Bravo is könnyen bekaphatott volna egy ilyet a Malaga ellen. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.11. 20:21:48

Ez a nem erre vették dolog meg milyen már? :D Hát könyörgöm, ez nem úgy működik, hogy idejövök és majd nyugodtan elvegetálok itt x évig. Jött egy chilei, aki bebizonyította hogy még jobb. Nem durcizni kell, hanem dolgozni és fejlődni. A sérüléssel peche volt, ezt aláírom, de ilyet kijelenteni, hogy egy 23 éves embernek nem ez lett ígérve. Szépen állnánk, ha bérelt helye lenne egy sihedernek egy német középcsapatból.

A klubot hol érdekli Stegen vagy Bravo, az van ott, akit jobbnak ítél az edző. Pont, hogy a morgolódással idézi elő a feszkót, ami nem egy jó helyzet. Bár fent tartásokkal kezelném ezeket a forrásokat, de ha tényleg durcizik, akkor pláne kérdem én, hogy érett a feladatra? Mert mentálisan nem éppen ezt közvetítené kifelé, hogy ő mennyire higgadt. Ez az egyik nagy különbség közte meg a chilei közt. Az utóbbi egy higgadt emberke, a német meg szertelen. örök téma lesz ez, hogy ki védjen úgy látom. :D

Esküszöm néha az az érzésem, hogy csak Stegen védjen, csak Stegen védjen még ha teszem azt kapnánk +5 gólt a végén. Az én olvasatomban meg az védjen aki jobb. A plusz 5 példa csak szemléltetés volt, arra utalt, hogy inkább az fontos ki van ott, mintsem az jobb-e a csapatnak vagy sem. Ezzel meg én nem tudok azonosulni. És valószínűleg csak elhamarkodott következtetés, de néha tényleg ilyen érzésem van.

Bravo fanok ha pattognak is (én nem emlékszem, de biztos volt olyan, szerintem elenyésző) annyit biztosan nem, mint a Stegen fanok. Gyerekek lenyomtunk egy überbrutál szezont, Bravo a liga legjobb kapusa volt, teljesített a Copa-n, előtte VB, jól indult most is. Mi a fészkes fenéért kellene váltani? Ha valami működik, akkor azon javítani próbálok nem megváltoztatni. Bravo-val meg működött a kommunikáció, a védelem és minden klappolt egy bajnoki címhez. És a német ugyanúgy megkapta az esélyt a nemzetközi kupában, teljesen korrekt módon. És valóban ő is jó volt, de a bajnokság más tészta és indokolatlan lenne szerintem a csere, ha egészséges mindkettő.

@ S. Agüero, most mit csináljunk ha még mindig benne van a szertelenség. Lehet mondani, hogy de hát rutinnal ez leküzdhető,, azért kapja a meccseket hogy felvegye a ritmust és mentálisan kész legyen. Ha ez nem megy most, akkor jövőre, ha akkor sem akkor utána. Te láttál fejlődést Stegennél, mert én nem, vagy legalábbis keveset.
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.09.11. 20:18:24

Ebben igazad, hogy vannak is kivételek, de úgy gondolom hogy ez az év vagy adott esetben még a következő is jó tanulóév lehet.
Sőt, szerintem tanuljon még a kupameccseken 3-4 évig...

Tavaly is ez a szöveg ment... :)
Normandia
Director del Fútbol

2015.09.11. 20:01:54

Bob_Marley írta:Szerintem meg, aki nem tud várni 23 évesen az nem tudom hogy gondoljátok, hogy majd 10 évig lesz itt kapus. Kapusposzton ez csecsemő kor, vannak kivételek, de azért kevés kapus jut el olyan magas szintre ilyen korban mint teszem azt most Bravo lehozta a tavalyi szezont. Nagyszerű korban van, hogy egy erős csapat szintet lépjen és közben egy rutinrókától ellessen dolgokat plusz már most véd. Ha türelmetlen, akkor az én szememben nincs is itt keresnivalója.
Bob, őt nem erre vették, mert ha arra vették volna, hogy ő a második kapus, akkor nyilván nem morgolódna és sokan nem követelnénk neki a bajnokságot. Nem erre szerződött és ez most teljesen független Bravo ténylegesen stabil formájától és tudásától. Ezért mondom azt, hogy két ilyen kapust hiba és luxus volt igazolni, főleg úgy, hogy a német lenne elvileg az első kapusunk. Mind ezek ellenére a német a jövő és nem Bravo. Azt kell eldöntenie Luchonak, hogy mit kezd ezzel a helyzettel.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.11. 19:55:14

visca el barca írta:
Bob_Marley írta:Kapusposzton ez csecsemő kor, vannak kivételek, de azért kevés kapus jut el olyan magas szintre ilyen korban mint teszem azt most Bravo lehozta a tavalyi szezont.
azért a világklasszisok nem 30 évesen lettek azok. casillas, buffon, vagy most pl kurtoá már fiatalon is tarolnak/taroltak mindenkit
Ebben igazad, hogy vannak is kivételek, de úgy gondolom hogy ez az év vagy adott esetben még a következő is jó tanulóév lehet.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.09.11. 19:31:59

Bob_Marley írta:Kapusposzton ez csecsemő kor, vannak kivételek, de azért kevés kapus jut el olyan magas szintre ilyen korban mint teszem azt most Bravo lehozta a tavalyi szezont.
azért a világklasszisok nem 30 évesen lettek azok. casillas, buffon, vagy most pl kurtoá már fiatalon is tarolnak/taroltak mindenkit
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.11. 19:25:09

Szerintem meg, aki nem tud várni 23 évesen az nem tudom hogy gondoljátok, hogy majd 10 évig lesz itt kapus. Kapusposzton ez csecsemő kor, vannak kivételek, de azért kevés kapus jut el olyan magas szintre ilyen korban mint teszem azt most Bravo lehozta a tavalyi szezont. Nagyszerű korban van, hogy egy erős csapat szintet lépjen és közben egy rutinrókától ellessen dolgokat plusz már most véd. Ha türelmetlen, akkor az én szememben nincs is itt keresnivalója.
Kép
Kép
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2015.09.11. 15:57:52

Én azért támogatnám inkább a németet, mert most sincs számottevő különbség a két kapus között, így tök mindegy melyik véd, de MAtS-é a jövő, vele tízen évig meg lehetne oldani ezt a posztot. 23 éves nagyszerű kapus és rutinnal ki tudja meddig fejlődhetne.
Így meg csak sértődés lesz és elmegy, mi meg Bravo után kereshetünk másik kapust, ami a múltban elég komoly problémákat jelentet számunkra.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Normandia
Director del Fútbol

2015.09.11. 15:37:17

Én továbbra is MATS párti vagyok. Jobb kapus lesz mint Bravo, csak félek, hogy nem nálunk. Felesleges két ilyen minőséget tartanunk.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.09.11. 15:16:28

Nero. írta:Bilbao elleni első meccs közben/után egyedül én kampányoltam érte pedig. :)
A Bravo pártiak 99%-a már a tavalyi szezonban is érte "kampányolt", az, hogy nem írták ezt le az után a meccs után, hogy Bravo > MAtS, még nem azt jelenti, hogy az utóbbi 1 hónapban változott meg a véleményük. Mondjuk azt is őszintén kétlem, hogy a Biblao elleni első meccs után akarta mindenki MAtS-ot a kapuba, pont hogy utána mentek emlékeim szerint olyan hsz-ek, hogy "na ezért nem ő az első számú kapus, mert ez mindig benne van" - és ironikus módon 2 meccsel később Bravo is kapott majdnem egy gólt félpályáról :D -, de ez most mindegy is.
Nero.
Llegenda del Barça

2015.09.11. 14:29:48

Bilbao elleni első meccs közben/után egyedül én kampányoltam érte pedig. :)
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
messideco
Presidente del Barça

2015.09.11. 12:41:27

Nero. írta:Amúgy egy hónapja még teljesen egyedül voltam kb. a "Bravosok" közül. :)
Abszolút nem :)
Kép
"And my heart will leave you never."
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.09.11. 09:29:22

P.U.Y.O.L. írta:
Nero. írta:Amúgy egy hónapja még teljesen egyedül voltam kb. a "Bravosok" közül. :)
Amúgy nem.
Szerintem sincs komolyabb pálfordulás kapusügyben itt a fórumon, akik eddig MAtS-ot szerették volna a kezdőben látni, azok továbbra is őt akarják, akik meg Bravot, azok őt. Max pár embernél fordult meg a sorrend a szuperkupa meccsek miatt. Nekem se változott meg a véleményem, én MAtS párti vagyok, de "megértem", hogy nem ő véd - de attól még ha én állítanám össze a kezdőt, ő lenne az első számú kapus.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2015.09.11. 06:32:55

Amúgy nem.
Nero.
Llegenda del Barça

2015.09.10. 21:24:10

Amúgy egy hónapja még teljesen egyedül voltam kb. a "Bravosok" közül. :)
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
PCsabi
aka Game90

2015.09.10. 20:17:54

Hanyadjára futjátok le ugyanazokat a köröket?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Lezárt